Отговори
# 150
  • София
НЕВЕНСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
БЪДИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА, ИСТИНСКИ ОБИЧАНА И НЕПОВТОРИМА!

Албенче, много свежарска торта! Браво!  newsm10 Да ти е жива и здрава малката рожденничка!  Heart Eyes

# 151
Честит рожден ден на Невенска!!! Много любов и семейно щастие!

# 152
  • София
Хайде и от нас един поздрав за Невенска.

Бъди жива и здрава. Само хубави мигове със семейството.
А на Косeто номерата са да крие батериите от дистанционното, ама то целенасочено. Преди няколко дена го гледам как се навел до шкафа и бута ли бута с пръстче да навре батерията от долу. И аз като го видях и викам "Косе, какво праЙш бе момче?" и той като скочи да ми се смее и да се чуди и той де да се скрие...ми светна работата. На детето му е напълно ясно какво прави. Mr. Green Една от батериите още я търсим, ами добре че не сме с един телевизор та ги менкаме сега. Laughing
Тедиии....лети си времето. А ма и...въшката  Laughing много ме разнежи с тая целувка. А моя... Embarassed иска да ми сваля гащите откъм гърба като съм седнала на компа. Rolling Eyes Какво търси....само той си знае. Mr. Green
А за яденето моя се дърпа и реве като е много гладен. Хем е гладен, хем се дърпа от стола...върви ги разбери тия деца. Докато не му пъхна лъжицата в устата и не мирясва. Whistling
Усмивка, ние така бяхме в началото на есента....всички се изредихме след баткото. Ще се оправите. Peace И дано в София всичко мине нормално. Praynig

# 153
Момичета, вкъщи сме си, добре сме, само съм малко като отнесена от вихъра...
Обещавам по - късно като дойда на себе си да седна и да ви напиша подробности...
Благодаря на всички вас за стиснатите палци и подкрепата !!!
Обичам ви !!!
  Hug Hug Hug

# 154
Джули, слава богу.... Hug Praynig

# 155
  • София
Джули....не ви ли изписаха пак много бързо????
Важното е че сте добре.  Hug

# 156
  • София
Честит рожден ден на Невенска!Много щастие и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Честити рожденнички на мама Албена и мама Снежи 74 -  Маги и Теди! Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват!  bouquet  bouquet  bouquet

Албенче - много хубава тортичка- Браво на теб!

Джули- слава богу. Добри че вече сте добре. Чакаме да пишеш!

Ане- много страшно това с оченцето, ама лекарите сигурно знаят - щом казват трябва да е добре.Дано е така Praynig Praynig Praynig

Ващите деца са прибрани- а ние само разхвърляме- всичко вади и хвърля, никога не прибира. Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out

# 157
Честита първа годинка на Маги и Теодора Hug много здрави и щастливи Hug
Невенска, честит рожден ден Hugсамо хубави моменти и от здраве да не се отърваш Hug
Джули, радвам се че вече сте в къщи Hug
Отностно храненето, ние не сме много золяди, и ни личи Simple Smile Понякога когато не и е толкова интересно да се храни я залъгвам с десетки играчки и когато е улисана яде по инерция Simple Smile

# 158
Честит рожден ден Невенска! Много здраве,късмет и любов ти желая! Усмивката никога да не слиза от лицето ти!
Джули, радвам се че вече сте у дома. Hug Сега си починете хубаво и после пиши.

Ей, ще взема да раздавам вече медали на майсторките-кулинарки. Браво Албенче за тортата! Абе, който го може, го може. Аплодисментите са за вас. smile3501

За яденето - Рая започва трудно, но веднъж опитала от храната, вече е лесно - отваря широко уста. feeding

# 159
Честит рожден ден, Невенска! Да си здрава и щастлива!

Джулс, радвам се, че сте си у дома! Цункай Енрико от мен и Нели! Hug

Проблем с храненето имам на обед, когато давам манджата - мрази манджи моята дъщеря! През цялото време казвам стихчета, пея песни, правя се на маймуна...А тя се дърпа назад, криви се, обръща главата, стиска устата, понякога размахва с ръце и се е случвало да бутне купичката....въобще борба. Иначе кремчета, каши, попари, кисело мляко с бисквитки яде без проблем.

Теди, много ми стана мило за Яни и целувката по коремчето Heart Eyes
Албенка, чудесна торта Hug
Усмивка, бързо оздравяване на всички Praynig

# 160
Честит рожден ден, Невенска! (още един Козирог)

Когато тръгнах да раждам миналата година, майка ми ми подари едни камъчета на зодията  с картичка с надпис - Здраво стъпил на земята, а мърмори до небесата  Laughing

Момичета, днес е много горещо в темата за критериите за прием в ОДЗтата! Сега й хвърлих един поглед. За една от групите, където съм регистрирала Моника най-отпред има 15 деца с предимство, от които 5 двойки близнаци. Това означава, че на първо класиране ще бъдат приети не повече от 5 деца без предимство.....  newsm78

# 161
  • На едно ветровито място...
Честит Рожден ден,Невенска!!  bouquet

Джули,радвам се че сте си у дома,щом са ви изписали значи сте добре! Simple Smile
Усмивка,много се притеснявам за вас Sad,дано свършат тези болести най-накрая,и да си пак Усмихната!! Grinning Wink
Дама,голям майтап- представих си Косето с тези батерии..И аз съм сигурна че разбират вече когато правят нещо нередно- до нощното шкафче в спалнята е сложена плътно кошарата на Ники, и той е много силно влюбен в нощната лампа,отвреме на време не си удържа поривите и нахално я пипа,бута,и събаря върху спалнята ,та преди 10минути отивам да го видя дали е заспал вече ,и какво да видя- г-н Беля изтръгнал горната част на лампата/лампиона май се казва/ и го държи в две ръце,като ме видя подскочи поне 20 см във въздуха ,изтърва я на земята и се разрева... Crazy Mr. Green Само не можах да разбера защо ревна- от мене ли се стресна,или че си изпусна плячката hahaha
Искам да ви питам нещо- ама ще дискриминирам мамите на момиченца- става въпрос за чурчета Mr. Green Blush
Нищо че имам голям син ,досега не съм се сблъсквала с точно това, та се реших да питам.Значи,доскоро не бяхме насилвали да отваряме надолу пениса,само колкото да почистим като го къпем-педито беше казала че то само ще се отвори Thinking.Снощи обаче видяхме че под кожичката се е натрупало голямо количество бял секрет,съвсем леко и без да насилва,таткото отлепи кожичката и махна бялото- Никито голям рев изрева ,но мисля че не го болеше толкова колкото беше уплашен.Проблема е че сега е червено малкото пишле ,и то много, притеснявам се,промих го със сребърна вода,с риванол, с калиев перманганат /възможно най-бледия разтвор/,уффф...Той пищи и не ми дава да му сваля памперса ,камо ли някаква манипулация..Въпросът ми е -случвало ли ви се е,ако утре не е по-добре положението,ще го водя на лекар ooooh! Той горкия ,утре е рожденник,пък какво му се стовари .. Sad

# 162
НЕВЕНСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ТИ ЖЕЛАЯ! ДА ТЕ СЛУШАТ ВКЪЩИ!!!

Честит рожден ден и на днешните ни рожденици - Маги и Теди, да за здравички и непослушни.

Албена, много хубава торта, браво  smile3501, сигурна съм, че е била и вкусна.

Забравих какво друго щях да пиша, днес сме на ваксина ММR, мразя боцкане и ми е криво отсега.

Тониси, нямам идея за какво говориш, хем съм с момче. Бяло досега не съм виждала, аз мия със сапун без да отварям навътре, при нас положението е затворено отсвякъде. ПРедполагам, че ще се оправите скоро, доколкото съм чувала, всичко е един ден реване, но сега трябва да дърпаш всеки ден.

# 163
Тониси - на Стефан същото се беше събрало, забелязах го на 23.12 и на другия ден го заведах да му забелт пишката и го изчистиха. Мазах с Йодасепт, казаха по 2-3 пъти на ден да мия обилно със сапун и вода и да мажа. Стефан пищеше на всяко пишкане, беше ужасно. НА 4тия ден вече всичко беше наред и сега няма никъкви проблеми.

# 164
  • до една звездичка
Честито, честито, честито!!!
На малките Теди и Маги Hug На майките им - Снежи и Албенчето  bouquet
На порасналата Невенска  bouquet

Албенче, ама как ги правите тези торти, моля ви се?!? Peace

Ние сме същите с батериите и цигарите - те определено са фаворити на Стелката за игра ooooh! Хайде, като е неотворена цигарената кутия, бива, ама като я набара отворенаааа.... ooooh!

Май стана типично за нашите януарчета да се бунтуват, докато ядят Crossing Arms Стела, например, като и писне да отваря уста и да прави "ам", започва да блъска лъжицата и купичката с ръце, а любимият и номер е пляскайки, да защипе пълната лъжичка между двете си ръце! Thinking Е, тогава става много интересно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт