Отговори
# 30
  • до една звездичка
Аз да взема да се разпиша поне в новата тема...
Дано само хубави новини пишем в нея Praynig Да оправдаем хубавото заглавие.

# 31
Момичета какви са новините около Джуличка. Praynig Praynig Praynig
Мари, много ти хубава момата, ама да вземе да научи български да може да си комуникира с зетовете тук, които са се наредили за нея.
Гад, много ти висок юнака, на кого прилича на татко си ли?
Дамче, добре е така мъжете да глезят жените си.
Галче, ние сме с осем зъба, но едно наше приятелче с три месеца по-голямо още е с два, а майка му е зъболекарка и не се притеснява, значе е нормално.
А ето че и роднини ще се окажат Дама и Мирка 76.
Аз пък да се похваля Тео не става вечер и то от доста време. Преди помрънкваше, давах бибата и заспиваше, а сега и нея не иска. Пу да не ни е уроки.
За рождениците в другата темичка. 

# 32
  • на плажа
 Валя, успях да се чуя с Джулката по обяд, но няма нищо ново. Успели са да свалят температурата, но въпросът е, че детето има някакво възпаление, а не се знае кое точно е проблемът. Лекарите отчитат, че това е постваксинална реакция, но това в никакъв случай не помага, защото не се знае отровите кой или кои органи са поразили, за да реагира организмът така. Не ми се пишеше по темата, защото побеснявам. Ето до къде водят " задължителните" имунизации. Защо сега никой не си поеме отговорността и да изплати обезщетение за нанесените вреди?! Няма да стане, не и тук! И нека пак няйкой да ми каже, че с ваксините предпазвам себе си и обществото. Майната му на обществото, ако трябва да изживея кошмара да видя как уморяват здравороденото ми дете, защото някой трябва да си продаде ваксините и да си напълни джобчето.

# 33
Може би преди се е коментирало, но аз не съм разбрала, вследствие на коя ваксина е тази реакция на Енрико и преди колко време му е поставена?

# 34
  • на плажа
ДТК  преди няколко месеца.

# 35
  • София
Момичета, днес моят малък принц става на годинка!

Джули, с Крис искаме подарък от Вас за РД - Рико да оздравее бързо! Hug

Фили къде изчезна? newsm78

# 36
Здравейте момичета
Един ден да не влезе в темата човек и после няма наваксване Simple Smile
Благодаря на всички(със закъснение) за поздравите за рожденничката, тя много се забавлява радва се на  подаръците и на тортата също.
Снимки ще кача в албума.
Желая бързо оздравяване на болничките.

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС И РАЯ!!!

Да са живи и здрави, и малко непослушни.  Heart Eyes

Ирка, мерси за новините. Радвам се, че температурата е овладяна.

Дама, разкошни са ти юнаците!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:07 от Гад Чевръста

# 38
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325447&pid=10030452
Ето ги моите подстригани момчета.

Джули, дръжте се. С вас сме! Hug

# 39
Дамче, страхотни са Алекс и Косето!!!    love001  love001  love001

Жужу, мерси, че ми надписа снимките в албумчето от РД Hug Hug Hug Нещо се е случило с моя компютър и не ми показва бутона за надписване Crossing Arms .... и това от един-два месеца вече... Някой, ако се сеща как да го оправя, да свирка Peace

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:28 от Зимна приказка ♥

# 40
Дамче, страхотни са Алекс и Косето!!!   love001  love001  love001
и тортата и тортата  love001 

# 41
Милия Енрико, дано дързо да установят възпалението къде е и да започнат подходящото лечение. Praynig Представям си как се се измъчили вече и той и майка му. Sad Много прегръдки и позитивна енергия им пращаме!  Hug Hug Hug
Илиянче, що така се подреди твоята помощница. Да оздравява и тя бързо, бързо! Praynig
Миленита, честити ви ходещи крачета! newsm68
Зимна, раннобудно петле си имаш в къщи. Wink
Мари, хубаво парти сте си спретнали!
А ние.....в тесен семеен кръг и без деца.  CryНе посмях да каня дечица, заради карантината в детската градина на баткото. Не ми се рискува. Stop Тази сутрин взеха проби от всички деца в градината и ще ги изледват за пустата му скарлатина. Дано ни се размине! Praynig........а пък Рая ще има още мноооооого рожденни дни........така че преглъщам "проваленото" парти и гледам напред. Peace

Благодаря ви за поздравите! Hug
Почерпете се от нашата торта............................................................................а ето я и рожденичката :

Дама, готини момци си имаш. Hug Ще се бият мацките за тях ми се струва. Wink

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:41 от Тополчица

# 42
  • Троян
Като стана дума за умения,Маги като види някъде бира и започва да вика тата.А вечер баща й като си отвори биричка взима празното шише и налива в чашата.Любимата ни реклама е за Стийм мопа(незнам дали точни така се казва),като се покаже онази бабка дето чисти восъка Маги затихва и не откъсва поглед от нея Laughing

# 43
честит рожден ден на Крис и Рая.днес водих Деси на доктор всичко е добре,но с влизането ми каза,че има анемия и много се претесних ще правим изследвания,но ако някой е по запознат и знае с какво се лекува нека пише.

# 44
  • София
Честит празник на рождениците!   bouquet

Ирка, в педиатриятали са Джули и Рико? дано там са по-внимателни с тях и да лекуват детенце адекватно  Praynig Никак не е хубава тази работа  Confused

Дама, много са ти хубави момченцата  Heart Eyes Що ли си представях 5 годишните по-големи, а Косето си е дечко като Ева - да ги нацелуваш. А с какво ги подстрига? С машинка ли? Аз пак трябва да стрижа Жоро, ама не знам как ще стане...първият път беше лесно, че не пълзеше и не ходеше, ама сега  Thinking

svetla_@ аз за храните с повечко желязо се сещам за червено цвекло, червени меса, спанак, дробът май вече се отрича за толкова малко дете. Пълнозърнест хляб, за да се усвоява желязото от храните по-добре. Повечето купешки каши май са обогатени с желязо също. Не знам някакъв медикамент ще ви изписват ли.

Общи условия

Активация на акаунт