L-карнитин

• 187 550
  • 488
  •   1
Отговори
# 255
Л-карнитина има отношение към изгарянето на самата мастна клетка, като я превръща във вода и енергия. Ето защо за да има ефект е нужен спорт, за да може тази енергия да се изразходи. Може да пиете Л-карнитин и да не свалите килограми, както стана в моя случай. Седях си 52 кг от самото започване на приема до 5-тия месец. Само, че всички ми казваха, че много съм отслабнала. Това е така защото бях заменила мазнините с мускули Simple Smile
Ако ще приемате Л-карнитин най-добре е той да е ацетил, тъй като в тялото L-карнитина се преработва до Ацетил Л-карнитин. При приема на Ацетил пропускате една фаза. Действа по-бързо и има доста по-силен ефект.

# 256
Здравейте на всички,
Изчетох темата до 10 страница, много благодаря на всички за споделеното. Имам следния въпрос, предполагам към Поци  Simple Smile, но и на всякакви други мнения ще съм благодарна. Аз не мисля, че имам проблем с кг - 168 см и 57кг на 37 год. От година и малко се занимавам и със спорт, като наблегнах на упражненията на Руми Илиева за домашна употреба, че е най-удобно, а и се чувствам много добре от тях. Начинът ми на хранене също се стремя да е възможно най-здравословен, с много жива храна и лек енергиен недостиг през повечето дни. Вода пия много, защото я обичам и защото е важна - минимум 8 чаши на ден. Тялото ми доста се постегна последната година благодарение на всичко това и изглежда доста добре .... обаче с клин  Mr. Green. След всичко, което споделям сигурно ще се очудите, че имам убийствен целулит. Навсякъде по краката  #2gunfire. Правила съм LPG, правила съм и правя ръчни антицелулитни и всичко това плюс тренировките и разумното хранене, и водата. Нищо.....! Единствената ми надежда са L carnitine плюс  Energy на NOW, които съм решила да си взема. Тренировките, масажите, разумното хранене продължават. Има ли резон да очаквам ефект откъм целулит? Благодаря.

# 257
  • София
Уф, целулита е голям бич...
Според мен решението е масаж, но професионален.

# 258
Здравейте, искам да попитам има ли някой , който има проблем с щитовидната жлеза и употребява тази добавка ?
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 259
Аз правя професионални антицелулитни масажи, но ефекта пак е нула  Rolling Eyes. Масажитската е изпитана за много други масажи и от много други хора, но това е положението при мен  Sick

# 260
Здравейте,
нова съм във форума, но имам няколко въпросчета относно фет бърнърите и л-карнитина.

Взех си кростренажор и мисля да започва дългата борба с килограмите. Преди години тренирах редовно и спазвах диетата на Дюкан и имаше страхотен ефект, но да не ви казвам какво стана след като спрях диетата. Embarassed Освен, че качих килограмите, а и имах проблеми със здравето - постоянно се разболявах, нямах енергия.
И така сега съм към 70 килограма и съм висока 162. (Ясно ви е как се чуствам...) Искам да сваля към 15 килограма, но няма да спазвам диети, а просто ще огранича сладкото, няма да ям хляб и пържено и т.н. Общо взето само здравословна храна Peace
Искам да си помогна с хапчета и съм си харесала едни, но искам съвет дали да си ги взема и дали ще има ефект от тях. (Почнах да тренирам на кростренажора всяка сутрин на гладно по 20-30 минутки)
http://www.optimumbg.com/mega-fat-burners
http://www.optimumbg.com/L-Carnitine-500
Тези двата смятам да си поръчам и да ги пия заедно. И ако смятате, че са добри, може ли да ми кажете как точно да ги приемам?

Извинявайте, ако вече ви е омръзнало от подобни въпроси (особено на Поци  Laughing )

# 261
Бърнъра го вземай по 3 пъти на ден..карнитина ..сутрин на гладно...може и преди тренировка Hug
Марката е добра  Wink

Карнитина действа само на гладно....но дори да си яла...преди тренировка го пий...поне ще има Плацебо ефект  Hug

# 262
Благодаря, Поци! Simple Smile Искам само да те питам по колко хапчета трябва да пия от двете добавки? Благодаря отново! Simple Smile))

# 263
И още един въпрос ми изникна... вече почнах да се обърквам Sad
а този http://www.optimumbg.com/Thermo-Cuts добър ли е?
Чудя се вместо mega fat burners да си взема този....

Кой вариант е най-добър? Извинявай Поци, че те тормозя така   bouquet

# 264
Само споделям - пристигнаха ми Еnergy и L carnitine на NOW и днес сутринта пих и от двете половин час преди тренировката. Е, внуших ли си или какво, но направих страхотна тренировка. Трите кръга изобщо не ме умориха, имах сили и за допълнителна аеробна след основната за цяло тяло.  Simple Smile. Не знам дали ще разкарам целулита, но ако така ме бута да тренирам, няма как да не е за добро, си мисля  Simple Smile.

# 265
Карнитина..преди тренировка...Бърнъра по две..сутрин и вечер Hug

# 266

Извинявам се, че се натрапвам, но аз нещо не съм съгласна с този прием. Как ще пие фет бърнър вечер като в него има 200 мг кофеин???
Работните дози на л-карнитина пък са между 2 и 4 грама.
Така че, приема на Л-карнитина трябва да е 2 сутрин, 2 преди тренировка и 2 вечер преди лягане. Бърнъра би трябвало да се приема преди тренировка и може да приема сутрин преди закуската.
И друго..казваш "Ако си яла преди тренировка го пий поне за плацебо" Кой нормален човек се наяжда и отива на тренировка???

# 267

Да, по-добър вариант е. Има 3 пъти повече съставки и можеш да го приемаш само преди тренировка. Дозата е голяма, но какво пък! Ще го преживееш.

# 268

Извинявам се, че се натрапвам, но аз нещо не съм съгласна с този прием. Как ще пие фет бърнър вечер като в него има 200 мг кофеин???
Работните дози на л-карнитина пък са между 2 и 4 грама.
Така че, приема на Л-карнитина трябва да е 2 сутрин, 2 преди тренировка и 2 вечер преди лягане. Бърнъра би трябвало да се приема преди тренировка и може да приема сутрин преди закуската.
И друго..казваш "Ако си яла преди тренировка го пий поне за плацебо" Кой нормален човек се наяжда и отива на тренировка???

Под вечер за бърнъра разбирам 16-17 ч
Толкова прием на карнитин през деня...почти след 20 дена ще спре да действа Grinning А и не е  добавка чудо   Wink

За това аз го харесвам в комплект и с други добавки. Hug

# 269

Да, по-добър вариант е. Има 3 пъти повече съставки и можеш да го приемаш само преди тренировка. Дозата е голяма, но какво пък! Ще го преживееш.

Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт