Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Джулка, добре е, че вече сте си у дома, а още по-добре ще е до тук да сте с проблемите. И ти и малкия Рико много се измъчихте Hug.
Усмивке, стискам палци да се оправяте всички Praynig
Невенска, тортата ти е върха! Представям си какво ще сътвориш за Мона Heart Eyes Албенче, щях да пропусна да похваля и твоето творение Heart Eyes!
А забелязахте ли, че в Календара на събитията, най-посещаемите теми са нашите - за рождените дни и за срещата. Аз сега видях  Shocked
Миа, честита ти  красива рожденничка, на патерици малко. Да ти е жива и здрава! Да носи радост на мама, тати и Жорката!
микки, ФиЛ, няма да спра да повтарям, че липсвате Hug. Сигурно нещо се сърдите?

# 196
Честит 1-ви рожден ден на Ангел, Никола и Никол Hug! Да са ви живи и здрави и много да ви радват Hug

Тониси, заведи го на уролог за твое успокоение, да го погледне и да му изпише някакъв мехлем, така го боли и ако не е забелено достатъчно може пак да събере бяло. Боби го водих като беше на 5 месеца на уролог, забели го и го мазах 1 месец с Baneocin, и сега всяка вечер забелвам.
Джулка, чакаме да пишеш Hug

# 197
ЧРД newsm38 на Ангел, Никола и Никол!!!

МИА, честита ти рожденичка Ева, на патерица! Да е жива и здрава и щастлива!

Джуличка
, много се радвам, че сте в къщи вече!!! Дано са наред всички изследвания, които чакате!!! Praynig Praynig Praynig

Катенок, това се нарича манипулиране чрез вменяване на чувство за вина  hahaha  Wink.

# 198
  • София
Здравейте и от нас!

Най-после малко свободно време и аз бегом да пиша , че ... нещо ме хвана липсата напоследък  Hug!
Първо честит рожден ден на днешните рожденици - живи, здрави и ного палави!
Честит празник и на всички, които съм пропуснала - зло да Ви забрави.

Бързо да пиша - Джулс, радвам се, че с малкото мишле всичко е ОК! Дано ЕЕГто е супер и Ви пожелавам, от все сърце, това да е първото и последно боледуване на Рико и да е много здравичък  Praynig.
Усливка, стискам палци и при Вас нещата да минат без проблеми.
Тониси, за пишката да ти кажа.Миналата седмица водихме Васко на консултация с шефа на детска хирургия в Пирогов проф. Огнян Бранков - д-р Оги - пише във форума. Точно по същата причнина, освен и разни други причини, които трябваше да се проследят дали са се оправили.
Та той каза, че смегмата (белия налеп по пениса, под кожичката) спомага за естественото забелване на пишлето. Идва един момент, в който този секрет може да се втечни и да си излезе естествено и мнооого рядко, каза че е ставал свидетел в практиката си, да се налага да се дърпа. И то дърпане едва когато вече се е натрупал прекалено много секрет. Иначе на Васето всичко си му е ОК, каза да не дърпаме нищо за сега и ако има нещо, което ни притеснява - да звъним по всяко време   bouquet.
Иначе ние сме ок - Васко си има кътник  ooooh!, чакаме и 2 броя резци и реве по нощите и така. Още не се е престрашил да се пусне и да ходи сам, обаче пък е научил къде му минават номерата и къде не. Хитрец от всякъде  Heart Eyes.
Ние пък най-после се наумувахме и започнахме да търсим жилище, та сега тичаме и по огледи освен всичко друго.
Аз пък, да се похваля, съм свалила 3 килца (е щяха да са повече, ама аз чат пат си почивам с нещо непозволено и особено в неделя, когато си починах прекрасно с едно парче торта  Embarassed още си го спомням, какво беше прекрасно! Габ,   bouquet Heart Eyes. Но за сметка на това сега имам стимул  Crazy.). Пък и вече имам обозрима дата за вталяване. На 1ви май сме на сватба и трябва да съм се вталила до тогава - за нов тоалет!
Та за сега това е от нас, ако се присетя още нещо - пак ще пиша.

До скоро  Hug!

# 199
  • Бургас

Катенок, това се нарича манипулиране чрез вменяване на чувство за вина  hahaha  Wink.

Embarassed Blush Whistling

# 200
Тополчица какво стана с изследванията от градината на твоя малчуган, всичко наред ли е?
Чакаме още резултатите........те нали ги взеха в петък, а сигурно в събота и неделя са почивали.......и в градината не знаят кога ще им ги изпратят.
Сега съм на друга вълна........Рая снощи към 1 часа вдигна температура 39 градуса. Дадох Панадол. В 5 сутринта пак гореше милата, дадох Нурофен........в 8 часа нямаше и помен от температурата. Сега спи и като стане отиваме при педиатърката. Откъде пък го пипнахме този вирус....... ooooh! ooooh! ooooh!

Тониси, весело ви парти довечера и не се шашкай от свекитата. Ако нещо не им харесва........да си стоят у тях. Crossing Arms

# 201

Embarassed Blush Whistling

love001

# 202
  • София
Добро утро!!!
Impatient, разписвай се по-честичко! Бравос за килцата и айде до пролетта да се похвалиш с тънка талия! И дано скоро да намерите мечтаното жилище!  Simple Smile Сега поне цените леко се задържаха. Peace
Зимна, преди време спомена че мислиш да правиш дневник на Беа от постовете си във форума. Реших да открадна идеята ти  Blush и тези дни си прерових постовете още от бременността. Толкова мило ми стана да си припомня тези незабравими мигове. 
Тониси, честит ти рожденник!!! Този слънчев букет е специално за теб, за да ти оправи настроението:

# 203
Здравейте и от мен...
ЕЕГ-то е перфектно...  Party
Остана само урината, но то е някакъв скрининг и за това е чак след две седмици...
Довечера ще си вземем епикризата, на която един Господ знае какво ще пише...  Thinking
Страх ме е, че не можахме да разберем какво точно е това и сега остава само надеждата, че повече никога няма да ни се случи...
Между другото, ако от комисията в ХЕИ ни пратят при имунолог, може и да имаме повече яснота по въпроса...
Не знам, каквото и да е било, дано никога повече не се връща при малкото ми зайченце....  Praynig
Пожелавам си всичко това да остане само един лош спомен за нас...
На всички вас, които стискахте палци за моето мишленце, една ОГРОМНА прегръдка  Hug и едно ОГРОМНО благодаря !!!
    bouquet

# 204
  • София
Джули, радваме се че новините са добри!!! Дано имунологът даде отговор на въпросите ти!
Имате една голяма прегръдка от мен и Ивана:

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 13:09 от Мирка 76

# 205
  • София
Impatient ка се свързахте и уточнихте час с дойтор Оги?
Аз също съм чела постовете му тук и не ми се ще да тормозя пишоната на Жоро, но Педиатърката ни последно кимаше с глава и каза:"ааа не е добре тази пишка, никак не е добре" Rolling Eyes

Джулка, дано се изяснят нещата. Кофти е когато медицината е или безсилна, или в неведение.

За килограмите не ми се говори. нали бях свалила 9, покрай всички коледни, новогодишни празници и РД, май съм си ги върнала  Close Не смея да се премеря (последния път бях +5 отново), но вчера като се сгънах със закопчани дънки, чак изпищях от впиване на копчето в телесата ми. О-о-ох, не знам, май няма да успея да отслабна повече, ами поне да се стегна  Sad

Тониси, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Изживей си празника, мъчила си се на този ден, цяла година си се тревожила и не си спала покрай малкия човек. Сега някаква свекърва, ще мислиш за нея. И да мислиш и да не мислиш, и да се стараеш, и да не се старае - все няма да е доволна  Crossing Arms

# 206
Джулка, много се радвам, че резултатите са добри Hug! Дано вече всичко е ок и това да си остане само един лош спомен Praynig!!! Целувки от мен и Бобчо Hug

# 207
Здравейте минавам да се отчета след днешната консултация- 11кг и 78см
отивам да чета назад

# 208
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЦИ - АНГЕЛ, НИКОЛА И НИКОЛ Hug МНОГО ЩАСТЛИВО И ИЗПЪЛНЕНО С ХУБАВИ МИГОВЕ ДЕТСТВО Hug
Радвам се за вас Джул, дано, дано, това да остане зад гърба ви и да го забравите бързо.

# 209
  • София
Impatient ка се свързахте и уточнихте час с дойтор Оги?
Аз също съм чела постовете му тук и не ми се ще да тормозя пишоната на Жоро, но Педиатърката ни последно кимаше с глава и каза:"ааа не е добре тази пишка, никак не е добре" Rolling Eyes
МИА, когато ни се наложи първата консултация през април, се свързан с него с ЛС във форума. Принципно до обед приема в Пирогов, след обед в МЦ"Зелената къща". Ако искаш, довечера като се прибера от работа, ще ти пратя телефоните от визитката му .
Във връзка с педиатрите и мъжките атрибути на малките им пациенти, Доктор Оги се изказа, че това с дърпането е доста погрешна практика. При което споделих, че нашия педи не дърпа и коментара му беше нещо от сорта, че вече са започнали да влизат в крак с новостите.  Hug
Абе ... с една дума, доволна съм!   bouquet

P.S. Да Ви питам и Вас, че в Д и С пуснах тема, ама няма включване по въпроса, някоя да ми препоръча техник или сервиз за ремонт на готварска печка. Изгорял е реотана на фурната и сега не пече от долу. Вчера звънях в сервиза на марката, ама там така ме овикаха (явно човечеца нещо не беше на кеф), при все че казах, сигурно около 10 пъти, че ще си платя ремонта, защото гаранцията е изтекла.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 13:07 от Impatient

Общи условия

Активация на акаунт