L-карнитин

• 187 546
  • 488
  •   1
Отговори
# 240
Zdraveite!Molq da mi prepora4ate l-carnitine v nai-4istata mu forma i bez zahar!Za parite nqma osobeno zna4enie!Blagodarq predvaritelno!!!!!!
с този ..е добър.. Peace
http://silabg.com/bg/201-OPTIMUM-NUTRITION-LIQUID-LCARNITINE-1000mg--355ml-.html

..действа здраво Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:21 от Поци

# 241

Здравейте искам да попитам, Днес си взех Л-карнитин Отслабва ли се с него?? нужни ли са тренировки? и ако да става ли примерно само с 45-50 мин тичане.. и ограничаване в храненето (Диетa) защото няма как да ходя на фитнес?? как трябва да го приемам Л-карнитин-a? благодаря предварително

# 242

Здравейте искам да попитам, Днес си взех Л-карнитин Отслабва ли се с него?? нужни ли са тренировки? и ако да става ли примерно само с 45-50 мин тичане.. и ограничаване в храненето (Диетa) защото няма как да ходя на фитнес?? как трябва да го приемам Л-карнитин-a? благодаря предварително
Да трябват ти тренировки
Започядай в тази тема  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708558.new#new

# 243
Здравейте, имам излишни кг. за сваляне /около 10кг./, интересуваме може ли да ми препоръчате някакъв добър L carnitine, защото метаболизма ми определено го няма никакъв, и според вас, ако го пия в комбинация с разделно хранене, и 3-4 пъти в седмицата тренировки/ходене в балкана по не лек маршрут около 2 часа на тренировка, т.е кардио/ дали ще има ефект. Благодаря!

# 244
Аз съм ползвала и още ползвам този - http://www.silabg.com/bg/8240-PRIMAFORCE-ALCAR-Acetyl-LCarnitine-250g-.html
Много съм доволна и не мисля да го сменям все пак е Ацетил Л-карнитин, който е най-добрата форма на Л-карнитин за отслабване.

# 245
  • Варна
Днес бях на косъм да си взема и се отказах.Ходя на фитнес, но ме е страх да не ми стане нещо с този Л-карнитин-като го спра?В смисъл да не започне тялото ми да свиква с него да "топи" мазнини ,и после като го спра да "забрави",че самото то трябва да топи и без допълнителна помощ !Да не направя някоя беля? newsm78

# 246
Днес бях на косъм да си взема и се отказах.Ходя на фитнес, но ме е страх да не ми стане нещо с този Л-карнитин-като го спра?В смисъл да не започне тялото ми да свиква с него да "топи" мазнини ,и после като го спра да "забрави",че самото то трябва да топи и без допълнителна помощ !Да не направя някоя беля? newsm78
Няма от какво да се притесняваш това не е хормонален продукт, за да се плашиш от забавяне на метаболизма след спирането му.

# 247
Възможно ли е от карнитин да се получи сърцебиене ?  newsm78

# 248
Аз съм получавала сърцебиене от фат бърнар.Като пиех Л-карнитин,нямах проблем.
Според мен е възможно,но по запознатите да кажат.
Пропусни един прием на тренировка и виж как ще си?

# 249
  • Костандово
и аз изпих една опаковка Л-карнитин и не съм имала сърцебиене

# 250
Да аз също от СилаБГ си купих уникален fat-burner.  Peace

# 251
Здравейте и от мен.

Понеже съм на Японско чудо в момента и тренирам, искам и аз да пробвам с L-Carnitine. Изчетох темата и мисля, че ми станаха ясни повечето неща (за момента), но да питам тези, които вече са го пробвали, има ли ефект, споделете мнение.

София77, има ли някакъв резултат след този един месец?   bouquet

# 252
  • София
Здравейте!

Да попитам и тук... Понапълнях (инцидентно) и сега ми се случва нещо, което не съм правила никога - искам да позаслабна и да се стегна. Никога не ми се е налагало да се вталявам толкова и сега навлизам в непозната сфера.
Винаги съм спортувала и сега съм поувеличила тренировките и те са в следния вид: почти всеки ден карам велосипед по около 20км различно натоварване - предимно е постоянно, много рядко има спускания, пък и аз мога да си го наглася. Веднъж - два пъти в седмицата ходя на аеробика и много се изморявам и потя.

Мислите ли, че ако пия по една доза преди тренировка, ще е ок? Имам предвид... достатъчно ли е натоварването?

# 253
виждам че има добри отзиви за  l-carnitin и мисля да си го взема искам преди това да попитам след колко време ще има ефект? и ако спра да го пия ще си върна ли пак килограмите?ако не правя някакви упражнение ще сваля ли пак килограми макар и бавно? благодаря предварително

# 254
  • София
Здравейте!

Предното ми мнение е от юни, затова пиша сега с голяма доза задоволство.
Л-карнитина без тренировки няма почти никакъв смисъл... Освен ако не го пиете по схема (например 5 дни пиете, 3 дни почивате, така един месец и комбинирате с обичайните тренировки).
Аз тренирам 3-4 пъти седмично, като преди всяка тренировка пия една течна доза.
Има резултат, определено, бавно и славно мазнинките около бедрата и корема намаляват. Намалила съм с няколко сантиметра талията и съм свалила няколко килограма.
Ако го пиете и го спрете и със спирането си развалите режима - много ясно, че ще напълнеете. Това не е магическа отвара. За мигновено и бързо отслабване помага много, но ако след като отслабнете се залежите, не спортувате и т.н. - винаги се напълнява.

Общи условия

Активация на акаунт