Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 365
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Привет, и ние днес една хубава разходка направихме, въпреки че подухваше.
Дано и утре да е хубаво времето  че пак да излезем.
Мами, да ви питам - като имате гости и като се радват на децата ви, после като си тръгнат как реагират бебенцата?
Щото моя се скъсва да реве после и го успокоявам сума ти време.
все се тревожа от уроки , връзвам разни кончета, гривнички, мия бравите на вратите като си тръгват гостите ( бабешки съвети, ама страх ме е ...).
После пак ще пиша, май ще имам време тая вечер. Мъжо отива да се черпи с колегите. Мъника спи след тежък плач, а аз ще засядам да правя една баница, нещо, което ще пробвам за 2-ри път през живота си, първата ми не стана сполучлива, въпреки че мъжлето я изяде цялата Simple Smile 
Целувки, после пак съм тук.  Hug
Сев, обадила ли си се на онзи телефон и имаш ли някакви новини за релактацията? Моля те сподели  Praynig

# 106
  • София
TSV,

Честит рожден ден, мила!

Едно цветно цветенце за теб!

# 107
TSV, ЧРД мила! Бъди жива и здрава!  bouquet

И един бърз запис да ударя, че имам да чета много назад.

Тони, Честит имен ден, нека именцето ти носи само здраве, щастие и любов!

# 108
Алис, да ти е много здрав и щастлив малкия голям мъж Simple Smile Всичко с лекота да му се получава в живота и много да се гордеете с него!

Тони, не знам дали празнуваш днес - ако е така - да си овековечиш името ти желая. Ако не - просто наздраве:)

jijibi, да ти е много здрава именничката и да расте щастливо и палаво дете (послушните не ги харесвам, за това така ти пожелавам Wink

Цвети, честит рожден ден. Щастлив и пълен с приключения живот ти желая

За всички :

# 109
Добър вечер  Grinning
Много ви благодаря момичета,че дадохте по едно рамо на притесненията ми  Hug Страхотни сте  Hug   bouquet
Честит празник на всички празнуващи! И малки и големи! Живи и здрави !    bouquet

# 110
Сев днес си купих една книжка и виж какво пише:Възстановяването на млечната секреция е възможно дори да не се е кърмило седмица или месеци.Важно е само детето да не е отвикнало да суче.При енергично сукане за 1 седмица кърмата идва. За постигане на нормална секреция са необходими 6 седмици.За продукция на кърмата са нужни два вида стимулация - механична- чрез изцеждане и чрез сукане на бебето. Слагайте бебето на всеки два часа и след това направете опит да изцедите гърдата...... Книгата е Хранене на бебето - проф.д-р.Лиляна Трифонова

# 111
  • Варна
Тони, честит имен ден, да си носиш името със здраве  newsm51  newsm24

ЧРД на Цвети, да си жива, здрава и много щастлива с малките съкровища  Hug

Честит имен ден на малката Антония и ЧРД на голямото момче на Алис   love001

Ние днес се завърнахме от 3-дневно гостуване при бабите  Mr. Green. Ама много сте писали през тези дни, ще ми отнеме доста време да ви прочета  smile3529

# 112
Здрасти на всички Simple Smile Завърнахме се Whistling Мухълът е изчистен (да видим докога) и надявам се да изкараме зимата без такива проблеми.... Няма да имам време да ви чета, надявам се да не съм изпуснала много... Бай! До скоро!

# 113
  • Варна
Честито и от мен на всички именници!

Филчо, добре си се завърнала, липсваше ни!

# 114
Айде честито и от мен на всички именници! Тонка Hug
ЧРД TSV!!!!!!!!!!

Фиииииииил  Nature Sunny

# 115
  Честит празник на всички празнуващи!Бъдете здрави и много обичани и щастливи!!!

Ние днес също бяхме на разходка и беше супер!Боби не спря да гледа и не мигна 4 часа милия.Смя се много пак и си говореше неговите си неща!Мвого ме радва като е така весел!Пу-пу!Дават го и утре хубаво време и няма да пропуснем да сме няколко часа навън.Взимам термоса и пюрето и дим да ни няма Joy Ех, как ми се оправи настроението с хубавото време и напредването на ремонта ни..До края на месеца ще е готова банята, а първите дни от другия и кухнята ще ми сложат и пускаме поръчка на диваните Laughing

Сега отивам да ви чета, че съм пропуснала няколко страници.Лека вечел, ако не се включа после Hug

# 116
Мами, да ви питам - като имате гости и като се радват на децата ви, после като си тръгнат как реагират бебенцата?
Щото моя се скъсва да реве после и го успокоявам сума ти време.
все се тревожа от уроки , връзвам разни кончета, гривнички, мия бравите на вратите като си тръгват гостите ( бабешки съвети, ама страх ме е ...).
Това с уроките са пълни глупости и предполагам не си го мислиш сериозно.  Има си обяснение защо реве детето. Като се изредят няколко човека да му се кривят пред лицето за него това са нови впечатления и се изморява. Бебетата когато се преуморят от емоции не могат да се отпуснат и да заспят, а започват да плачат и така до пълно изтощение. Затова и се препоръчва например новите играчки да се дават 1 по 1, за да не се претовари мозъчето на бебето. Като ти идват гости по един на ден да му се радва и то за малко. Така няма опасност да плаче.

# 117
  • Lovech
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TSV!   comp03 newsm59

# 118
  • Lovech
Оле, нещо стана без да искам, този компютър не го хвърлям аз, само пожеланията са от мен. И сега да продължа.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНИЦИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
И ние днес бяхме цял след обяд навън, кеф! Още по-топло ще бъде следващите дни, та ще се разхождаме. Моето дете спа без прекъсване три часа и половина, събуди се в асансьора на връщане.
Сега отивам да ги гушкам и да спим!
Лека нощ и спокойни бебчета!  Hug

# 119
Сърдечно благодарим за милите поздрави  Heart Eyes! Дидо ни чете отвреме навреме и ви познава. Когато раждахме всеки ден се осведомяваше коя е родила  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт