Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 060
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Ра, дано бързо да ви минава! Hug

# 271
  • София
Вчера мъжът ми дойде да си ни вземе от мама - стига гости  Mr. Green  Много му се израдвахме и по случая Яна не пропусна да се отчете с безсънна нощ като за "добре дошъл, тати".  От 4 сме на крак.  Tired

Ели, страхотни клипчета  Hug

# 272
  • Варна
Може и да сте видели, но аз да кажа  Laughing. Вече има номер на сметка и цени на тениските.

# 273
Честит имен ден на всички, които празнуваха вчера и които празнуват днес!
Бъдете живи и здрави и всички любими хора около вас!

Инка, не съм видяла, мерси.

Тити, аз също не опитвам докато готвя, но после като ям разбирам ако съм сгрешила нещо Laughing

Мойта пикла се събуди в 6:50, сега спи, но аз се разсъних. Нещо нослето й сякаш е запушено, подкашля малко и май вдига Т. мерих я, 36.7 беше няколко пъти, но на мен все топла ми се струва.
Днес обещахме на Пепи да ходим на Витоша Confused Без това нищо не прави по цяла седмица, затворен беше последния месец, защото все нещо е болен, по цял ден му се карам и сега пак у дома. Май ще ги пратя сами с баща му, колкото и да не му се иска на таткото.

Евридика, благодаря ти. Аз взех от Щъркел, но ако ми трябва за по-натам няма да се разкарваме до Стамболийски чак.

Майра, тя е пила адаптирано в родилния дом. Или вече не важи, като е минало толкова време. А как да го дам, под каква форма, като не иска да го пие. Може би ориз с вода първо, а по-натам с адаптирано?

Ра, ентерол може да пиеш след като кърмиш май Thinking Също и на домашните да дадеш... Много го уважавам това прахче. Но ти си знаеш как да се лекувате, де Mr. Green Ох, чух че се задавал грип, а мъжът ми се вижда със сума ти хора като е на работа, май ще го пратя на почивка при свеки Rolling Eyes

За снимките - до сега не съм вадила снимки и да са нормални. Или ще имат бяло, или нещо от снимката ще е окастрено. А не е да не съм обиколила фотоателиетата. От нета не съм поръчвала, точно на Бухти номера си спретнах и аз веднъж.

# 274
Честито на празнуващите днес  bouquet!

Аелиа, честит юбилей на татко ти  bouquet! Здраве, късмет и всичко най-хубаво му пожелавам. Хубав подарък сте му избрали Sunglasses.

Дони, много ми харесва снимката на аватара ти Heart Eyes.

Дуци, как се повлиява Пепи от хомеопатията?

Ели, много забавни и хубави клипчета Heart Eyes.

Аз днес съм на върха на щастието си. Илия нощес се събуди само 3 пъти, през 3.5-2.5-2 часа. Аз съм отпочинала все едно съм спала два дни Party. Колко малко му трябва на човек Joy.

# 275
  • Варна
Похвалвам се,че снощи бях на кино и на бар  Sunglasses.После и на клуб  Crazy Абе много гот си изкарах, обиколих заведенията  Laughing.Препоръчвам Навитака с Джим Кери, много сладък филм  Grinning
Легнах си в 3.30, станах в 8.30, но ми е ок.
Имам пак нова прическа, още по-къса ама съм по-актуална така  Laughing Като се снимам ще се покажа.
Още не съм 4ела сега ще 4ета  Wink

# 276
  • Варна
Хайде и аз веднъж да кажа "Добро утро",нищо,че за някои деня отдавна е започнал  Grinning

Ние пък изобщо не сме лягали  Tired Чаках си детето да заспи сутринта,но посред нощ като и потече носа... ooooh! До преди малко рева,не може да диша. Пръсках Стеримар,дърпах сополи с двете помпи,които имам...,нищо. Сега спи в ръцете ми,явно диша по-лесно когато главата и е повдигната. Чакам да ми донесат капки някакви,че се побърках. Че и за късмет е неделя-чак утре може да я види педито.

Оплаках се,друго си е като можеш да си кажеш,олеква  Hug

Веси,поръчката е пристигнала,утре ще ходя да я взема.

# 277
Дааам, моите деца задължително в неделя се разболяват. Ето сега Анна с тая температура, ще звънна на педито в 10, че веднъж в 9 и нещо я събудих. И жената иска да се наспи.

Астарта, още е рано да се каже, но не виждам никаква промяна за сега, все едно не пие нищо.

# 278
Момичета, чудесното временце ни приканва на разходка? Ходи ли ви се в морската?

# 279
Добро утро и от мен!
Астарта признай си пила си от мойто" лекарство" за сън на малкия! Laughing
А пък ние сме бил солидарни с Яна на Сакси Mr. Green от 4 ч сме на крак и сега човека кърти,пък майка му дреме Tired пред компютъра!Ще се моля за следобеден сън Praynig

Майра, тя е пила адаптирано в родилния дом. Или вече не важи, като е минало толкова време?

Я това е интересно!Сега се сетих ,че и на моя малчо са му давали АМ в родилния дом!Даже единия път ме накараха аз да му дам ,ама аз тъпо и упорито го държах на гърда повече от час докато дойдат да го вземат и не му дадох от шишето!
И накрая Честит Имен Ден на празнуващите днес!

# 280
Дуци, според мен би трябвало да я пробваш с малко мляко в началото за по-сигурно. То едва ли е същото като в родилното. Може да въведеш кашата с вода, пък после да слагаш АМ ако решиш.

Моето дете напоследък е коренно различно през деня и през нощта. През деня е супер спокойна, сутрин спи 2ч, следобед и по 3ч накуп откарва, през останалото време си играе, яде...вечер си заспива без проблем след банята и кърменето. Обаче през нощта като се почне - буди се сигурно поне по 4-5 пъти - ако я взема и кърмя легнала - яде и заспива, ако само се опитам да я кърмя седнала или да я гушкам така и приспивам - почва едно извиване, един рев...чудо  Crazy Тия долни 2 зъба уж от 1м идват и все не идват, вчера се беше олигавила до пъпа ooooh! Ужасно е подут венеца ама не избиват Tired

# 281
Да, с вода ще почна.
Леко съм втрещена, на съдържанието на адаптираното пише яйчно масло Rolling Eyes

# 282
Майра, Илия е точно както описваш Ноеми. През деня е спокоен, играе си, спи по много сутрин и следобяд. Нощем обаче не мога да го позная. Буди се по 100 пъти, извива се, нервничи, в най-добрия случай си играе, но НЕ спи. Сега, след като единият горен резец проби изцяло, се наблюдава леко подобрение Simple Smile. Моля се бързо да излезе и другият и да има поне малка пауза преди следващите, за да си отпочинем.

Душичката, от твоето "лекарство" взех Laughing. Ама ако започна така да се лекувам, не знам къде ще му излезе края hahaha.

Дуци, а хомеопатката каза ли кога да очакваш подобрение? Странно ми е, че още няма ефект от лечението. Когато лекувах хроничен бронхит, получих облекчение още след първия прием на лекарството. А на Анна колко й е температурата? Нещо май пропуснах. Педито какво каза?

Гледам какво слънце е навън, само за разходки Simple Smile. А мъжът ми още спи и ме е яд, че пропускаме такова време. Само да стане, веднага ще го накарам да излезем.

# 283
Варненки,
която от вас иска, в 13.30 среща на летния театър. Засега сме аз и Весито. Ще се навъртаме там до 2, после ще сме из Морската. Можете да ми звъннете, за да се разберем.

# 284
  • София
Да, с вода ще почна.
Леко съм втрещена, на съдържанието на адаптираното пише яйчно масло Rolling Eyes
Туй пък какво е?
Майра, точно тази сутрин си мислех за Ноеми, че е от най-спокойните и кротки деца в темата. Какво нещо са зъбите!
Ра, за вас не ми е много жал, да ти призная, но за дечицата стискам палци да не се разболеят  Peace Големите се оправяме, но бебетата и децата като са ни болни...  Rolling Eyes  Hug

Честита половин годинка на мини рождениците - Габи, Лили, Миглена, Владимир и Лора, както и месечинка на Матей!
Мая, чета тази сутрин списание "Кенгуру" и гледам публикувано едно писмо от Мая Кубратова от Русе със син Матей...  Laughing Зарадвах се на неочакваната среща  Laughing

Вчера много тъпо ми стана - моята госпожица нали не иска шише с биберон, все вързана за мама. За снощи отказах една много мила покана за рожден ден. За сметка на това мъжа ми излезе с приятел, за му купят обувки за сноуборд. Върнаха се двамата чак вечерта, мериха обувки, приятелят взе моя борд (така и така не го карам вече втори сезон, по-нататък направо нов ще си взема). На всичкото отгоре, докато си стояхме с Дари вкъщи, спря токът в целия район (цяла Слатина, че и Полигона беше тъмен) и така цял час на тъмно и студено, направо ми се дорева. Тази нощ дребното ме държа будна от 2:30 до 4:40, в 7:30 пак се разрита и ме събуди за ядене и въобще много съм й обидена  Crossing Arms  Laughing

Днес ще е хубав ден. Като се наспи, ще я изведа до книжарница Фют на ул. Коста Лулчев, отдавна искам да ида там. А таткото ще натиря да работи из къщи, аааа-ма-ха!  Crossing Arms

Душичке, много ме стресна с този разказ, да не се повтаря вече дано!

Тази седмица ще пусна изследванията на Дари и ще я заведа на консултация. Ще говорим пак за захранването, лекарката, която ни консултира за диарията, препоръча след оздравяването да давам каша. Идеята ми харесва, досега бях давала само по мъничко ябълка, която не хареса, както и тиква до 3 лъжички. Все си мисля, че именно от тиквата се почна голямото акане, ама нито една лекарка не се усъмни за алергия, нали тиквата е хипоалергенна храна.

Гледам какво слънце е навън, само за разходки Simple Smile. А мъжът ми още спи и ме е яд, че пропускаме такова време. Само да стане, веднага ще го накарам да излезем.
Моят е такъв поспалив, ще спи поне до 11 и после половин час ще се мотае из къщи, без да прави нищо смислено. Затова ще изляза без него, да не го чакам и да се ядосвам, че вече само като фелдфебел командоря и се сърдя за всичко.

PS Вярно много хубави аватари - и на Донка, и на Астарта. Като слънчица са тези деца!

PPS Сетих се да добавя за каишките, макар че малко отмина вече темата. На лекциите в пицарията веднъж стана дума за това; лекторката (май беше акушерката от училището за бъдещи родители) каза, че тя самата проходилка не е ползвала, но каишките са й били полезни - след прохождането се случвало детенцето й да се затича внезапно, а каишката предотвратявала подобни "бягства" и евентуалните неприятни последици.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 10:44 от julie.k

Общи условия

Активация на акаунт