Отговори
# 165
Невенска, честит рожден ден! С пожелание за много здраве, щастие, любов и мнооого детски смях Hug

Честит 1-ви рожден ден на Маги и Теди Hug. Да растат много здрави и палави дечицаHug

Албенка, страхотна торта си измайсторила, браво!

За храненето - освен аз никой друг не се наема да го храни. Свеки докато беше тук пробва няколко пъти и се отчая милата. И аз като Дама, го храня седнал в мен (в стол въобще не иска и да си помисля да седне) и го занимавам през цялото време със стотици играчки, реклами и т.н.
За криенето - имах един крем, който от 2 месеца го търся и още не мога да го намеря, а тоалетното ми мляко изчезна, претърсих целия апартамент - няма го, накрая свеки каза я да видим под спалнята - вдигнахме матрака и той отдолу си го сложил при последното вдигане Whistling, така ще е, всичко трябва да се следи Simple Smile

# 166
Благодаря момичета за поздравите и чудесните пожелание, много ме развълнувахте и трогнахте! Духче благодаря за поздрава, не бях гладала клипче на тази песен, мнгоо ми хареса и сега съм още по празнично настроена.
Сега е мой ред да почерпя със собственоръчно произведената торта, (генерална репетициа за тортата на Мона и първи опит от този модел. Има два елемента вмъкнати от Маги, познайте кои са Laughing)

Да са живи и здрави днешните рожденници Маги и Теди!
Албенче, страхотна торта, поздравления!
Джулка, радвам се че сте си вече в къщи и всичко с Рико е наред!
Алекс, големи сладури са адашките. Какво да ти кажа, Магитата са по-щурички, докато Монитата явно са кротички. Laughing
П.п. кака Ева на МИА не е ли рожденничка и тя днес, някой спомня ли си кога беше?

# 167
Невенска, подсети ме  bouquet
МИА, честита ви рожденничка  bouquet  bouquet  bouquet! Да ви е жива и здрава и много грижовна и послушна кака Hug

Джулка, радвам се, че сте си вече вкъщи, дано всичко лошо е зад гърба ви и оттук нататък само хубави моменти да има Praynig Hug

Усмивка, дано всичко бъде наред, с вас сме Praynig Hug

# 168
Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug
Радвам се, че Джулка са ги изписали и че са добре вече .
Ние утре сме в София - дано само да нямам температура, че не знам как ще издържа цял ден ...
Сутринта сме при едни професор в Исул, следобеда в транспортна при проф. Едрев .
и както ми е лошо цял ден днес  направо незнам утре как ще съм ...
ще ви пиша пак като се върна .

Целувки на всички и много Усмивки .
Нямам търпение да минат всичкти гадости около мен и да дойде пролетта - да си направим едни весел купон !

# 169
  • София
Честит рожден ден на прекрасната малка чаровница Ева!!
Весел празник с много подаръци!

МИА, честита ти рожденничка! Много да те слушка и да ти бъде голяма отмяна!

# 170
  • София
Честит Рожден Ден на порасналите Маги и Теди   bouquet
Честит Рожден Ден на Невенска. Да е здрава и слънчева като цветето!

Да почерпя и за моята пораснала 4 годишна дъщеря, която се е пръкнала на същата дата. Благодаря за поздравите  Hug

Жоро също пляска докато яде Grinning Но като путне купичката, това значи че не иска повече. Ако не си е изял яденето му предлагам кисело мляко и обикновенно си дояжда.

Усещам, че на общонационалната среща, всеки ще трябва да донесе по една торта  Grinning Невенска да не си мисли, че ще се измъкне, нейната ще я донесе Гадината.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 19:32 от M_I_A

# 171
МИА - честита ти малка рожденничка, да ти е здрава и весела, усмихната и добричка  Hug

Ауу, Невенски, тортата е страхотна  Hug  

Ние днес излязахме малко навън, но още е заледено и е кофти с количката Sad Но поне зачервихме бузи и сменихме обстановката  Peace

# 172
  • до една звездичка
Има два елемента вмъкнати от Маги, познайте кои са Laughing)[/size]
Честно, аз не мога.
И елементите, и тортата ти е страхотна!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 173
Миа, Да ти е жива и здрава рожденничката! Да расте умна и послушна кака! значи не съм объркала
...
Усещам, че на общонационалната среща, всеки ще трябва да донесе по една торта  Grinning Невенска да не си мисли, че ще се измъкне, нейната ще я донесе Гадината.
Аз няма да се измъквам, дори мисля и аз да се включа в срешата. Плануване идване в Бг април-май, така че, чакайте ни голяма канадска група Laughing
Дага, погледни отгоре едно такова розово, което Маги твърди че е морско конче и точно отдолу, една пръчица с малки топченца по нея. Laughing

# 174
  • София
Има два елемента вмъкнати от Маги, познайте кои са Laughing)[/size]
Честно, аз не мога.
И елементите, и тортата ти е страхотна!!! smile3501 smile3501 smile3501
Аз за розовото се сетих, ама другият елемент не го познах.
Страхотно е, че се е включила и тя  Grinning
А щом ще идваш насам, тъкмо няма опасност гадни елементи да ти излапат тортата по пътя  Wink

# 175
Mиа, да ти е здрава и много щастлива малката рожденничка Hug
Албенче, Невенска, тортите ви са чудни Hug
За срещата, аз няма да мога да се включа , тъй като се прибирам юни, но здраве да е ще гледам снимки после Simple Smile

# 176
Привет и от нас със Криси!
Честит Рожден ден на Невенска!

Пожелавам ти дълголетието на планините,
здравето на скалите,
младостта на горите
и на всички банки парите!!!

Честит Рожден Ден на всички Януарчета родени на днешният ден и на всички Рожденници и Именници, които съм пропуснала.

Джули, дано вече всичко да е наред с Рико. Hug
Усмивка стискам палци и при Вас нещата да се развият по най-добрият начин.
Тониси и моят малкия син го водих на уролог на 23.12. по същата причина. Няколко дена беше зачервен атрибута му, и му правих само компрес със риванол. Също така не трябва да го миеш със съпун, че изсушава кожата, и не бързай да му я забелваш, че ще го боли. Като минат 3-4 дни и всичко ще се  е оправило и можеш да си го измиваш спокойно.
При нас нищо ново и интересно. Чета Ви редовно, но с трима мъже в къщи не ми остава много свободно време за писане.
Малкия е храмав послучай наближаващият му РД, така сега морим сополките.
Саморъчно приготвените торти са стархотни, браво на кулинарките. smile3501
Аз нямам време, а май и желание за такива неща.
Друго, не се сещам да пиша. Като се сетя пак. Лека вечер

# 177
Сядам набързо да ви кажа какво е положението около нас....
И така - изписаха ни днес, без Т или каквито и да било други оплаквания.....
След онази вечер с 40 градусовата Т, други болежки не е имало мъничкото ми....
Целият персонал на отделението заслужава една огромна благодарност, защото толкова добри, любезни, отзивчиви и усмихнати хора, не вярвах, че са останали в нашите родни болници.....
Огромно благодаря на всички там !!!     bouquet  bouquet  bouquet 
Това, което не ме оставя на спокойствие, обаче е, че пак нищо не излезе като резултат...  Shocked Shocked Shocked
За разлика от предишния ни престой в клиниката на онзи нещастен "лекар", който дори не си мръдна пръста поне да изследва детето ми за нещо, тук хората направиха всички изследвания, които могат да се направят...
Ама като ви казвам всички, наистина имам предвид всички - то не беше кръв за абсолютно всичко, то не беше урина за абсолютно всичко, та дори направиха и всевъзможни генетични изследвания...
Като заключение - кръв за всичко - О.К.
Кръвно - захарен профил - О.К.
Изследвания на урина за всичко, което се сетите - О.К.
Само една урина, която събирахме 24 часа не е готова, но тя се бави много и ще бъде готова след 2 седмици...
Генетични изследвания - О.К.
Днес ни направиха и ЕЕГ, което също не е готово и утре сутринта ще трябва да се обадя на докторката и ако всичко е наред  Praynig, някой от нас просто трябва да отиде и да вземе епикризата...
Ако пък има нещо притеснително  Sad, ще трябва да отидем с Рики и ще ни правят нова консултация с невролог...
И за край, това, което мога да кажа е, че въпреки всичко, което лекарите направиха (всичко, което зависеше от тях) , ние пак сме си без диагноза и никой не може да каже какво всъщност му има на детето...  Shocked
Той просто е здрав по всички показатели...  Thinking
Стискайте ни палци за ЕЕГ-то утре сутрин, дано и с него всичко е наред...

П.С. Честит Празник на всички, които съм пропуснала !!!    bouquet
Това, което най - много им желая е ЗДРАВЕ в ОГРОМНИ количества, щастие и всичко, каквото си пожелаят да стане реалност !!!

П.С. Джулка постоянно ми се обаждаше и ми предаваше всичко от вас....
Наистина е хубаво, когато знаеш, че толкова много хора мислят за теб и детенцето ти, пожелават ви успех и се молят всичко да е наред !!!
Това не може да се опише с думи !!!
Милички момичета - едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички вас !!!  Hug Hug Hug
Наистина много ви обичам !!!
     bouquet

# 178
  • София
Джуличка, дано всичко лошо е вече зад гърба ви!  HugПрез тези дни всички се молихме малкото ти слънчице да е живо и здраво и стискахме палци да се приберете бързо у дома. 
Нека утре се похвалиш с добри новини за ЕЕГ-то.  Praynig
С теб сме!

# 179
  • София
Джули стискам палци и утре изследванията да са добри,но това че оставате без диагноза не е добре Sad
Моля те дай яснота по въпроса,споменат ли че това може да е късна реакция от ваксина или тази диагноза отпадна.
Питам ,защото всички се вълноваме около предстоящите ваксини на мъниците.

МИА една голяма честитка за Ева,да расте все така усмихната и красива принцеса!

Честито и на днешните рожденници и на всички имащи повод за празнуване!

Общи условия

Активация на акаунт