Отговори
# 225
  • на плажа
MMR ваксина срещу МОРБИЛИ, ПАРОТИТ(ЗАУШКА) И РУБЕОЛА( не съм Гад Чевръста, но ще отговоря)
 Ане, с риск отново някой да се почувства засегнат  Sunglasses, ще ти кажа, че е абсолютно безсмислено и вредно да се тъпче детето с противоалергични препарати. При алергични деца ваксинирането е нежелателно.

# 226
Влизам да се похваля, че Боби днес си купи краченца. Баща му се върна от работа и той хукна към него. Направо не съм на себе си от щастие. Колко бързо пораснаха, е то повечето знаят де какво е чувството...
Дега ММR-това е ваксината морбили, паротит и рубеола, която се прави на 13 м.
Ели стискам палци да минете леко.
Джули радвам се ,че сте добре с мъничкия бебок Hug

# 227
  • пред екрана
Духче, честити краченца на малкия атлет!

Мики страхотен колаж.

Абе хора какви курсове да запиша за пустия компютър или книги да си взема, че да мога да правя колажи да речем. newsm78 Имам завършен курс комп. грамотност  Excel, Word i Internet. Ама искам повече неща. Само да кажа че съм на вие с математиката. Embarassed

# 228
Духче, честити ходещи краченца Hug
Отново по темата с ваксините - задължителните ваксини са ДТК, полио. Другите са все препоръчителни:РОР за шарките, Превнар, БЦЖ също вече не е задължителна.Така стоят нещата тук.
Еви, къде я хванахте тази варицела бе?Дано пък ви се размине Praynig

# 229
Джули радвам се че всичко е наред.
Честити краченца на Боби. Еви откъде тази варицела. Да оздравявате бързо че мисля да каним Мариянчо и Калина на рожден ден. Аз сега се боря пробно с една торта ама пусто не ми се удава

# 230
Здравейте, момичета

Не успях няколко дни да се включа, но ще ви прочета и ще го направя по адекватно.

Моля ви да обърнете внимание на една петиция: http://bgpetition.com/ilian-zdravkov-tuberkolozen-meningit/index.html Става въпрос за 3 годишното детенце, което даваха по новините (ако някой е гледал), което е в болница само, тъй като вътрешният правилник на клиниката не позволява майка му да стои при него.

Пак се извинявам, че не съм ви чела.  Embarassed

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 20:15 от Melany

# 231
Здрвейте

Днес бяхме на консултация и мерките на Илия на годинка са 12.100 кг и 80 см.Шишкото на мама.В четвъртък ще ходим да му взимат кръв,както и на ушен лекар.Притеснявам се,че доста често си пипа ушите.

Духче,Тити,честити ходещи крачета на Боян и Томас.

Еви,дано изкарате болестта леко.

Джули,радвам се че и последните изследвания на Енрико са добри.

# 232
Ох, Silvipl, Мари, и аз това се чудя, направо ъкълът не ми го побира, то нито толкова сме излизали... Направо не знам.
SilviplHugмного бихме се радвали да дойдем, но като гледам май няма да ни е минал инкубационния период до тогава, ако ще го правите точно на 1-ви.

# 233
  • София
Стели Светльо все още се държи за ушите...когато му се спи.Дано и при Илия няма нищо тревожно!

Еви стискам палци да изкарате леко болестта!

Честити ходещи крачета на Боби!
И не на последно място честито на празнуващите рожден ден днес!

# 234
Привет

Не мога да се включвам напоследък. Обаждам се колкото да се отчета. Яна е станала невъзможна- през деня е свежо и лъчезарно детенце, но дойде ли момента да се храним и става мазало.... Но на обяд пак се справям, абсолютният кошмар настава вечер.  Tired Едно крещене, нещо средно между рев и дране, без сълзи... Следва ритуалът с къпане, тоалет, гонене по спалнята, смях и викане. Слагам я да спи, заспива за малко и след половин час е на крак, кисела, невъзможна, отново викане и мрънкане...  Tired С много кандърми си ляга и заспива. Че как иначе- тя е каталясала, защото през деня спи малко. Таз сутрин обаче се събуди в 4 и до 6 сутринта си чете книжка в леглото, а аз се бях излегнала на спалнята, така, че да ме вижда.... После и двете спахме до 9  Flutter

Джули, радвам се, че с Рико сте си вкъщи и детенце е здраво. Да не се повтаря вече  Praynig Heart Eyes

Еви, лошо е с таз варицела. А появиха ли се още пъпчици или си остана само с наличните? Аз сега съм на вълна шарки и разпитвам мама ми. Свеката не може да си спомни дали мъж ми е карал някоя от тях. Но мама ми е на мнение, че по принцип по-светлите деца карат шарките по-лесно и понякога не се и разбирало.

Страхотни тортички сте спретнали  Hug Бравос и поклон от мен   bouquet
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИИ

СЛънчи, как мина сървайвъра?

# 235
tedsan, ми още няма нови, само тези с които си беше, чакам от винцето ако ще избиват, не знам след колко време трябва да се появят. Rolling Eyes

# 236
a kaква му е врътката с винцето???  newsm78 пийваш и не ти пука за пъпките?  Crazy

# 237
  • София
Теди, дръж се душа!
Аз нещо правя опити да се разболявам и едвам издържам дечурлигата, пък ако бях с корем не знам как щях да се чуствам  ooooh!

На една позната сина изкара варицела с 1 основна пъпка и 4-5 по-малки на година и два месеца. И той е доста светличък. Но пък аз съм била много светло бебе и по спомени на майка съм я карала изключително тежко (ако не е объркала шарките в спомените си  Whistling )

Духче, честити ходещи краченца на Боби!

nadya_geo за мен записването на разни курсове (поне основно ниво) е безмислена загуба на пари и време. Хващаш си програмата, има уроци достатъчно в нет-а и отделяш нужното време. Не е казано, че в началото ще ти е лесно, но се свиква с достатъчно работа.

Dega радвам ти се как си правиш кеф и се подготвяш за празника  Hug

Честит Рожден Ден на днешните рожденици! Надявам се са имали весел празник   bouquet

Теди, казват, че като пийнеш червено вино пъпките избивали по-бързо. но въпросната позната дава и така и не избиха повече

# 238
В края на миналата тема видях, че споменахте Гентамицин... Тогава не можах да пиша, но все по-често чувам и чета, че от Гентамицин се появяват проблеми със слуха (не винаги трайни)... За първи път го прочетох в поста на една потребителка във форума, чиято майка работи в дом за глухи дечица... За съжаление в момента не мога да намеря поста й... Мисля, че тези проблеми са след по-дълго лечение, но за всеки случай, мисля да го отбягвам...

# 239
  • София
Честита Първа годинка на Ангел, Никол и Никола!  bouquet  bouquet  bouquet

Микки, Снежи- чудесни торти- вие сте мами за чудо и приказ ! HugБлазе на децата ви!

Духче- честити ти ходещи крачета!  bouquet  bouquet  bouquet

МИА- ЧРД на Ева с извинение за закъснението.Да ти е жива и здрава!  bouquet  bouquet

Миленита- мерси . Най-накрая и на нас да ни излезе късмета Hug HugМного си мила.

Ане- и нашата педиатърка ни препоръча същата схема с антиалергично преди ваксинатаи сега съм доста объркана newsm78 #Crazy

Ива- топ- и ние бяхме два дни с температура и после не се разбра от какво. Само дето и аз сега съм болна и кашлям като стар пушач Cry

Миглена-меги- за гърнето- сияна поне веднъж на ден ака и пишва в него. Като седне и почва да се напъва. Обаче ако не иска се научи сама да става и тръгва с голо дупе, но винаги се държи за нещо. Embarassed

Еви- дано да мине лесно варицелата и да не я карате тежко. Praynig

Анджи- и ти ни липсваш. Пиши по-често Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт