НГДЕК

• 135 582
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честито на всички приети деца.
И моя син е приет Simple Smile

# 661
Някой има ли идея миналата година колко резерви приеха?

# 662
НЕ приеха резерви

# 663
  • София
НЕ приеха резерви
Доколкото знам, миналата година бяха приети доста деца с еднакъв бал, над обявената бройка и затова не е имало прием на резерви. Тази година може би няма да е така.

# 664
НЕ приеха резерви
Доколкото знам, миналата година бяха приети доста деца с еднакъв бал, над обявената бройка и затова не е имало прием на резерви. Тази година може би няма да е така.

Така е. Миналата година бяха приети 110 деца. Сега виждам 92. В 4-те паралелки на сега завършилия 5 клас, децата са общо 90.

# 665
Вчера записахме дъщеря ми.
Има ли дечица, които ще пътуват с метрото?
Мен ме тресе лека треска - от промяната, носталгия ме удари по начален курс. Има ли други тревожни майки като мен Flushed

# 666
  • София
Мен ме тресе лека треска - от промяната, носталгия ме удари по начален курс. Има ли други тревожни майки като мен Flushed
Здравей. Моя син ще пътува с метро до спирка Западен парк Simple Smile Сигурна съм че ще се заформи група на пътуващи с метро деца, с оглед на локацията на гимназията.
Аз мисля че преживях раздялата с начален етап. Тази година беше доста напрегната, смениха класната 2 месеца преди да завършат и новата госпожа засили темпото за да могат да се представят добре на външните оценявания.
Честно да кажа ние подготвяхме сина с математика за кандидатстване в математическите паралелки и гимназии след 4 клас, но явно силата му няма да бъде математиката на първо място Simple Smile  Не е подготвян конкретно по Бел и ЧО за прием в НГДЕК .
Все пак се радвам че успя да се представи блестящо на изпита и го приеха. Вече и е записан.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 21:08 от aleirbag_11

# 667
Защо до Западен парк?
Ние слязохме на Сливница и по вътрешна уличка бяхме в двора на училището след 5-7мин.

# 668
  • София
Защо до Западен парк?
Ние слязохме на Сливница и по вътрешна уличка бяхме в двора на училището след 5-7мин.
Живеем до спирка Западен парк Simple Smile

# 669
Към родителите на 7-класниците, които реално са първия випуск, приет от 5 клас - доволни ли сте от резултатите и подготовката за НВО?

Пожелавам чудесни резултати от приемния изпит!

П.С. Може ли да споделите мнение за кетъринга ? До колкото разбрах, няма столова и децата хапват в стаята.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 14:07 от rose_tattoo

# 670

И моята дъщеря ще пътува с метрото, че дори ще сменя и линии. Иначе и аз съм притеснена, не от метрото - точно то грам не ме притеснява, но пък си имам други 3678352 притеснения Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 671
Здравейте! А някой от Люлин дали има, който чете тук? Моля, да ми пише на лични, пак по въпроса с логистиката.

# 672
Моля да споделите повече относно извънкласния английски, който има като опция в НГДЕК. Никъде нищо конкретно не намирам, нито потвърждение за връзката с Бритиш каунсил.
Попитах при записването, но в общи линии ми казаха, че ще ни дадат информация на родителската среща.

# 673
Моля да споделите повече относно извънкласния английски, който има като опция в НГДЕК. Никъде нищо конкретно не намирам, нито потвърждение за връзката с Бритиш каунсил.
Попитах при записването, но в общи линии ми казаха, че ще ни дадат информация на родителската среща.

Доколкото знам извънкласният английски е към Британско – Български Информационен и Езиков Център, което е различно от Британски съвет. Не съм 100% убедена, че е точно този линк, но знам със сиурност, че не е към British council.
https://www.bbilcentre.com/

# 674
Моля да споделите повече относно извънкласния английски, който има като опция в НГДЕК.
...

Доколкото знам извънкласният английски е към Британско – Български Информационен и Езиков Център, което е различно от Британски съвет. Не съм 100% убедена, че е точно този линк, но знам със сиурност, че не е към British council.
https://www.bbilcentre.com/

Споделям получената информация:
Организатор са точно BBIL, а не Британски съвет.
Започват септември с тест за определяне на нивото, а ефективно часовете са от ноември до май, 100 учебни часа, 2 пъти седмично по 2, от 14:30 до 16:00 часа.
Може да съвпаднат с рисуването и хора, които са извънкласни опции към НГДЕК.
Групите са до 15 деца.
Цената предстои да бъде определена.

Общи условия

Активация на акаунт