Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 288
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
amanita честит празник още сто години да празнувате  bouquet

# 241
  • Sofia
Здравейте при мен всичко приключи на 16.01. Cry а и  резултатите бяха лоши, но няма да ви разказвам, за да не ви стресирам. Пожелавам ви успешна и лека бременност, не мислете за лоши неща, почивайте, глезете се, създавайте си приятни емоции и лятото да гушкате мъничките си пухкави и здрави бебчета!
Понякога ще влизам, просто ей така, за да ви се радвам и да си мисля какво ли щеше да бъде ако...

# 242
априлска мама съжалявам мила  Hugпреживяла съм го три пъти и няма да ти казвам че така сигурно е трябвало да стане, защото знам как боли и е нормално да го преживяваш тежко

# 243
Априлска мама - много съжалявам нямам думи....
Ral_p - благодаря за изчерпатeлния отговор.
На 22 ще си вида резултата.И ще стане ясно дали резултатът ми е лош и затова трябва да го повторя или наистина съм го направила рано.Яд ме е, че аз настоявах за БХС сега се побърквам и какво ли не ми минава през главата.Другите ми резултати са добри...

# 244
Априлска мама, много съжалявам. Каквото и да кажа няма да е достатъчно.
За тези, които питаха за БХС и цените, днеска звънях пак в Торакс, там е 31 лв. В Света София, лудост е 70 лв.
Днеска все пак научих и една страхотна новина, мойта приятелка, която ме води точно с един месец ще увеличи женската ни обшност newsm44. При мен по всичко личи, че ще попълня мъжката, но със сигурност на 06. 02. ще разберем. Честно казано аз много се замислям дали да отида на БХС. На една причтелка, която живее в Щатите й казаха, че 90% бебето е със синдрома на Даун, а се роди да е живо и здраво, нищо му нямаше, вече е на близо 4 годинки. Все пак това изследване е някаква вероятност да бъде, а не на 100% да ти се каже. Още се лашкам и незнам какво да реша.
Лека вечер на всички.

# 245
априлска мама, много съжалявам за случилото се.знам колко боли да разбереш,че детето което носиш не се развива нормално.
хубаво е, че си постъпила интелигентно и си направила необходимите изследвания още в началото.
grasia777  убедена съм, че няма нищо обезпокоително в резултата ти, просто си  избързала малко.
момичета личи ли ви вече бремеността? при мен вече  се усеща промяната в горната част на тялото и по- нетактични дами в работата директно ме питат дали съм бременна? а аз все още не искам да знаят.
приятна вечер

# 246
  • USA
Много съжалявам,априлска мама,незнам даже и какво да ти кажа , освен да ти пожелая само хубави моменти за в бъдеще.  Hug Hug Hug

# 247
Априлска мама много съжалявам за загубата ти!!!! Думите наистина за излишни!!!

Сисиии Hug най-накрая да те "видим" отново  при нас и както винаги много изчерпателна Wink

Фелисити дано тия нервни дни отминат по-скоро!!! Hug

Гале - благодаря ти Hug Някой беше писал, че и ти си качила снимки, но името ти е изтрито?? Би ли го написала отново Wink

Утре съм на ЖК и се надявам да ме насочат към хирург по въпроса с хемероидите Sad

За всички много  Hug Hug Hug

# 248
Здравейте! Моля някой да ми обясни кои изследвания трябва да си направя ,защото моят лекар нищо не ми е обяснил за ФМ, БХС и т.н . Даже незнам какво означават  Embarassed newsm78. Утре ще ходя на видеозон и незнам какво ще ми кажат , сигурно колко сме големи и колко тежим и т.н. И после за някакво изследване  ooooh!... можело ранно и късно да се направи , ранното не било задължително....НИЩО не разбирам  Embarassed..... Кажете какви са тези изследвания и какви още трябва да мина плссссс Praynig

# 249
Мислех да пиша за всеки по нещо, но ми стана много мъчно за априлска мама  Cry. Много съжалявам, миличка, силно се надявам скоро да имаш щастието пак да забременееш и този път всичко да е наред  Praynig.

# 250
Априлска мама, много съжалявам, миличка  Cry

# 251
  • Видин
 Cry Съжалявам

# 252
Априлска мама, искрено съжалявам! Кураж! И аз смятам, че си направила всичко необходимо.

sisko_75, водна гимнастика при Мария Шпицер - http://www.vodna-aerobika.com/, но освен нея водят и други момичета, които тя е обучила, има ня няколко места, като звъннеш ще видиш къде ти е най-удобно, аз лично мислех в Св. София. Може още от 12 г.с. да се започне. Йогата забравих къде звънях, но има на няколко места, препоръчват от 4 месец да се започне.
А за ските, имаме собствена вила в малък курорт в Родопите - Св. Константин и там ходим да караме, пистите са подходящи за начинаещи. Но където и да оптидете със сигурност ще ви се отрази добре!

atina78, добре дошла!   bouquet

Felicity81, предполагам, че температурата, която поддържаш е нормална за бременността, но все пак сподели с лекаря си, защото пък се сещам, че всякакви претопляния, горещи душове не са препоръчителни.  newsm78 И горе главата, надявам се, че нямаш основателни причини за нервите и сълзите!

goldi81, Ral_p чакаме да пишете след ФМ! Wink

gracia777, дано няма нищо обезпокоително в първия ти БХС, но наистина е странно защо лекарят ти те е накарал да направиш толкова рано, възможно е и да се е объркал просто. Аз БХС правих в края на 11 г.с.

cveten prashec, питай лекаря си за течението, но не смятам, че е нещо обезпокоително, помисли и за възможна връзка с непосредствени сексуални контакти.

Гале, ако нямаш много наложителни болежки за правене по-добре остави новия зъболекар за след раждането. Как са бъбреците? Възможно е да бъркаш болката в областта, пийвай но-шпа спокойно.  Peace А за сватбата на Стеф и аз не съм запомнила точно датата, искрено се надявам всичко да е наред с нея и скоро да се включи!  Praynig

djidjito, пиши след ЖК.  Hug

eyani, няма нищо задължително, всяко момиче само решава дали да прави ФМ, БХС и др. Разбира се това може да стане и по специална препоръка на лекаря спрямо различни фактори, за които се е уведомил - възрастови, генетични и т.н. Коментирайте с твоя, прочети и ти сама за себе си и реши.

Грация*, Safo, amanita,  Hug

# 253
Априлска мама много съжалявам - пожелавам ти да успееш бързо да пребориш с нещастието и смело да гледаш напред...
Момичета искам да ви попитам някои от вас има ли някакви сърбежи Blush от два дена ме сърби цялото тяло ,а нямам никакви пъпки  Thinking та се уплаших само за шарки си мисля -аз не съм карала и варицела ,та през час съм в тоалетната на работа и гледам има ли нещо...верно че и други симптоми трябва да има ама аз по принцип съм си с повише температура..
cveten prashec и аз имам някакво течение, което не е точно бяло, а едно жълтеникаво Blush и понякога е доста гъсто друг път като вода.В петък бях при моят лекар и го питах дали не е опасно това като вода,но той ми обясни че нямам ли сърбеж и някаква специфична миризма ,всико е ок-там сега е много кръвоснабдено и е нормално да има някакво течение.
Ral_p аз бях при доктор Марков в 12-та г.с и ме гледа с вагинален.Плода беше малък и той ме попита дали искам да отида по-късно или да ме гледа с вагинален.Така че според мене той ще прецени.И аз ще ходя на ФМ-втора при него пак,но чак на 16.02  Sad
Може ли парола и на мен за албумчето,че вече ми стана много любопитно Blush

# 254
Добро утро на всички ви !
Априлска мама , стана ми много мъчно за теб ! Каквото и да кажа е излишно , единствено ти пожелавам скоро пак да си бременна и всичко с малкият човек в теб да е добре !

Джиджи- пиши как е минал прегледа , дали са те насочили към хирург и какво е казал той .За жалост съм минала през твоя проблем , но лечение адекватно нямаше и няма да те плаша , но не съм спала от болки нощи наред , а пък и след раждането кошмара беше пълен .Сега пак ще стане така , сигурна съм  Sad , но ще събера повече инфо ,че кошмара е страшен! Ако разбера каквото и да е ще пиша !

cveten prashec  и аз имам течение , но микробиологията ми е ок , така че не се тревожа .На е е придружено от никакви други неприятни симптоми .

atina78, добре дошла и от мен ! ( дано не пропускам някого  Embarassed)

Някой беше питал за изследванията - предпочетох аз и докторът ми да си направя БХС между 11-13 г.с. Не смятам че е излишен, просто на запад дори е задължителен .Всеки решава за себе си , няма нищо задължително .
Тук беше дадена много подробна информация за него .
Все пак той отчита вероятен риск ,а  не поставя диагноза.
И аз много се страхувах и първия и втория път , но по добре да ме е страх в началото , отколкото да прекарам бременността си в терзания - защо не го направих след като можех.

Наскоро в Майки имаше тема за него и който иска да се порови и да я прочете .

На ФМ живот и здраве ще ходя при д-р Димитрова във Фемина на 25.02.И първият път  бях при нея и останах много доволна .

julsko bebe може би цената в Света София е такава , защото изследването е комбинирано БХС + измерванията , който се правят на назалната кост и нухалната транслуценция , не знам  newsm78

summer 77   бременността ми личи отдавна , но аз съм казала отдавна и за това не се тормозя  WinkПървия път ми пролича по - късно , но не и сега Кой ме знае какъв тумбак ще имам  Whistling

Станах многословна , стига ми толкова ефирно време , вие сте !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт