НГДЕК

• 135 604
  • 788
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, децата, които са приети в 5-ти клас, продължават ли автоматично след това в 8-ми или пак се явяват на НВО и се класират в различните паралелки според бала?

# 616
Здравейте, децата, които са приети в 5-ти клас, продължават ли автоматично след това в 8-ми или пак се явяват на НВО и се класират в различните паралелки според бала?
Естествено, че се явяват на НВО.

# 617
Да, в никое училище не се продължава автоматично в 8 клас.

# 618
  • София
Благодаря за бързия отговор! А подготвят ли ги за изпита по история, и като цяло доволни ли сте от обучението от 5-ти до 8-ми клас? Тоест шансовете им за прием увеличават ли се, ако са от 5-ти клас там?

# 619
Благодаря за отговорите.
Ити 2013, децата ми са още малки, но предполагам, че когато едно дете проявява интерес към обучението в училището и е прекарало три години там, шансът му се увеличава в сравнение на децата, които идват отвън.

# 620
Какво се добавя в шести и седми клас към латинския език и античната култура

# 621
В шести клас не се добавят още предмети,по история и по БЕЛ има по един допълнителен час на седмица.

# 622
А в седми клас?

# 623
  • София
Не мисля, че има нещо допълнително в 7ми клас. То няма къде да се добавя в програмата им повече.

# 624
Благодаря много.

# 625
Моля да споделите децата в 5 и 6 клас по учебниците на кои издателства учат по бел и история? Благодаря!

# 626
Моля да споделите децата в 5 и 6 клас по учебниците на кои издателства учат по бел и история? Благодаря!

Здравейте!
5клас: бъл. език - Просвета
литература и история - Просвета плюс
По БЕЛ - работят с работните листове по български и по литература на БГ УЧЕБНИК.

# 627
На Просвета - Български език и на Просвета плюс - История. Но предподавателите и по двата предмета не харесват учебниците и не ги използват.

# 628
Здравейте,
Сложила съм си грешна дата в календара и съм изпуснала отворените врати в Зуум. Дали е удобно някой, който се е включил да ми пише, за да задам няколко въпроса?

# 629
  • В Космоса
Аз също не успях да присъствам на отворените врати. Ще съм благодарна, ако някой разкаже накратко!

Общи условия

Активация на акаунт