Отговори
# 180
  • София
Джулка, дано резултатите да са перфектни утре и да си отдъхнете. Макар, че не знам как би могла да си отдъхнеш, ако не знаеш каква е била причината детенце да страда.
Всички сме с вас  Hug
А той сега втория път, пак ли се беше унесъл или само висока температура беше вдигнал. Макар, че то едно дете с такава температура, май няма как да не е отпуснато  newsm78

# 181
Джуличка  Hug Стискам палци и за ЕЕГ и дано все пак се разбере какво тормози малкия Енрико  Hug

# 182
МИА, честита ти рожденичка Ева! Да ти е жива и здрава каката, и много щастлива! newsm59

Джуличка, страхотно е, че сте попаднали на добри лекари. Стискаме палци и за утрешните резултати! fingerscrossed

# 183
Не, Слънчи, не е отпаднала диагнозата...
Лекарката, при която ни изпратиха за консултация, каза, че вижда слабо зачервяване на.... (не знам какво  Embarassed) в ушенцата на Рики...
Каза, че няма гной или някакво силно изразено възпаление, но все пак има нещо...
На въпросите й дали детето си трие (чеше) ушичките, и дали показва по някакъв начин, че има болка там, аз й казах, че никога нищо такова не е показвал...
Тогава тя се зачете подробно в изследванията ни до момента (не пропусна да се хване за главата, когато видя безумията на онзи нещастник от Инфекциозна  #2gunfire)
И когато й казах, за консултацията с колегата й от същата Поликлиника (на Педиатрията), тя каза, че (цитирам) "За съжаление, понякога ваксините дават такива реакции и би могло това да е именно от тази реакция към ваксината..."
Коклюшните съставки можели да доведат до нежелателни последици в средното ухо и т.н.
Изписа ни капки, които да капем в ушенцата, но беше категорична, че от това слабо зачервяване е невъзможно да се вдигне 40 градуса Т...
Посъветва ме да отложим ваксините...
Както, всъщност направиха и всички останали лекарки, които се грижеха за Рики, докато бяхме в болницата....
Казаха така - "Поне до 5 години - НЕ. След това, ако направим необходимите изследвания и се окаже, че няма проблеми - може пак...
Нали се сещате, обаче аз дали ще посмея някога повече да го ваксинирам ???
Нека не изкривяваме темата, моля ви, момичета...
Тук никой за нищо няма право да дава съвети...
Аз просто отговарям на Слънчи, а и на другите от вас, които се интересуват...
Аз съм взела решение, което мисля, че е най-доброто за моето дете...
Не ангажирам никой с него...
Нека всеки сам за себе си прецени, за да не съжалява по - късно....
Няма значение кой вариант ще изберете...
Винаги има риск и дано вземете правилното решение, каквото и да е то...
Ох, много ми липсвахте и наистина се чувствам като в едно голямо семейство, в което сме всички ние...  
 Hug

П.С. Мийче, пак беше отпуснат и спеше, но аз не го оставих толкова много време...
Обадих се на личната, тя ми каза направо да звъня на Бърза Помощ....
И така, като разбраха какво е било предишният път и като видяха какво е сега, с Бърза Помощ, на буркани и сирени ни закараха в Педиатрията...  ooooh!
Забравих да изкажа благодарности и на лекарката от линейката, макар, че не зная как се казва... Embarassed
Много добра и внимателна жена...
   bouquet

# 184
  • Варна
Джули, радвам се че Енрико е по-добре, дано наистина получите някаква диагноза Rolling Eyes

Невенска, честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана!   bouquet
Миа, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава, щура и палава!  Heart Eyes
За тортите освен браво, друго не мога да кажа  Embarassed Grinning

# 185
Джули,радвам се че Енрико е по-добре,дано и утре резултатите са добри.

МИА,честит рожден ден на Ева.Да ти е жива и здрава.  bouquet

Невенска,Албенче много хубави торти сте спретнали.

Фил,Микки къде сте?

# 186
  • пред екрана
Добре завърнали се у дома на Джулка и Рико! Hug Дано с това ср приключи ходенето ви по мъките и да няма никакви сериозни последствия. Стискам палци и за последните резултати!

Честит рожден ден на Невенска!  bouquet

Честит рожден ден на Ева! nbirthday

Невенска, Албенка страхотни торти!

# 187
  • на плажа
Джулс, радвам се, че вече сте си вкъщи. Сега малчо ще се успокои и ще се оправи съвсем скоро  Hug. Нацелувай го!

# 188
Джулка, дано лошото вече остане зад гърба ви!
Незнам дали споменах, но мисля да отложа нашите ваксини които ни предстоят до навършването на тригодишнината на малката.За къде да бързам като и без това до тогава ще я гледам аз и след това е задължителната детска градина, така , че ще ги поставя непосредствено преди нея.
Лека вечер от нас Hug

# 189
Джулка, дано и утрешните изследвания са добри и вече всичко да е наред и да не се тревожиш за нищо Praynig, въпреки че знам, че няма да се успокоиш, докато не разбереш, защо малкия Рики е бил в това състояние Sad, нагушкай го силно от нас мъника сладък Hug

# 190
Не съм ви чела последните 10тина дни, но явно няма и да наваксам  Sad Само да кажа, че се радвам, че всичко е ОК с вас Джули!

Честито на Ева! Да е все така хубава и капризна  Heart Eyes

Честито и на всички пропуснати рожденици!

Липсвате ми  Hug

# 191
Момичета минавам за малко.
Честит рожден ден на Невенска. Да е жива и здрава и много щастлива. newsm59 happy bd baloni
Честито и на Ева на Мия, нека дъщеричката и много да я радва. hbday bdbaloni Tada smile3510
На малките рожденици в другата темичка.
Радвам се че Джулка и Рико вече са добре.
Усмивка, дано всичко покрай вас се размине, че и ти много се измъчи.
Момичета, вие научихте ли децата си да се изхождат в гърне и как го направихте. Аз вече цяла седмица се мъча и не мога да накарам Тео да ходи в гърнето. Стои полвин час и нищо не прави, а след малко памперса пълен. Поне успях два пъти да го накарам да се изпишка в гърне, но само това.
Болничките да оздравяват. 

# 192
 #Silly Добро утро! Чета ви от 5:30 (знам че съм кукувица, ама имам проблем със съня) smile3538 Благодаря ви момичета много сте мили и да не пропусна браво и на останалите пешеходци   newsm68

newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКИ СЛАДКИ КИФЛИ! Микки да е живо и здраво Ангелчето ти  newsm59  Тонсим да ти е здраво малкото разбойниче Никола   ura и Никол и да пуснете снимчици, ей

Много се радвам че сте се прибрали Джулка, дано този път диагнозата е правилна   bouquet
Жижу заплюли сме си малката Сияна, страшна чаровница е да знаеш и много си и отива името, малката сияе на снимките  Heart Eyes
и нашия пишо беше леко зачервен, ама в една чудесна руска книга пишеше за възпаленията, че е най-добре пишо да диша, ако можеш през деня вместо памперс му слагай пелена за час-два поне и го мажи с повечко кремче, аз чак на уролог не го заведох, понеже прецених, че не е толкова страшно, дано и при вас не е! perko ku-ku
Тополчица какво стана с изследванията от градината на твоя малчуган, всичко наред ли е?

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 08:19 от millenita_g

# 193
  • На едно ветровито място...
Здравейте  bye
Да почерпя за малкия пакостник Никола, Честит Рожден Ден и на Ангел и Никол! Heart Eyes

Тази вечер ще имаме гости -свеки и сие, а детския празник е заплануван за събота Tada hbdtu, и поради тази причина някак си днес не мога да се настроя че детето ми е рожденник именно на 20ти newsm78.Защото нали и торта и всичко поръчахме за 24ти,  hahaha,пък и довечера ще съм като на тръни,какъв ти празник.. Crazy всеки с проблемите си Party
Благодаря на всички които ми отговориха отн проблема с пишлето- снощи като го почистих с памуче риванол ,сякаш не беше толкова кървавочервено, Confused,той още спинка и незнам как е положението в момента- дано да е позатихнало вече,че представям си как боли.Изчетох вчера какво ли не из нета, оказа се че такива възпаления на кожичката /има си термини за това/ можело да се окажат с доста сериозни последствия за по-късно -сексуални смущения,та чак и безплодие,направо ми настръхна косата,никак не ми се иска когато стане мъж ,аз нещо да съм виновна че не съм направила както трябва Cry Rolling EyesУфф, с баткото не ми се беше случвало ,но явно си индивидуално.
И последно- Джули,много се радвам че вече сте си вкъщи, дано днес и опследното изследване да е хубаво, притеснително е че нямате диагноза ,но все пак дано повече да не се повтаря и всичко да е зад гърба ви!И аз незнам какво ще реша за тази ваксина,ако мога да я отложа малко във времето Sad,не че е гаранция че това ви се е случило от нея ,но ... това е -майките се обвиняваме и притесняваме за всичко.Още когато родих Горан ,моята майка ми каза- колкото и тежко раждане да беше,дотук всичко беше песен- отсега нататък ще се учиш да бъдеш майка,сега ти предстоят истинските трудности! ooooh! Оказа се много права.
Пак се отплеснах,извинявайте! Embarassed,отивам да изпия още едно кафе ,и да надзърна при Рожденника Mr. Green

# 194
  • София, Дървеница
Джули, радвам се за вас!

Микки, честит рожден ден на Ангел!!!

Бебо изкара някакъв вирус само с висока температура три дни, други симптоми нямаше.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт