Отговори
# 135
Ханна, ти и друг път си споменавала, че Миша е много самостоятелна. Дали пък не се сърди, че ти я храниш? А като си яде сама, изяжда ли или само маже?

Мирка, гледам, че шейната ви е без облегалка- дребосъчка задържа ли се върху нея или пада? Аз си имам много хубава, но без облегалка и ме е страх да возя Въша в нея.

# 136
Като чета и направо  Shocked не мога да повярвам как минават през едни и същи периоди. Боби от около две седмици също се храни безобразно, реве хвърля всичко от масата извива глава настрани докато не му позволя той да отваря и затваря капачката на бурканчето, от което го храня. Ако няма бурканче започва да иска разни други неща от масата или от стаята и докато не ги получи не отваря уста и реве. Мислех,че е временно ,но то взе по-лошо да става. Сега като го написах и чак зле ми стана как съм му отпуснала края.
Маца и Боби прави големи мехури с уста и казва ма-ма.
Мъничките болни душички Hug
Иначе днес  забавлявахме с него бабите. Научил се е като му разказвам приказката за дядо вади ряпа и като се стигне до момента, в който ряпата не излиза и започва да вика НЕ и размахва пръстче и се залива от смях.

# 137
  • Пловдив
Теди, изяжда всичко, което може да вземе с ръце. Затова все и слагам някакви парчета на таблата, както и да държи кора хляб в другата ръка. През това време да пробутвам течната храна. Ако примерно има по-гъста манджа може да я яде с ръце (е, маже разбира се, но виждам, че и в устата слага). Но сама с лъжица не смея да я оставя  Stop
Чак пък такова тръшкане .. незнам ...
От скоро и давам задушени зеленчуци в масло от готовите миксове. Много е доволна. Яде и не ме занимава. Но виждам цели зърна царевица в памперсите .. значи не дъвче, а гълта ..  Rolling Eyes
което пък хич не е хубаво.

Духче   Hug  Laughing

# 138
  • София
Теди, ами самичка много не смея да я возя и аз, че да не я изтърся. Иначе за пързаляне, то така или иначе аз или тати сядаме отзад и така като няма облегалка е по-удобно.

# 139
  • София
Ханна по повод царевицата в памперса...Светльо беше на 1год и 8месеца когато вечерта преди да му занеса изследванията за яслата той яде царевица.Е познай как на следващия ден занеосх шишенцето с царевичките вътре....
Мислче че е нормално за техните стомаси все още да не могат да обработят цяло зърно царевица.

Теди утре за 2часа ще съм сама с 3деца.Мойте 2+ племенницата ooooh! и обещавам да пиша как се гледат(ако се измъкна жива) Praynig

# 140
Lusesita, M_I_A, Благодаря, не идържах и го заведох сутринта в Исул, казаха че е само повърхностно и предписаха капки, да се ндяваме да се скрие червеничкото, но се притеснявам дали добре го видяха въпреки, че помолих още веднъж да погледнат, основното нараняване е под клепача. Лекарката гедаше от един метър разтояние две секунди и каза "Няма нищо" newsm78, а бебо се разплака и вобще не можеше да се види. Така, че какво е видяла не е ясно  Sad
Алекс, големи сладуранки са децата, много сте забавни Вашето семейство. Ние със Сашко също си танцуваме и много се кефим, вчера Хулио Иглесиал беше фон а малечко много се радваше  Joy
Усмивка стискам Ви палци,всичко да мине дабре и леко.
kloie може би на лични е по-добре да пишем но само да питам, мъжа ти как се чувства след тази операция. Аз не съм се решила още на такава а имам нужда. Чудя се има ли ефект?
Гад Чевръста защо сънуваш лоши сънища, не е добре това, може би си напрегната за нещо, успокой се, пиивай млекце преди лягане. Че от лоши сънища аз съм се побърквала от притеснение но нали казват, че се случват хубави неща на тези който сънуваш, дано е така!
tedsan е от твойте постове, се напикавам от смях, колкото и да съм пощръкляла винаги ми оправяш настроението. Според мен си объркала списъка, това ти трябва за после за нослето на бебето.  Wink Но зависи и в коя болница ще раждаш, защото ако детето е при теб постоянно, може да ти трябва още там.
Мирка 76 много сте готини в снега!
Ханна с храната и ние имаме проблемчета, но май започва да похапва, но все със играчки, занимавки. Аз сега купих пластмасова купичка с гумена подложка и лъжичка към нея. Поне тази не изхвърча моментално на пода, Сашко си бърничка вътре, маже и докато му е интересно си отваря устата.  Иначе с аксесоарите в кухнята най-се занимава, с мелачка за орехи, машинката за мачкане на чесън такива разни.
А днес бяхме и малко навън въпреки сополите и всички поразии.
Сега ще отида да поспя, надявам се да ми позволи мъника, че утре се очертава ден само с тъпотии, Понеделнишки!!! Дано се разминат, че не знам вече имам ли силички да ги оправям. Praynig Praynig Praynig

И от сто глупости забравих да честитя на малчуганите навършили годинка тези дни! Да са здрави и щастливи, палави и усмихнати дечица!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Ханна, Духче, Ане, и ние сме същата картинка с яденето  Thinking Яде всичко, нищо не отказва, но като че ли й е скучно вече да седи на масата, да губи ценно време за игра Wink. Все трябва с нещо да се занимава - чопли, сочи с пръст, разглежда, пита с пълна уста нещо, по средата на купичката тръгва да слиза (аз я храня гушната в мен, голяма грешка)... Та така, момичета, това е следващият период, който трябва да преживеем  Mr. Green Лошото е, че той е малко по-дългичък.... да не казвам, че Борис още го държи, но вече в по-висш етап - докато се "храни", сглобява Лего, чете... Thinking  Айде, сттавам да го будя за училище, че да има време да закуси Crossing Arms

Теди утре за 2часа ще съм сама с 3деца.Мойте 2+ племенницата ooooh! и обещавам да пиша как се гледат(ако се измъкна жива) Praynig

newsm53 Дано да ти хареса   love001

# 142
  • Бургас
Тъкмо щях да ви се оплаквам, че нямам какво интересно да пиша и се сетих!!!

Нашата любима Невенска има Рожден Ден!!!

Това е от мен и Ксю:

# 143
Днес съм се надигнала по нощите да вървя на ЖК. Даа, ама док нямало да идва и разбира се никой не ми се обади да каже две думички.  #Cussing out Добре, че половинката в знак на солидарност стана с мен и ме закара и остана да чака.

Тази сутрин в тъмниците бяхме абсолютната картинка. Снощи Яни я видяхме, че е набарала пакет цигари (неотворени) и си играе с тях. Добре деееее, ама таз сутрин пакета го няма.  Mr. Green А половинчо ще се побърка- да се вдигне по нощите и да шмърка кафе без фас.  ooooh! И като почна едно ровене, а той ми разправя, че отивал да я събуди да му кажела къде ги е сложила.  hahaha Обясних му, че въшката е прибрано дете- значи ги е сложила или в кутия, или някъде в някое пликче, или в пералнята.. След като се бяхме отказали и преровили всички кошове и чанти с играчки случайно ги видях в една кутия от нескафе...  Joy Сега сме с политика на криене на ключове, че ще спим на улицата  Naughty

Слънчи, успех с бандата. Сървайвър значи го раздаваш, а Party

Проблемът с яденето и при нас е доста голям Confused

ЧРД , Невенска.   bouquet Много щастие и радост у дома с децата и семейството

# 144
Добро утро, Hug
айде пак да ви се оплача
миналия понеделник нали правих прощапулка и дойде свекър ми БОЛЕН  И СОПОЛИВ
първо детето се разболя - оправи се бързо
после майка ми се разболя - все още пие антибиотици и е с температура
вчера се бях секнала нещо на гърба и цял ден не можех да се оправя от болки, късно вечерта отидохме чак до с. Куклен да търся една баба Софка - да ме намести, че била чекракчийка ...
Днес се събуждам и съм болна и аз сега с този гаден грип ...
мале.... от болести не можем да се отървем цялото семейство ,
а утре как ще ходя в София - идея си нямам ....

# 145
Невенска,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и всичко най-хубаво в живота.

Усмивка,много ви се насъбра на вас.Да се оправяте бързо.

Явно това с яденето е при всички.И Илия като го сложа да яде започва да се върти,да си бърка в устата или в купата.А ако е гладен повече реве и да го храня по-бързо.Поне нищо не ми отказва.
Интересното е обаче ако му дам нещо,което може да яде сам не ги прави тези номера.

Мирка,
много е готина Ивана в снега. Heart Eyes

Ане,радвам се че на Сашко му няма нищо на окото.

Слънчи,успех с гледането на 3 деца.

Теди  Joy Joy Joy

# 146
NЕVENSKA, БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И КРАСИВА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

bouquet  bouquet  bouquet
Усмивка, дано в най-скоро време мине тази лоша серия. Hug
За храненето - аз бях споделяла, Мърко си седеше толкова послушен до 10-тия месец някъде, направо забравяше да стане и изведнъж вдигна революция, ама точно революция, един ден се изправи на крака, започна да маха и крещи и не иска да се сгъне да седне ooooh!До едно време го ханех , като с едната ръка го държа, а с другата тъпча в устата, но той почна да скача и махнахме стола, че да нер падне, от делно той си го счупи после за всеки случай. Rolling EyesПосле тичах с лъжицата из къщи, беше ужас, сега не го закачам, сядаме с баща му на масата и той сам пристига, сяда ту в него, ту в мен и му даваме, горе, долу тича играе, абе кошмар, но яде. А за пода да не ви говоря.
За криенето - вечер като легне и като почна да залягам да търся това и онова, снощи намерих крема му в шкафа за обувки, сега сутринта си извади едната стелка на домашните буйки и още не съм я намерила, а ми беше пред очите, но като взех да го обувам и изчезна, вдигах матрака, търсих я в завивките, няма.

# 147
  • Троян
Първо искам да ви почерпя ,че и моето слъчице днес стана на 1 годинка

(това е моето творение)

И
Честит Рожден ден на NЕVENSKA !

# 148
Честит рожден ден Невенска! Дано си винаги обградена от любов, уважение и приятелство!

поздрав за теб

# 149
Невенски, Честит Рожден Ден, пожелаваме ти много здраве, весели моменти, послушни дечица и влюбен мъж до теб  Hug

Албенче - страхотно си се справила със тортата  Hug
Усмивка - какво е това чудо при вас  #Crazy Дано вече му се види края на кЪръшкия период и всички да сте здрави и усмихнати  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ БЕБЧЕТА - МАГИ И ТЕДИ - ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА  Hug

Общи условия

Активация на акаунт