Отговори
# 75
Джулка - с теб сме, малкия Енрико толкова му се събра, миличкия  Hug

Луси Стефчо и братовчедката са много сладки на шейната и шапките им са много сладурски.
Ааа, Духче, той е момченцето, приятелчето на Стефчо с майка си, не са мойте принцеси  Mr. Green А шапките много ги харесахме и двете и затова сега са така, еднакви  Flutter
Мари - много хубави снимки, страхотно парти е било  Hug
Гери, Миленита, Ане- честити Ви ходещи крачета!  bouquet
Тониси- ЧРД и на баткото, чудно сте го замислили с двойното парти  Hug
Мидичка - и Стефчо от скоро вади и слага предмети в коша за игра, или събира едни чашки една в друга  Peace

Стефчо вече окончателно се пусна да ходи, махнах и коланите за прохождане, пада само по 1-2 пъти, защото тича  Mr. Green луда глава е  Mr. Green
Излизаме малко до Джъмбо, да овършеем  Mr. Green

# 76
Луси извинявай, не знам какво съм гледала.
Аалана да ти е живо и здраво детето и много да те радва, да расте умно и красиво. За бирите то и аз обичах ама, вече две години съм на сухо Laughing
Съжалявам, че и аз се намесих в тази тема с пустите ваксини ама ми дойде много тази сутрин това с аутизма. Между другото не съм казала, че телевизията предизвиква аутизъм, просто исках да подскажа, че има много теории по въпроса. Извинявам се на всички и замлъквам по темата завинаги.
Да се похваля днес повторните изследвания излязоха и се оказа както предполагах, че е лабораторна грешка и изследванията са си добри. Даже хемоглобина му е супер за бебе, което е било само на кърма.
Стискам палци на болничките да се справят бързо с инфекцията. Hug

# 77
Духче, браво за изследванията! Hug Понякога притесненията ни са излишни, ноооо........няма как, затова сме майки!
Невенска, честито ти говореща Мона! Hug Нашият татко от това се ужасява най много, да не стане и Рая, като мен и синчето, бърборана. Той горкия е от мълчаливите и му идва малко нанагорно.......... WhistlingАма да му е мислил, като ме е вземал. Wink
Тониси, честито ходещи крачета! Hug
Жужу, това със викането на "кака" вечерно време, ме навежда на мисълта  newsm78........ами иска да става кака Сиянка и ви подсказва "Аз си лягам, а вие почвайте да работите по въпроса" luvbed  Joy Joy Joy

# 78
  • София
Тополчице- иска да става кака, а по цяла нощ не спи. Mr. Green

1crib smile3504 smile3504Не стават така тези работи Embarassed

Нас най накрая ни измериха- много сме мънички- 8660 кг - 76 см Ако някой може да ни впише на първа страница, че не знам как Praynig
Дано днес има добри новини от Джули Praynig Praynig Praynig

По въпроса за ваксините-  аз лично много се двуумя, не знам какво ще направя накрая. Днес педито ми каза 1 седмица да давам Aerius - преди и след ваксината, за да няма странични реакции. Много ми е притеснено. Ако някой сложи, нека пише как е минала. Praynig

Честито на днешните рожденници !
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Невенска- честито ти говорещо момиче!

Духче- радвам се че всичко е наред!

# 79
  • София
Ехе, какво хубаво временце се е отворило днес!   Nature Sun With Face
Направихме си една хубава разходчица и порядъчно се омокрихме в снега.
А за утре сме планирали да се попързаляме с шейни на Витоша.

Тополчица, това с "каката" много ми хареса.  Joy Ами иска да си има компания детето.
Да видим Ивана кога ще почне да "какосва"... Засега нещо хич не се е разприказвала, само мрънкоти и сочи с пръстче. Понякога си бърбори на нейния си език, ама по-често си е мълчалива. Сериозна мома ще е, като майка си.  Laughing

Духче, радвам се че изследванията на Боби са добри.  Hug Да видим и нашите как ще са. Че едва в петък смогнах да я заведа да й вземат кръв. Половин месец се помотквах, че нали трябва рано да стане, пък с Ивана не сме от най-ранобудните.  Embarassed Този път изобщо не плака като й боцнаха пръстчето. Ама нали тати я беше гушнал, та затова сигурно.

Ane, страхотен купон се е вихрил у вас! И тортата е много готина! Само излишно си се притеснявала. Важното е че на рожденника му е било весело. И като гледам колко много моми край него, чак да му завиди човек.  Heart Eyes

Мари, какви са тия задължителни детски градини у Французко.   newsm78

Айде аз отивам да се приготвям за поредното парти. Че миналата седмица имаше болни дечица и сега за тях ще правим повторение. Та с това да се приключва сезона на партитата, че  #Crazy

# 80
  • до една звездичка
Честит рожден ден на Виктория! Честито и на всички именици  Hug

Духче
, поздравления за изследванията! И ние ще правим другия месец. Първият път ми се получи добре, беше лесно, но сега... Thinking

И аз вече нямам търпения за консултация - чак на 22-ри сме - два пъти пропуснахме и нямам понятие как сме с теглилките, най вече newsm78 Но, определено май гоним единадесетака Crazy

За ваксините - спор няма, едва ли някоя от нас ги слага без свито сърце, особено сега, когато повече четем, и знаем, и слушаме за опасните им реакции. Вероятно повечето си казваме - Да пази Бог! Със сигурност, поне тук, при нас, е неприятна процедурата, когато искаш да откажеш детето ти да бъде ваксинирано - налагат се купища обяснения, подпис върху протоколи, защото педитата следят за това почти с такъв хъс, с какъвто си получават заплатата...

А за вербалните умения - моята дъщеря засега казва "кака", включително и на дядо си, и отскоро "будка" Crazy Laughing (на това, последното, никой не я е учил Laughing)

П.С. А, забравих да питам, момичета. Някоя от вас ползва ли озонатор в стаята, доволни ли сте и какъв бихте ми препоръчали, че се чудя дали да не взема да купя за стаята на детето.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 15:23 от ٠•● Dega ●•٠

# 81
  • София
Ние пък май няма да сварим да излезем. Rolling Eyes
Духче от това дето каза за телевизията и ...другото (не смея да го изрека) от днес спирам телевизора. Много му се радвах на Косето как гледа, и танцува и се радва ама до днес! Naughty Браво за добрите новини за изследванията. Ние вероятно другия месец като отидем за ваксината.
МИА, подстригах ги с машинка.  Косето, както винаги се представи даже по-добре от батко си. Седя, кротува си и чака кротко и мирно мама да го разхубави. Игра си с едната машинка докато аз го подстригвах с другата.
Моя синковец пък вече си иска бибата, като му се доиска и не я намира и почва да повтаря бъба, бъба... Mr. Green и дай, дай знае.И аз си мисля де, че като ме гушка и ми вика Аууууу , това значи "Обичам те" Mr. Green.
Духче, тортата е от Лъки, хубава торта на....хуууубава цена. Rolling Eyes
Тополчице и нашия татко е в див ужас от същото притеснени. Mr. Green Понеже Алекс не млъква по цял ден, аз след него и Косето се опитва и той милия....дума не остава за него. Та само се моли малкия да е мислител като него а не приказлив като останалите членове от семейството. Joy
Луси, браво на проходилите крачета. Ние още се мотаем на 4 по земята. Laughing

# 82
Здравеейте ,
визлам да ви се оплача и после ще ви чета
в понеделник правихме прощапулник на малката и свекър ми дойде болен
и от сряда  всички сме болни ....

толкова съм ядосана , че нямам думи ....
толкова несъобразителни хора не познавам други като тях ....

# 83
Честит Рожден Ден на Виктория на Vania_84, Виктория на alanaa и Лъчезар на svetlu6ka Hug! Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви слушкат Hug
Албенче, да се вземат младите, ако се обичат Wink
Преди малко свеки си тръгна след 2-седмичен престой и сега ми е едно гаднооо, така си свикнах с нея и толкова хубаво си изкарахме Cry
За приказването - Боби е голям бърборан, не спира, казва мам, ма-ма (като казва ма-ма, изкарва едни големи балони от устата Laughing), ба-ба, та-та, та-те, ка-ка, да-да, ало, с много тънко гласче казва така, така, така, така, като му е нещо много интересно Grinning.

# 84
  • София, Дървеница
Честити рожденни и именни дни на празнуващите!!!

На моето момче му пробиват кътници и е един кисел... и лека температура има... дано само да не е от някой вирус  Praynig  Иначе не е проходил още, но и за това ще се похвалим  Sunglasses

Тати го пратих да купува на баткото обувки за градината с едната умаляла стара пантофка, уж за да мери... А той ми се връща с два номера по-големи обувки  ooooh!  мъже...

# 85
Някоя от вас ползва ли озонатор в стаята, доволни ли сте и какъв бихте ми препоръчали, че се чудя дали да не взема да купя за стаята на детето.

Ние имаме озонатор. Не го усещам да действа нещо особено. Затова и не съм го пускала скоро.  Thinking

Здравейте,
Яни няма Т. Оббааачеее се обрина от Оспамокса.  Confused Сега пък капки за алергия ще даваме.  ooooh! Абе писва ми вече.

Честио на рожденници, проходили, именници и техните семейства.  Hug

Половинчо на галено ни вика въшки на мен и Яни. Но сега се е усетил, че аз нещо съм се повишила и нежно се обръща към мен с "гнидичке, мила моя"  Crazy Сега съм в чуденка дали да се сърдя  newsm78 Mr. Green

# 86
  • София
Теди нямаш ли новини от Джули,как е Енрико.....много ги мисля.

Ние озонатор,овалжнител и обезвлажнител не послзваме.

Мойто момиченце днес научи нова магария.Примъква се до табуретката,качва се и се изправя отгоре...направо настръхвам.Светльо не ми е въртял такива номера.

# 87
  • Бургас
И аз цял ден надничам в темичката да видя дали няма новини от Джулка...

Мойто момиченце днес научи нова магария.Примъква се до табуретката,качва се и се изправя отгоре...направо настръхвам.Светльо не ми е въртял такива номера.
Малиии, Слънчи, аз настръхнах пък за теб, направо незнам  Shocked

# 88
Честито на рождениците днес, да си купонясат добре в почивния ден!!!

Теди, това което описваш с Яни ми прилича на розеола. Ако обривът е по гръбчето и коремчето, значе най-вероятно е това. ПРотича с температура около 4-5 дни, след като я свалят мигновено се обриват. Моята докторка и двата пъти очакваше Гого да е с това, когато беше температурен, но не. Кара се точно на тази възраст. Консултирай се.

# 89
  • На едно ветровито място...
Честит Рожден Ден на Виктория на Vania_84, Виктория на alanaa и Лъчезар на svetlu6ka Hug! Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви слушкат Hug
HugЧестито и от мен!И да почерпя ,докато не е минал празника Crazy

Че съм именничка Mr. Green
Днес освен моя си ден ,решихме да направим прощъпулката на Ники- запретнах се от сутринта,месих,точих,пекох, измайсторих най-накрая питка за чудо и приказ Mr. Green Sunglasses ...Ники пък за моя радост хвана химикала/ за писател / и ..пръстен / баща му го сложи, за бижутер Whistling ooooh!- бях им дала бойна задача на двамата с баткото да мислят професии и те какви ги натвориха/.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325446&pid=10052646  -ето ги тук - позволих си да кача снимка в този албум въпреки че е за рожденници,ама не видях къде има за прощъпулките?! newsm78
После скачахме ,носихме питка на бабини,на леля, и ходихме на пицария да се почерпим дружно- въобще бурен и уморителен ден ,особено за майстора на питката  chef
, едвам гледам вече от шетане и търчане след дребното..Ама нали за здраве!
И аз я знам тази розеола - мисля че с баткото я изкарахме точно на тази възраст. Rolling Eyes
Чета че си "говорите"за ваксините, но май няма да взема отношение,дай боже да са ни живи и здрави дечицата, без друго в бг, майките раждаме деца въпреки лекарите,въпреки управляващи и държава...ей така напук на всичко! Mr. Green Това го казвам с най-най-добри чувства и със съвсееем малко ирония към самите си нас..
Целувки на всички ви!
Тед, много си ми сладка като кажеш на Яни мойта въшка Heart Eyes,а това с гнидата -но комент hahaha

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:05 от ~Тониси~

Общи условия

Активация на акаунт