Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 063
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Джоли,от една страна е важно коремните мускули да се укрепват за да не се увеличава хернията ,Но от друга страна не трябва да ги напрягаш пак заради нея(Оф не го обясних много добре)Но най-добре избягвай упражненията за коремна област,още по-добре се консултирай с хирург да ти каже какви можеш да правиш Peace
Вижте колко време се лиших от форума Mr. Green
dochkova2881 аз бях пуснала един сайт дето правят и термо и обикновени чаши с три снимки, ама той се оказа само в София и то във Младост1!Тук http://www.fotobravo.com/?p=party_gift също предлагат чаша, но е с една снимка и има доставка до всякъде!Можеш да им се обадиш и да питаш може пък да има опция за повече снимки върху чашата!

# 256
Честит Имен Ден на празнуващите днес  bouquet! Желая им здраве, щастие и любов!

Специални поздрави на Амаринова  Hug

# 257
Мразя изненадите, но тази беше приятна Blush На Алекс баба и се изтърси у дома(без предупреждение) с торта, цветя и купища подаръци за детето Simple Smile При положение, че не е идвала от изписването преди 6 месеца, не се е интересувала, не се е обаждала. Бях се зарекла, че тази жена няма да я пусна повече у нас. Сега по случай имения ми ден, решила да дойде да ни навести Mr. Green Стана ми толкова съвестно и така мило. Някак си ме разчуства Heart Eyes

Астарта Hug

# 258
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МОМИЧЕТА ! НОСЕТЕ ИМЕТО СИ С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !   bouquet

ЧЕСТИТ МИНИ-РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !  Heart Eyes

А Доника дали има имен ден днес  newsm78

# 259
Честит Имен Ден  bouquet Много здраве и щастие да ви носят красивите имена  Hug

# 260
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!
Честити месечинки!
Черпя ви и аз че днес татко има юбилей  smile3510 beer  food002 Wine Glass cook След малко тръгваме за купона  Party Нямам търпение най-вече да му подарим подаръка - един 22 инчов цифров монитор  Mr. Green

# 261
Честит имен ден на имениците, да са живи и здрави и с радост да си носят името!
Честити месечинки на Раян и Никола!
Душичката, много страшна случка  Shocked, добре че се е разминало леко  Hug
Ние с Габи ходихме на цирк  Sunglasses. Тук има цирков фестивал и имаше кратко представление на открито.
Днес й дадах и морков, в първия момент, като усети различен вкус, направи една физиономия, но после й се услади и зяпаше за още  Laughing
dochkova2881, мисля, че Христуш беше пуснала ето този линк за поръчка на чаши със снимка - http://podarac.com/?page_id=27

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:27 от kupa

# 262
Да кажа само че по примера на Сакси и Душичка, днес цял ден си играя с ... компа...
 Crazy

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 15:25 от Eli_cz

# 263
  • София
Хей, другата седмица го дават пролетно време 10-12 градуса. Супер!  Simple Smile

Ели, адашката е супер и музикалния фон е много на място  Heart Eyes

# 264
Eli_cz Въобще не е изгубено напразно времето, много готино клипче и само как казва леле  Joy
immortal ,защо само ни четеш я вземи и се престраши да пишеш при нас Simple Smile

# 265
Дуци, днес минах през Топчо да купя разни работи на Никола и питах за Лактана Био - казаха, че винаги имат.

# 266
Честит имен ден на всички именници, много здраве и повечко късмет.

# 267
Честит имен ден на всички,които имат повод да почерпят и празнуват днес!Нека с гордост да си носят името,от здраве да не се оттърват и много-много щастие и любов!

# 268
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите днес  baloni.
Вярно, че е събота и че е празник, обаче никакви не пишете  Thinking.

# 269
Честит имен ден на всички празнуващи.
Или сме яли нещо, или ни нагази стомашно-чревният вирус и нас Sick Мъж ми е с разстройство, на мен ми е тежко на стомаха, гади ми се,, една болезнена перисталтика, дечурлигата се изакаха по още 1-2 пъти над обичайното. Дребното реве, държах го на гърда и сука и сука и накрая върна малко, вече не смея да го сложа пак.... Ще ни мине, къде ще ходи!

Общи условия

Активация на акаунт