приучване към гърне

• 90 067
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз имам друг проблем сега - ще пътуваме с влак, през нощта - не ми се мисли как ще се оправим с малкия и тоалетната ooooh!

Виж това. Пише, че е за еднократна употреба, но съм го виждала на живо и е доста стабилно, според мен ще издържи за цялото пътуване, взимаш и едно за връщане и готово.
+ една бутилка с вода - вътрешността е найлон, т.е. може да се мие Peace и е съвсем малко в сгънато положение Simple Smile

Това е интересно, достатъчно хигиенично ми се вижда на фона на млакчетата, само дето ако му се доака - къде ще го изхвърля  Thinking А то запечатва ли се отгоре някак?
А за колко става поръчката онлайн - че утре заминаваме?
За сега съм взела мокри кърпички - той така и така ще оповръща света - не може да пътува с кола, ама от Бургас до Приморско - няма начин. Гел никога не съм купувала и не знам дори за какво е.
Трета година ще пътуваме с влак. Миналата година бяхме в нов вагон, тоалетната беше с биде и душ кабина  Laughing Чисто, приятно. Само дето именно от клатенето - става проблема с изхождането и вече на сутринта на гарата в Бургас - беше обилно препикана и наквасена цялата кабина.  ooooh! Със спълен вагон сме и мисля, че евентуално някакво такова нещо като сгъваемото на Никол - ще ни върши работа...Ама ако не стане с доставката - буркан с капачка, мъжа ми ще рипка да ги хвърля на гарите, когато спира влака и това е.

# 1 006
  • София
http://www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B … 8041&mcb=core
Това ми се струва добро, защото има повече варианти да го използваш, а и изхвърляш пликчето и повече не се занимаваш с него. Ще можеш да го използваш и като пристигнете за седалката на тоалетната.

# 1 007
Пликчето ли струва 30лв или и седалчицата? Защото ние такава седалка имаме от Джъмбо купена, ама не става за ползване, еле пък в движение  Thinking

# 1 008
мъжа ми ще рипка да ги хвърля на гарите, когато спира влака и това е.
Забранено е да се ползва тоалетната по време на престой на гара.

# 1 009
  • София
Пликчето ли струва 30лв или и седалчицата? Защото ние такава седалка имаме от Джъмбо купена, ама не става за ползване, еле пък в движение  Thinking

Ето това са пликчетата. http://www.mothercare.com/Disposable-Fold-Away-Potty-liners-10pk … 8041&mcb=core
Цената е за преносимото гърне, което се превръща и в седалка.

# 1 010
Е и  newsm78
Имах впредвид, че мъжа ми ще слиза да ги хвърля в кошчетата на гарата,когато влака спира.

Бояна, нямам 30лв за гърненце за едното пътуване, иначе може и да не е лошо  Tired

# 1 011
  • София
viliko Като причер го дадох- няма начин и други марки да не продават такова, което да е по- евтино. Можеш да си вземеш вашето гърне и някакви по- сериозни торбички и да го наподобиш. Стига да не е огромно, разбира се.

# 1 012
  • Пловдив
На нас също ни предстои пътуване с влак за около 6 часа, но мисля просто да и нося гърнето в една чанта и готово. Като си свърши работата отивам в тоалетната, изсипвам съдържанието, измивам и после го забърсвам с мокри кърпи.
Струва ми се по-добър вариант от това да се клатушкаме в опити да се изпишка в мизерната тоалетна.
Пък и на морето може да си го ползвате гърнето, а не да търсиш умалител за голямата нужда.

# 1 013
  • Once there was a Hushpuppy...
 ТЕМА  ----------        Re: приучване към гърне

# 1 014
На страница 68 вече - какво ново очакваш  Wink

# 1 015
  • Пловдив
Темата търпи развитие все пак - приучаване на гърне по време на път и екстремни условия  Wink

# 1 016
Аз имам друг проблем сега - ще пътуваме с влак, през нощта - не ми се мисли как ще се оправим с малкия и тоалетната ooooh!

Може да пикае в чаша с капачка, която някой от вас да излива в тоалетната.
И мен това ми дойде на акъла първо. Нали е момченце, ще е лесно Mr. Green

Честно, аз ако пътувам с влак от онези гнусните отпреди сто години, малко би ме интересувало дали е забранено. Няма да ми е по-добре ако изтърва детето на седалката, докато го издържам.
Иначе в новите влакове би трябвало урината да се събира в контейнери както е в автобусите и самолетите.

# 1 017
  • UK
Ето аз какво смятам за закупя , ( куфарче гърне ) че сме постоянно по самолети и не ми се мисли как може да я сложа на самолетна тоалетна Sick

Иначе, трейнинга върви с промелив успех. всеки ден имаме случки в гащите , но и вече все по-често показва кога иска да ходи на тоалетната.  Дано до седмица две да сме 90% поне научени Grinning

# 1 018
  • София
След шест месеца обяснения, молби, говорене, каране днес за пръв път използва гърнето за акане  Mr. Green ОБАЧЕ чак  след обещание, че ако се изаква в гърнето баща и ще се върне от работа - офф а той е в командировка, вкарах си аз таралеж в гъщите, сега обяснявам, че тати иска първо да свикне да ака всеки път в гърнето и тогва си идва.... Май оплесках нещата, ама така ми писна да пера, да хвърлям насрани пличкета, панталони..

# 1 019
  • София
Момичета ПОМОЩ.Одисеята с акането продължава.5 дни не бяха акали накрая си поискаха памперси отидоха си на скришните места изакаха се там и дойдоха да им ги сваля.Какво да правя,да им слагам памперси за самото акане или....?Пишкането е без пролем в тоалетната в гърнето на вън,без аварии.Обещавам награди паркове морета,но не искат да акат,вече ми се реве ама и ме е страх да не им стане нещо толкова дни от стискане.До преди да махна памперса бяха много редовни 1-2пъти дневно,хапват доста.Давам плодове сокове ядът готвено задължително супа Naughty Помагайте моля

Общи условия

Активация на акаунт