Отговори
# 15
Мама сега се обажда и каза, че на Рики му правят всякакви изследвания и още не знаят какво му е.Праща ви поздрави на всички.

Джули, в коя болница са мама и Рики?

# 16
Здравейте пак.Приспах Мишко и затова се включвам.Ние сме навлезли в абсолютно зависим период,въобще не ме пуска да изляза от стаята и все на крачола ми виси.Ако изляза започва да реве ,направо се дере  Shocked.Помня,че и баткото на неговата възраст беше същия,даже се къпех на отворена врата на банята.
И аз харесах идеята на Мари за часовника,интересно е.На нас ни подариха комплект за глинени отпечатъци,в Англия даже е купуван,но нищо не стана,много бях разочарована.
Още не сме водили Мишко на мерки и теглилки за 1 годинка,като разбера и ние ще се впишем.
Сещам се и още нещо- моето момче може да не е проходил,но танците ги владее вече,много е музикален.Даже на музиката от рекламите друса дупе,или ако му тананикам нещо,ако барабаня по някоя кутия,разбива ме.Ако успея да го снимам ще пусна клипчето.
Стискам палци на Джули и Енрико  Praynig.

# 17
http://www.vbox7.com/play:fa40164b ето ви нещо за гледкане
Ууу и нас никой не ни иска на пазара  Crossing Arms никой ли не иска да погостува за ски или за разходка в планината  Party

# 18
  • София
Ууу и нас никой не ни иска на пазара  Crossing Arms никой ли не иска да погостува за ски или за разходка в планината  Party

Как да откажеш на такава покана Simple SmileТака и така е петък да стягаме багажа,миналата година ски не карах,но тази с удоволствие ще направя няколко спускания.А как ми се иска и Светльо да се запали по ските,ама си мисля че е още малък!

# 19
Зимна, явно ставането по нощите е масово явление. Миналата седмица ставахме всички между 5 и 6. Сега по това време само пъшка, но не става и пак заспива. Praynig

Рико много го мисля.  Tired

А и да! Вчера записах Яни  за детска ясла. Номера от 333 до 360  Mr. Green Ще си почакаме  Crazy

Слънчи, как е Свет?

# 20
здравеите барзо оздравяване на болничките ЧРД на рожденицие newsm38 newsm59 много да ви радват.Момичета вашите сладури по колко заба имат ние сме само с два много се притеснявам newsm12

# 21
  • София
Теди благодаря ти че попита,Свет е добре,той още тогава си беше здрав,но аз за всеки случай не го доведох при децата!

И аз много мисля за Енрико,и много се надявам да го излекуват!

Момичета вчера бях с децата в детското клубче тук до нас и добре си поиграха,та на някой ако му се идва насм с удоволстиве ще му правим компания в игрите и в пиенето на кафенце(с Теди сок Simple Smile  )

Галя няма защо да се притесняваш,ще пораснат зъбки и на твойто детенце има време...
За статистиката мойто е с 11 ooooh!

# 22
  • Троян
Ето ни и нас в новата тема Grinning
Дано скоро да има добри новини от Енрико Praynig
И Маги е голяма танцьорка,имам чувството че понякога ще се скърши от танци.
Маги има 2 зъба,които излезнаха преди 3 месеца и няма изгледи за други скоро

# 23

Как да откажеш на такава покана Simple SmileТака и така е петък да стягаме багажа,миналата година ски не карах,но тази с удоволствие ще направя няколко спускания.А как ми се иска и Светльо да се запали по ските,ама си мисля че е още малък!
Изобщо не му е рано  Naughty Знаеш ли колко са сладки мъниците по пистите  Heart Eyes Аз мислех още тази зима да я кача малката... но тя хич не е стабилна и няма толкова малки обувки. НО другата зима е задължително. Аз не съм местна и не ми се отдава хич, но поне имам желание, а мъж ми... е шубе  Crazy Поне детето да отсрами фамилията като живеем тук.
Време за обяд... викат ме, хайде лек ден и пишете като разберете нещо за Рико  Praynig

# 24
Радвам се , че малката ни рожденничка ви хареса Hug
Духче, това е мама Simple Smile свекито едва ли ще дойде, цяла детска градина и е на главата и е постоянно ангажирана с децата.
Галче, ама и ние доскоро бяхме само с два зъба и изведнъж ни избиха още три Simple Smile, така че споко, няма място за притеснение.
Като заговорихме за малките скиори, аз съм решила да запиша Даная на някакъв спорт още от съвсем малка.За мен спорта много самодисциплинира, не , че имам амбиции да се занимава професионално с нещо , дори си мисля за някакви танци.
Да попитам, давате ли варено-червено цвекло на дребните?Тук се продава сварено и пакетирано, много е вкусно , и полезно и Дая го харесва.Ох защо тук няма такова нещо като детска кухня Sad много ме затрудняват тези франсета Simple Smile
Повечето умения на Данайка са на френски, като и кажа да направи нещо на бг не го прави Grinning , на бг казва само да и тата Grinning
Дано изследванията на Рики са добри, ей измъчи се това детенце , а за Джулка да не говорим Sad

# 25
  • Бургас
Да попитам, давате ли варено-червено цвекло на дребните?Тук се продава сварено и пакетирано, много е вкусно , и полезно и Дая го харесва.

Да,аз готвя манджички с червено цвекло. Grinning

Ние сме с почти 6 зъба вече. Mr. Green

Дано Енрико да е по-добре. Praynig

# 26
  • София
Загубила съм телефона на Джулка. Sad Дано всичко е наред и е просто някакъв вирус. Praynig
Много ги мисля ей...снощи си говорихме с мъжо за тия ваксини и предстоящата.
Иначе какво..избива ни 7-ми зъб и си нямаме нужда от пумпал, той ми е в леглото. Mr. Green Ама и аз съм недоспала, недоспала че мъжете станали, направили закуска и ме канят на масата. Embarassed Пууу за срамотите, че и свекър в къщи. Rolling Eyes
Мирка парашутистка значи....хм....ша взема да те спусна на моя пък аз ще си ходя в Габрово с мъжо ти... щом сме градски. hahaha Пък знаеш ли, може и по гаджелък да сме ходили. Mr. Green Mr. Green Mr. Green А за децата предлагам да говорим пооо....късно. Може пък и да харесам....свата. newsm08
Айде..пишете ако нещо научите за Джули и Енрико.

# 27
  • София
Дамче, златни мъже имаш, все тъй да ти угаждат!!!
А за градския ти, досега рекламации е нямало.  Mr. Green Само рода да не излезете, че ще развалим работата на младите.  hahaha

Оф и аз отснощи като съм ги замислила Джулката и Енрико. Дано да не е нещо сериозно!  Praynig

# 28
Добро утро.
СТанах с надеждата да има повече новини от Джулия, но информацията е оскъдна. Дано до довечера да има повече.

Мари, много добре изглеждате цялото семейство. Пу-пу. Ние като се местим скоро към Монреал и проговорим френски, току виж изпъкнем едни гърди пред другите кандидат-женихи. Ама трябва с половинката да научите белота.

Дама, браво. Така се прави с дамите. Ние, обикновените жени ставаме и правим закуската. Joy

Зимна, не ти завиждам за недоспиването.

Илианче, ама и  при вас едни приключения, дано скоро се оправи жената!

Ива Топ, и вие вървите финички като нас. Само че Гого на тези кг е 80 см и направо си изглежда кльощав.

Благодаря ви за комплиментите за децата.

Ирка, ако не те затрдунява звънни пак на Джулка, явно вече комуникира по тел, и да ни пишеш.

Спомням си първият път Гого като вдигна над 40 гр температура, и ние бяхме в болница, кръв, урина снимки - нищо не показа какво му е, той дори нямаше запушено носле, червено гърло, ушите добре, гърдите чисти. Казаха че е някаква инфекция. Оставиха го да се пребори сам. Бори се 5 или 6 дни милото и накрая надви! Ама след това цъфна първата двойка зъби. Така че, това дето казват , че от зъби само до 38 се вдига, не важи за нас.

# 29
Вале, за такъв зет като Гого , ще научим не билот ами всички възможни игри на карти Simple Smile Той бившият ни Мариянчо май се орентира на друго място Simple Smile
Постоянно надничам в темичката за новини от Джулка.

Общи условия

Активация на акаунт