Пъзели 4

• 24 677
  • 577
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Шехина можеш ли да ми пуснеш на лични колко пари да ти преведа и утре да ги пусна?

# 436
  • София
Шехи- проблем ли е ,че чакам резултат от 2-та поръчка ,за да преведа всичко на куп? Ако е -кажи ми,за да пуснем парите.
Кутията ти е пълна.

# 437
Ох, тази кутия - пълна е, а дава някаква грешка и не мога да я изпразня. Sorry, everyone Embarassed

Евето, твоята сума е 72.24 лв (7.66 лв доплащане първа поръчка и 64.58 лв втора поръчка) Hug

Mausbeni, не е проблем, по-добре да изчакаме наистина.

Мисля днес да им звънна на милите французи, ако не ми пратят отговор до няколко часа Rolling Eyes

# 438
Момичета редили ли сте такъв вид пъзели-мнения,за марката също?
http://www.geschenk-hobby.de/?i=http://www.geschenk-hobby.de/cgi … his-webshop.pl?f=*GRUPPE&c=Landschaften&t=temgroup&start=1&dif=20
Аз от тази серия току що наредих ето този:

Много ми харесва! И аз много се колебаех, защото не знаех дали ще е качествен. Взех го само заради надписа Made in Germany Wink
Приятно съм изненадана! Разбира се цветовете са гаднички за редене, но това си е от картината, а не от качеството на пъзела. Парчетата са изрязани хубаво и са уникални, което е много важно при такъв фон в еднакъв цвят. Всъщност само жълто -оранжевото на централната картина ме затрудни, но не много  Mr. Green Много красиво се получи... Сега съжалявам, че не си взех и маковете...  (ето това са те: http://www.geschenk-hobby.de/gbilder/mic6302.jpg )
Ще сложа снимки, но като смогна....

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:48 от banditka

# 439
  • София
Мернах в сряда, че има нова тема и днес влизам да се запиша, а вие сте изписали 30 страници hahaha
Довечера ще мина през банката да доплатя за първата поръчка Peace
Сори, ама чак сега видях, че ще доплащаме Blush

# 440
А тук в Бургас все още си нямаме Кауфланд Cry
Надявам се скоро да отворят,харесаха ми тези пъзели от три части ,ако има, направо ще си купя, другаде не съм виждала подобни Thinking

# 441
  • Пловдив
banditka, и твоят ли е купуван от Кауфланд? Ако е така, ще вземете да ме накарате да отида до пловдивския, въпреки че хич не го харесвам тоз магазин.
Пъзелът е страхотен  Hug

# 442
  • София
Много зависи от магазина.Такъв троен видях сега и в нашия,но имаше само някакъв с пирамиди. Говоря за Дружбенския в София.

# 443
  • Пловдив
poohcho, и аз го гледах онзи ден в Кауфланда в Пловдив (и аз него харесвам тоз магазин), много му се чудех, нещо не ми допадна пейзажа като картина. Знам, че на пъзела сигурно ще изглежда в пъти по-добре, но нещо не се престраших. Купих си ето този - http://www.educa.es/eng/products/product/index.php?id=-4&id_ … &producto=948 . Много беден беше асортимента. От серията импресии ги имаше и импресиите от Африка, Египет и Италия (на banditka пъзела). От цветята имаше лалетата и май нарцисите.

# 444
# 445
banditka, и твоят ли е купуван от Кауфланд? Ако е така, ще вземете да ме накарате да отида до пловдивския, въпреки че хич не го харесвам тоз магазин.
Пъзелът е страхотен  Hug
Да, и моя е от Kaufland (този срещу Пигис хаус, София). Специално отидох до него, защото е по- голям и обикновено по - добре зареден. Но явно и трябва да се улучи момент, когато е добре заредно и да се проверява редовно. Явно се появяват интересни неща и то на много прилични цени. 

# 446
  • Пловдив
Тези бяха другите два, от които бяха останали по 1 бройка

# 447
 banditka Hug хубав пъзел.

# 448
  • София

А при нас са много. За мен тези магазини имат ужасна маркетингова политика.

# 449
Това пък е моят,купих го заради по-големия брой животни на него/уж,че за детето го купувaм/.

Само че,цветовете са МЪЧНИ,затормозяващи от гледна точка на реденето!!!Почти преливащи се,не знам как да го обясня-като отворих кутията и видях частите,се хванах за главата,пробвах и видях ,че тук ще се реди по ФОРМА на парченцата,защото др.вариант няма.Мн.замазано и не отговаря като яркост на това,което е на картината,мн.по-мътен е пъзелът де факто!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 18:24 от ФЕЯТА

Общи условия

Активация на акаунт