Отговори
# 60
  • Троян
matza83   ми те нашите деца са родени един за друг,обичат еднакви реклами Mr. Green

Магините приказки са баба,ам-ам(което казва по -често от мама),кака,и най-много тата,така казва на всичко което не може да изрече.Но много добре си показва как во иска и е доста настоятелна до като не го получи,голяма глезла ще е Crazy

# 61
  • на плажа
 Валя, няма да се скубем бе, че то и без това след раждането сме пооредели Wink. Всеки има право да мисли и да постъпва както намери за редно, така че не виждам повод да си разваляме раздумката.
 Но като все пак сме на темата - англоговорящите биха могли да погледнат това, което е за връзката между ваксините и аутизма.

# 62
Eй, англоговорящите да кажат после да преразкажат с две думи Simple Smile
Агентче, тя затова диагнозата поставена от професора е Късна реакция от ваксина.
Ох аз за креж-ясла няма да мога да се вредя , но хубавото е , че ще ми вземат детето на градина на три годинки и полвина, задължителна е.

# 63
Здравейте Момичета,
благодаря за хубавите пожелания и поздрави за Сашко.
Прочетох за Джули, е много гадна работа, такива проблеми! Дано детето се оправи и лекарите се стегнат и диагностицират най-после правилно. Стискам палци.  bouquet
Говорих с нашето педи, тя каза че на ваксините реагирали деца с алергии към белтъка на млякото. Ама тая закъсняла реакция каквае направо ми настръхва косата. Горката Джули, изтормози се.  bouquet

Та за нашето РД, то мина доста добре, предвид бъркотията в която се оказах. Сутринта милата ми и любима сестричка се обади, че са се успали и доведе племеницата ми вкъщи. Майка ми не могла да откаже, а в същото време трябваше да сготвим и организираме вечерта. Аз довършвах едни дневници по ДДС и съвсем се бях омотала. Така се оказах с куп глупави препятствия. Децата играха целия ден, сашко си поразбута режима но в крайна сметка се държа мъжки и устиска до 10 часа. Много се радва на подаръците и си ги отваряше сам. Гребна си с пръстче от тортата и я опита. Свещичката духна с моя помощ. Та Катенок позна, че ще е незабравим празник. Тортата се оказа сполучлива, и много вкусна. Аз се бях побъркала от притеснение, и май не усетих много празника, но явно моето мъжле вече осъзнл ролата си, постоянно ми повтаряше колко ме обича, и как всичко ще е наред. Embarassed Бебо на следващия ден си хапна почти цялото парче. Така, че ние и торта похапнахме вече, като не ядем свястна храна поне такива неща. Ама като не снимам аз никой не се сеща, та каквото успях снимах. Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325446&pid=10039769

Голямо сватосване паднало тук, ние дали да се включим или да изчакаме да си разбутате шапките  Sunglasses На нас любимата думичка ни е Кака, нали все каки около нас, да видим каква ще е тая работа. Иначе ние с мъжлето сме с в идеалната пропорция, той с 2 години по-голям.
M_I_A   ами като е на мода мъжете да са млади ето ти един сладък, дето си танцува отсега. Още не мога да кажа колко сантиметра е но поне ще е висок на там върви  Wink Да включа детето в играта пък той ще си избира сам  Wink

Пипи, Сашко не само е хулиганче но и разбойник го докарва. Бута ми ръцете рита, хвърля шишето с АМ на земята, а после и ме похапва. Вобще не знам какво да го правя. Можеш кисело да даваш даже с бисквити или овесени ядки.

ani4kata86
За акането на Дани, не се притеснявай. Ти май пишеше за Биогая, започни да даваш, за да се регулира чревната флора. Саши имаше същия проблем, но се справихме за няколко дни. При нас е от зъбките, но и новите храни сигурно ги дразнят.

slan4ogled Честита племеница, да е сладка и палава и много да се обичате.

Гаде, много хубави снимки и много хубав РД, с какъв апарат снимаш, много ясни и реални са снимките. Децата са големи сладури да са ти живи и здрави!

Честито на празнуващите, проходили крачета и рожденници!
[/size][/color]

# 64
  • Варна
Добре са  Wink

Дано днес има повече подробности от Джули  Praynig

Магито се мятка от 6 до 7,30, накрая заспа, ама аз вече не мога Tired
Честито на всички проходили дечица!

# 65
  • София
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Вики на мама Ваня   bouquet Която изчезна и да си признава дали не е бременна  hahaha

Ane поради липса на принц на нейната възраст, вече направихме компромис не само с възрастта, а и с роднинските отношения, Вчера каза на Жоро: "аз съм момиченце, ти си момченце и така ставаме гаджета"  Crazy

# 66
Валя, няма да се скубем бе, че то и без това след раждането сме пооредели Wink. Всеки има право да мисли и да постъпва както намери за редно, така че не виждам повод да си разваляме раздумката.
 Но като все пак сме на темата - англоговорящите биха могли да погледнат това, което е за връзката между ваксините и аутизма.
Ирамира а даваш ли на Мирко да гледа телевизия? Защото гледането на телевизор на деца до две години също води до аутизъм според други проучвания.
Не се заяждам, просто смятам,че е излишно да се създава психоза. Всеки по-добър с риториката може да напише статия в полза на едната или другата теза.
Вижте и тук
За мен методите за доказване на дадена теза, чрез някакъв вид статистичесто проучване си е доста съмнителен. Примерна ако аз изпия 6 бири а Фили, която се спотайва някъде не изпие нито една, Аалана също от статистиката ще излезе, че русенки са пиянки и са изпили всяка по две бири. Laughing

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:35 от Духче

# 67
  • на плажа
 Духче, не се заяждам. Както казах - нямам за цел да създавам психоза нито пък да размахвам пръст. Решенията и отговорностите са на родителя. Пуснах линка, за да ви покажа, че се правят изследвания и в тази насока. Колкото до телевизора и децата - не мисля, че толкова малки деца трябва да гледат телевизия, но вечер и Мирослав гледа всички реклами. Не е коректно да се сравнява гледането на телевизия с ваксинирането. Аз отдавна спрях да говоря по темата за задължителното ваксиниране. Не съм против ваксините, а против това, че са задължителни и ми се отнема правото на избор.

# 68
  Не съм против ваксините, а против това, че са задължителни и ми се отнема правото на избор.

Много хубаво казано, аз подкрепям напълно същото мнение Peace

# 69
  • София
Хей, хей.... Laughing
Хайде, слънце е напекло за разходка да се стягаме днес.
А споровете..лошо няма в тях стига да няма такива, които да ги вземат твърде навътре. Тук сме за да си споделяме всичко. Никой не е доведен на сила и никой не го държим против волята му. Но все пак за мен форума е място за разтоварване а не обратното. Съпричастна съм към проблемите и грижите на всички. Вчера не съм си намерила място от притеснение по Енрико и дано всичко с него се оправи. Имаме познато детенце колкото Алекс, то не чува. Едни казват от ваксина, други по рождение....истината вероятно е някъде по средата. Но детенцето играе редом с нашите и аз съм много щастлива с това. Познавам проблемите на родителите и на никой не пожелавам такава съдба. Аз също съм страшно притеснена при всяко боцкане на децата ми но...... Но след като не си против ваксините Ира, защо все пак не ваксинира твоето дете????Избора е твой, както на всяка друга майка. няма неуки между нас и всеки може да прочете, премисли и реши. Ако не иска да се съобразява...нали сме отворени за Европа, да отиде там където ще е най-добре според неговите възгледи и идеи. Нека спрем до тук! Нека се молим Енрико да се оправи, независимо от какво е предизвикано неговото състояние. И както каза Мелани, нека дълго има искрицата в очите на децата ни. Peace
О...аз май много философски го раздадох съботно ама вие ще ми простите. Mr. Green

А... и радвам се, че ви харесват момчетата ми. Simple Smile Да вземем да работим за момиче, знам ли...да вземе и тя една Убостница да излезе.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 11:30 от dama

# 70
Честит рожден ден на Вики Hug
Е, значи Ванчето остава главна заподозряна Simple Smile Непомня Елинър дали се оправда Simple Smile
Аз подкряпям напълно Ира Hugи съм изцяло не защото в нашето семейство имаме такъв случай , който на 80процента е по тази причина , но и просто такъв ми е възгледа. Няма да коментирам вече.
За телевизията давам на Даная , но не повече от десет минути на ден.

# 71
  • София
Майка ми е реагирала страшно силно на ваксина против шарка. Едвам са я спасили, всъщност били са я отписали ама...съдбата си знае работата. Иначе нямаше да ме има пусто. Mr. Green Сега и аз съм на тръни но...ще поставя ваксината и ще се моля за моето и на никое дете нищо да не се случи. Praynig

# 72
  • на плажа
Ако не иска да се съобразява...нали сме отворени за Европа, да отиде там където ще е най-добре според неговите възгледи и идеи. Нека спрем до тук!...
Дама, ако правилно съм те разбрала - ме изпращаш да емигрирам ли  Joy?! Надявам се да съм се объркала, защото това звучи меко казано несериозно, ако не и обидно. Мисля, че живеем в свободно общество и основния стълб на демокрацията е свободата на избор. Не знам дали си срещала фразата - " Ако си слагаш наочници, не забравяй, че те вървят в комплект с камшик и юзди."

# 73
  • София
Ира,аз затова съм писала, че избора е на всяка от нас. Ти си избрала да останеш тук и да не се съобразяваш. Други са избрали да не останат тук и да се съобразяват с други неща....живота си е наш и всички си го живеем така както искаме. А дали децата след време ще ни благодарят или ще ни укорят за нашия избор...живота ще покаже.

# 74
Днес имам повод да почерпя.Виктория става на една годинка.

Духче, само за статистиката ,много обичам бира   Simple Smile
Стискам палци Енрико да е вече добре.

Общи условия

Активация на акаунт