Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 279
  • 327
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета.
Аз нямам какво ново да ви кажа, утре съм на преглед и тогава се надявам да видим пола на бебчо. Голямо любопитство ме гризе.
Някой питаше за сватбата на Стеф - на 22.02 ще е. Аз съм го запомнила, защото имам рожден ден тогава.
Това е засега от мен. Лек ден на всички.  Hug

# 256
  • София
Априлска мама, по всичко личи, че си силна жена. Радвай се на малкия Ивайло, а пък едно мъниче ще се появи при вас с много любов. Успех ти желая!!!

Сиси, благодаря ти за отговора!

За тези мами с депресивното състояние, разбирам ви. Малко бяха моментите през първата ми бременност, в които не плачех, не ме дразнеше всичко и всеки..... Лошото беше, че го осъзнавах, но ни можех да се преборя. Стискам палци при вас де премине по-бързо и до няколко дни да няма вече хър-мър. Де се смеете на себе си какви "кифли" сте били...

Усмихвайте се повече!!!

# 257
Nika 15, сърбежа най- вероятно е от сухата кожа, при мен се оказа от това.
Вили, за БХС в Света София, само за изследването е, отделно си плащащ 70 или 80 лв. в зависимост на 3Д или 4Д ще те гледат, нали там взимат мерките?

# 258
  • София
Добро утро момичета  Hug
Априлска мама, много съжалявам за това, което ти се налага да преживееш. Това наистина е ужасно. Бъди силна, стискам палци скоро всичко при теб да се нареди. Прегръщам те силно  Heart Eyes

Много ви благодаря за подкрепата и прекрасните думи. Не знам какаво щях да правя без вас  Heart Eyes Предполагам, че е нормално от тези хормони да изпадаме понякога в такива настоения, но като се прибавят и проблеми в работата, неразбиране от страна на близките и т.н. явно нещата излизат извън контрол. Така се ядосвам на себе си, не трябва да се допуска такова нещо, има толкова по-важни неща....но както казва Sisko хем знам че е лошо, хем не мога да се преборя. Хайде стига толкоз оплакване. Всичко ще е наред, я малко оптимизъм, ама каква съм кифла:)

goldi81, Ral_p - стискам палци при вас днес всичко да е ОК и чакаме вести как е минало.
Djidjito - да разкажеш как е минал прегледа. Дано се справиш с хемороидите - това е наистина мноого неприятна работа и на мен веднъж-дваж ми се е налагало да се справям с тях.

На всички много гуш

# 259
  • София
Добро утро и от мен!
априлска мама, просто незнам какво да кажа. Ужасно ми е мъчно за теб. Дано съвсем скоро имаш свойта радост, която да залее и потуши изцяло сегашната ти мъка.
eyani, някой малко по-назад във форума беше дал изключително пълна информация по повод ФМ и БХС, че се правят на два етапа, кои седмици се правят първия път, кои втория и абсолютно точно беше описано кое какво представлява. Върни се малко назад и прочети, защото аз ако опитам няма да ти го препредам толкова точно, а там наистина е написано много добре. Не си спомням кой го написа, но поста на дамата беше доста дълаг.
Благодаря на всички за отговорите по темата за теченията, ще го консултирам и моето с доки.
Приятен ден на всички.

# 260
  • варненка от София
Априлска мама, бъди смела и продължавай напред, хубавото ще дойде бързо, вярвам го! Hug

Felicity81, горе главата, помисли си колко хубави неща ти предстоят, колко нови и приятни усещания те чакат. А и пази си нервите, тепърва ще имаш поводи и да се радваш и плачеш, но да знаеш, че ще ти се случи най-хубавото!

Иначе аз съм си отново грипава и вече не се търпи, сополи, запушен нос, температура  ooooh!

Момичета, с риск да ми се разсърдите, ама ще си го кажа. На всяка страница се нищи постоянно кога се прави БХС, кога се прави ФМ и винаги се намира някой който да обясни, да пусне линк, да даде информания, но според мен това не се чете  ooooh!.  Момичетата, които обясняват са си направили труда да прочетат, да потърсят информация, а питащите сякаш го пренебрегват това. Не искам никой да засегна, но това ми прилича като в темите за сериалите или Ла редута, никой не чете, а непрекъснато се питат едни и същи неща и те се дъвчат.

Може и да ми се разсърдите, но просто исках да си го споделя, защото ми прави впечатление, че явно не се чете темата от всички или просто се чете по диагонал. Confused

Спирам и аз та творя, че трябва да мия и обличам детенце.

# 261
  • Варна
Марулка, съгласна съм с теб, че доста често се пита едно и също, но понякога е просто невъзможно да се прочетат всичките 18 страници оплаквания за гадене, повръщане, главоболие и всичко останало, и да се отсее най-важната информация.
В нета има толкова много информация, че на моменти човек се чувства изгубен и много по-лесно е да попита нещо конкретно, с риска да се повтори, от колкото да се рови в 15 000 сайта.
Пък и нали затова са тези отчетни теми.
Хубаво би било на първа страница да има един линк "Често задавани въпроси" от темите, нещо като обобщение, но това си е доста работа, ако някой би се заел да го прави.

# 262
Априлска мама,нищо няма да ти кажа освен едно голямо  action032  action032  action032  action032И дано скоро малкият ти сладур стане батко на едно хубаво бебенце.

# 263
Сиси мъжлето се върна от Германия и едни от подъръчетата на малката ,които донесе бяха тъмно синьо яке и ярко червени обувки - -много добра комбинация  ама какво да го правиш - МЪЖ  Laughing
На мен бременността ми личи много отдавна . Вчера на консултацията лекарката ми каза ,че неможе да съм в три пълни месеца а най-малко 4  Laughing
Априлска мама много скоро ти пожелавам едно здраво бебче  Hug

# 264
Априлска мама,  Hug
Момичета, може и да сте го обсъждали, но нямам време да търся сега - кажете ми някой от вас ходи ли на училището на сп. "9 месеца"?

# 265
момичета, знаете ли къде има гимнастика за бременни/освен този център Родители/.
по принцип от години спортувам, а първите три месеца док. ми забрани, така че се чувствам вече обездвижена.
а и ако някой ходи да сподели впечатления -от зали, инструктури, т.н.
ще съм много благодарна

# 266
Априлска мама,  Hug
Момичета, може и да сте го обсъждали, но нямам време да търся сега - кажете ми някой от вас ходи ли на училището на сп. "9 месеца"?

аз искам да ходя, от кога е, къде е  Peace

# 267
Здравейте момичета!
Аз само от време на време се включвам - защото бях до сега доста ангажирана!

В петък претърях един инцидент - сутринта като водих детето на градина то се спъна и щеше да падне и аз рязко го вдигнах!От тази моя реакция стана нещо с бебето и започна много да ме боли корема.Но въпреки всичко не отидох на доктор .Събота и неделя след като се поизморя малко и започваше отново да ме боли.В понеделник отидох на доктор и слава богу се оказа всичко наред с бебето с плацента с матка.Няма ми нищо - само дето ме наболява.Изписаха ми лекарства ,биха ми инжекция и ми казаха цяла седмица да си лежа и от сега нататък да не ходя на работа- до края на бременността да си седа в къщи  #2gunfire
Аз се изненадох от новината и все още не мога да го приема.
Надявам се след като си остана в къщи тази седмица и от другата да мога поне по 2-3 часа да ходя на работа , но естестевено е че  е по-важно бебето сега , а не моите прищевки да работя1
Незнам времето ще покаже!

Оплаках се

# 268
nika15 , Галето благодаря за отговорите. На всички, които стискат палци благодаря. По принцип не съм паникьорка и не се вживявам много, ама сега какво ми става  newsm78. Може би от много четене и започват да ми минават какви ли не мисли в тъпата кратуна.
А и продължават лошите вести в темата... Ох довечера ще видим. А и таткото иска  да присъства...  Joy, и ме влудява с хиляди въпроси - това за какво е, онова за какво, сега това изследване какво показва.  

Априлска мама - много съжалявам, дано бързо да го преодолееш, макар че такова нещо никога не се забравя. Пожелавам ти скоро пак да ни се похвалиш.

# 269
Здравейте момичета! Аз отдавна не съм се включвала, но нямах никаква възможност! До вчера бях в болница, защото съм с голямо отлепване! За сега казват, че е започнало да се възстановява и аз много се надявам да е така!
Надявам се при вас всичко да е ок!

Сега се връщам да изчета това което сте писали, че като гледам хич не е малко!

ПОлът на моето бебче е мъжки!

Чао за сега от мен!

Общи условия

Активация на акаунт