Отговори
# 45
И аз имам новини от Джулка, но всъщност май нищо ново.

В Педиатрията са. Днес цял ден правят изследвания- през три часа взимат кръв на Енрико и му правят профил. Нещо, което и преди е трябвало да бъде направено. Докторите са се проявили като по-ангажирани и Джули се надява скоро да излезе наяве какво му е на малкия. Поздрави на всички  Hug

Честита годинка на Крис и Рая- да са честити и здрави дечица  bouquet

# 46
Ирка, мерси за инфото за Джули. Всички мнгоо се претесняваме какво става с тях. Това за реакциа срещу ваксината при положение че са минали няколко месеца ми звучи абсурдно. Аз си мислех че е поставена сега след като навърши годинка. Да вдигне Т от ваксина, най-много до 2 седмици, а за други реакции, вече 100 пъти да е реагирал организма. Струва ми се че като немогат да открият друго си умиват ръцете и казват реакциа от ваксината, но това си е мое мнение де. Дано всичко се оправи бързо и безпроблемно, че мнгоо им се насъбра милите! Praynig
Дама, бързам да отбелажа, че са големи сладури и двамата с "маслинените очички" и новите прически. Да са ви живи и здрави! Как да се наспиш като толкова мъже имаш за приспиване. Явно добре се грижиш за тях, щом и със закуска те събуждат. Grinning
svetla_@, не се претеснявай, случва децата да са анемични, но лесно се коригира. Както МИА ти е казала може д диета с високо съдържание на желязо, може и с медикаменти. Като излезе резултата педиатъра ще ти каже какво точно да направиш.
Тополчица, не се ядосвай за проваленото парти, детенце пак ще разбере че е специален ден за него дори да празнувате само в тесен семеен кръг. Вайното да са здравички, а партитаколкото искаш, както ти самата казваш.
Да похваля и "нащ'та Мона". започна да води вече смислен "раговор" с нас и да кумуникира. Съвсем съзнателно сочи чашата с вода и вика "чаша". За да и обърна внимание сочи нещо с пръсче и вика "иж" или "иж кука", когато държи някоя играчка. Вчера за пръв път каза и "кака" след като видя една снимка на кака Маги. познава и бабите по снимки. Растат ни дечицата, шега няма, а аз все още си мисля че е бебе.

# 47
Заглавието на темата е чудесно. Както и оформянето, разбира се.

Прочетох за Джули и Енрико. Наистина дано по-скоро се разбере какво му е на малчо и лекарите наистина да си свършат работата. Praynig

Тедсън, мислех да мина да те изведа на разходка. Винаги като идвам към пети за теб се сещам. Ама и вие болни. Да оздравявате бързо. Аз също подадох, но мисля, че за септември ще сме вътре, ако не стане по-рано.

Не бих изброявала поименно, защото всички дечица са страхотни, покрай малките гледам и големите. Всички едни с весели, усмихнати очички. Дано по-дълго запазят този блясък в очите си, и ние възрастните да се учим от тях.

На мен пък от НОИ не ми изплащат парите, и аз понеже тази сметка/карта въобще не я използвам, то минали 3-4 месеца. Оказа се, че те ги изплащат, но на друга нечия сметка. И въобще няма значение, че името и егн-то са различни. Това в чужбина  Naughty искат ти сума ти документи и потвърждения. И сега не се знае дали въобще ще ги върнат. Докато се разправях с това се разбра, че има много хора така със сгрешени сметки. Добре, че не разчитам само на тези пари, както има и доста хора. Такова безхаберие е в тези инстанции.

Мари, позволих си да разгледам снимките ти от Тунис. Там наистина е много хубаво, вижда се, че сте изкарали добре.

Моята Мари има вече 6 зъба, не мога да определя на какъв език говори. В нас говорим на български, арменски и понякога на гръцки, а пък със синът ми и на френски понякога. Английският също се появява. При нас е доста объркано. Та когато казва тя "баба" може да си значи бг баба или на арменски татко.

Ще се оправят дечицата, те са от друго време, природно са интернационализирани.

Дано успявам да се включвам по-често. Приятна вечер на всички  Kissing Heart и никакви болести повече Naughty

# 48
Благодаря на всички който ми отговориха.Дано Джули и Енрико се оправят бързо. Praynig

# 49
Ирка,Теди мерси,че ни осведомявате за състоянието на Енрико  Hug.Моля се да се оправя бързо. Praynig

Миленита,честити ходещи крачета на Митака.

Дама,много са ти сладки дечицата.

# 50
 smile3505 Невенска, че пак ще падне скубане на коси. И днес беше само минус 29, как можа да не ми дойдеш на гости!!!! И вашата Мона върви в обратен ред - първо говор, после походка пък накрая и зъби може да се появят. Вие гледайте да не почне кафето преди да пораснат зъбите.

Еми за уменията - Гого ми носи неща като му кажа. Иначе не ходи. Показва когато е гладен. Днес му казах на по-висок глас да не си слага ръчичките в пантите на вратата, с идеята да различи интонацията и да схване, че това е нередно, а пък той взе, че обърна устата, готов да ревне. И то при условие, че не съм се карала, по-скоро му го казах отсечено. Ранима душа ще е той.

И една нова игра, която го забалвява днес повече от половин час - да си гони сянката. Беше седнал на място, където се виждаше сянка и в стената и в пода, и падна голямо забавление. После слънцето се премести и прецака веселбата.

# 51
и на нас ни откриха анемия оште на 6м. изписаха ни капки и вече е по добре,да ви се оплача сега се сабди и почна да си прави разходки из стаята относно приказването казва думички но ни е беден оште речника.И сега игра до 12ч а утре пак в 5ч. smile3511 лека вечер на всички и барзо оздравяване Praynig

# 52
Здравейте и от мен,честита нова темичка,май съм пропуснала да сложа снимка в албумчето за новия колаж Cry
Честито на всички рожденници,които съм пропуснала,нека да са живи и здрави Hug
При нас нищо ново,вече се побърквам в къщи,Зари го мъчат зъбки,хубавото е,че се готвим за първия рожден ден Simple SmileПриятна и спокойна нощ на всички.

# 53
Ох, милия Енрико, дано скоро започне адекватно лечение на инфекцията, та да могат да се приберат у дома Praynig

Миленита, честити ходещи крачета на Митака!
Дамче, ами много са ти хубави децата, големи сладури с тия тъмни очи... Hug
Тополчице, и други партита ще спретнете, пък дано ви отмине скарлатината де Hug

Нели има 5 зъба, но май са набъбнали кътниците, а не горните резци...Не знам, природа, може пък да не го караме по учебник Thinking И вече мога да се похваля, че е много смела в ходенето. Тази вечер доста се поразкара из стаята. Аз вървя след нея, дебна да не падне, но тя като се почувства нестабилна сяда на дупе. Много е смешна, защото ходи на пръсти,а е и толкова доволна от себе си Grinning
Думичките й са мама, тате, баба, леле (леля), деде, кака, друго не казва, но пък като види мен и баща й на снимка ни сочи и казва кой кой е. От няколко дни като й кажа да ме цунка, се гушка в мен и си навира муцунката в лицето ми... Всеки ден научава и показва нещо ново Grinning

Болничките да оздравяват!
Рожденниците - в другата тема Laughing

# 54
  • На едно ветровито място...
Здравейте  Kissing Heart
Много сладко заглавие!
Честито на всички малки вече големи сладурчета, току-що разглеждах снимките от рожденните дни, много са хубави малките госпожици и малките мъже Mr. Green,важни и пременени,и всички с големи и шарени торти smile3510!!Да са много щастливи и усмихнато да крачат все напред!! Heart Eyes
Аз за съжаление често нямам възможност да се включвам и да пиша, но се опитвам да ви чета и да съм в час с всичко което се случва с нашите януарчета Hug
Вчера нашия батко стана на 7 години, много е горд от себе си, и тъй като и двамата с бебо са януарчета , а и ги делят някакви си 5 дена(и шест години ,но това са си подробности..), след дълги размисли и страсти вкъщи bambam ,решихме да направим общо парти за рожденните им дни Crazy-днес ходихме да избираме ,сладкарница,торта,меню за височайшите гости,покани,свещички,свирки,шапчици и вече ще  perko ku-ku... честно.. Crazy Мдаа,сега чакаме великото събитие Laughing
А, боже, щях да забравя за какво щях да се Фаляяяя ooooh!- Никола проходи, всъщност той от няколко дена прави крачки ама ми струваха много неуверени, затова от тази вечер вече Фициялно го обявявам за ходещо човече bowuu, защото се пуска и отива като пиян до където е решил,като по пътя тупва по дупе и продължава на колене hahahaМисля да изчакам още малко преди да направим прощъпулник ,че да се поупражни малко за да може да стигне до питката Flutter
Еми това е от мен, стана типично в мой стил ,мноооого дълго Embarassed,ама какво да направя като все не мога да се изкажа кратко, пък и така ми се пада като не пиша често Outta Joint Tired
Стискам палци за Джули и Рико!Дано по-бързо да се разбере какво му е на мишлето,и да оздравява!! Praynig
Целувки!Лека вечер!

# 55
Страхотни са ни дечицата, спор няма! Всичките!

Стискам палци за Джулката и Енрико! И на мен не ми се вярва каква ще е тази реакция месеци след ваксината... не ми се връзва! Никак! Но аз не съм с  медицинско образование...

Катенок - наистина снимам с нов огледално-рефлексен апарат и чуден обектив Simple Smile затова са толкова чисти и ясни снимките Simple Smile нацелувай Ксюша, много ми прилича като изражение на моето Геле Grinning

ДА ме запишете в групата на оттраканите каки, дето са излъгали по-млад мъж Wink

Ние влязохме в 8-ми месец с 8 зъба и оттогава само лиги, а нови зъбаци - не! Но пък ходим и тичаме вече, а любимите ни думи са ТАТА и АЙДЕ! освен тях баба, мама, (ч)ао и ... май толкова! Направо ме шашвате с тези говорещи бебоци Simple Smile

Още веднъж весели празници на нашите рожденици!
(има ли проблем да направя РД и прощъпулник накуп според вас ?!?)

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 22:41 от Agent Provocateur

# 56
Честит Рожден Ден на Рая и Кристиян bouquet! Да са много здрави и весели дечица Hug! Честит празник и на вас мили мами Hug
Дама, големи сладури си имаш, да са ти живи и здрави Hug
Албенка, и на Боби му е любима тази реклама със бабката, види ли я и не спира да и се усмихва Laughing, много му харесва и "детско кисело мляко - не е кисело, ама е бяло...", рекламата с мечока на пистата - 3 в 1 Simple Smile
Честити ходещи крачета на Никола   bouquet
Агентче, няма проблем, купона ще е двоен Wink
Хайде лека нощ от нас Hug

# 57
  • София
Честит рожден ден на Иван и Биляна и Крис и Рая!

Да са Ви живи и здрави!

Тониси- ЧРД и на твоето голямо момче!

Джулка- стискаме ти палци - дано да са оправите бързо.

Дамче- големи сладури са твоите моченца, ама не смея да се кандидатирам за тях ,че  май много станахме и няма да се класирам.
 Wink Wink
МИА- мерси за информацията, Hug нещо пак съм пропуснала.Дано сиянак да не е толкова заблудена като майка си ,че ще вземе да си изтърве късмета

Зимна- Hug

Гери, Миленита, Ане- честити Ви ходещи крачета!  bouquet

Пипи- ти май беше писала , за детските ясли дето не са към Детските  градини и не ставало по интернет. Пиши ми къде мога да намеря инфо за тях, че сме чак на 230 място, и вместо напред все по-назад отиваме. Praynig

Ние сме с 4 половини зъби ,ама все си бърка в устата , а на мен не дава, така  че и да има други не мога да видя Cry

Да говорене- говорим ,ама нейни си работи. Само като се приспиваме вика кака ,кака, не мога да разбера защо.

Мидичка- и Сияна само разбутва и вади всичко от кутиите ,но никога не слага обратно.

# 58
  • София
Фииил къде си?...

# 59
Записче, и отивам да изчета старата тема, че съвсем изостанах!
После ще разказвам за РД то на Сашко.  Party

Общи условия

Активация на акаунт