Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 351
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря ви момичета за пожеланията към моята именничка, по късно ще ви пусна снимчици, да видите как я облякох като кукла днес  Laughing

Тони, честит имен ден! Много здраве за теб и малкия Момо и много щастливи моменти заедно  Hug

Цвети, честит рожден ден! Много усмивки и прекрасни моменти с двете ти малки госпожички Simple Smile

Алис, честит рожден ден на твоето момченце, да ти е много здрав, много усмихнат и послушен да е и само да те радва и да ти помага в грижите за малкото слънчице  Hug Довечера чашата вино, която изпия ще е за негово здраве  Hug

Неди, дано времето се оправи при вас, да може да се разходите хубаво на свеж въздух  Hug

# 91
Добър деееен!   bouquet
Ние влизаме само да пожелаем Честит Имен Ден, на Госпойцата-мама на Грахчо, на Антония на Джиджи и Честит Рожден Ден на Цвети и на порасналото момченце на Алис! На мамите много семейно щастие и здрави и щастливи деца, а на малчовците да слушкат мамите, но не прекалено много... Twisted Evil
Айде ние ще папкаме и ще излизаме да хайманосваме по улиците, че такова слънце е огряло..........   Nature Sunny 1stroller

Еййй, да се похвалим, ние си имаме първите дрешки от Ла Редута-подарък от приятелско, съседско семейство.   newsm44 Много са готинки и само да ги изпера ще натъкмя бебчо с тях. Дано и моята поръчка да излезе толкова сполучлива!  Praynig

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 14:03 от mini_minimoi

# 92
Хей,мамчета при нас има слънце но и вятър и не смея да излязя вие как рискувате

# 93
  • в здрача
Благодаря Ви момичета за пожеланията  Hug Останах приятно очарована. Днес е чудесен ден - спах до 12.30 /с леки прекъсвания за кърмене/ сега закусвам пред копютъра с кафенце, а мъжът в къщата се е барикадирал в кухнята и не ми дава да припаря там. Трябвало да почивам, защото съм рожденничка. Доста работа имах тези дни и една цяла тема съм пропуснала, но вече си наваксах с четенето.
Та честит имен ден на всички именници и специално на Тони!
Алис - да ти е жив и здрав юнака и да порасне истински мъж - гордост за мама и тате!

Аз разбрах защо са ми превели само първия болничен. Нали имам 1 ден преносване, а болничния за него занесох късно /през декември, заедно с последния болничен и от НОЙ още не са го получили и съответно са спрели плащанията заради това прекъсване.

Гледам захранванията коментирате. Каката я захраних рано - 4-тия месец. Първо бе кашата, после плодово, а след това зеленчуково пюре. Помня, че пюретата трябваше да се дават първия ден 1 лъжичка, на втория - 2, третия - 3 и т.н. докато не се измести едно цяло ядене, аз ги давах на обяд в 12 ч. Обожаваше картофеното пюре. Тогава много работеше помпата - всичко и кашата и пюретата ги правех с кърма по съвет на педито - така детето лесно свиква с новата храна, защото все пак има познат вкус. След като свикне с един продукт постепенно се въвеждаше новия. След пюрето давах да посуче. Та чак на 9 месеца ядяхме почти всичко, което трябва да се яде и я записах на кухня, която нещо не й допадна и на третия месец се отказах, защото се налагаше аз да я изяждам. Готовите пюрета също не й допадаха, нападаше нашите чинии и зарязах и кухни и пюрета. Просто ние минахме на разнообразна кухня за да яде спокойно детето. Сега не е злояда, но с дни може да мине само на филия хляб и няколко ябълки, а после да не спре да яде. Има си и любими храни - всичко що е разсло на кокал /ако може да се сервира с кокалчето/ и особено пиле и риба, картофи, ориз, царевица и чушки, домати, краставици и т.н. но например бобовите не ги харесва, зелето само прясно и брюкселското зеле се отделя от чинията от момента, в който започна сама да яде. О естествено всякакви шоколади са на почит, но другите боклучки - хич.

# 94
  • при любимите ми хора
Nedialka... Hug ми то детенце милото като види ,фотоапарата и знае...майка му толкова вече му се вре в лицето ,че е обучена милата.. Joy

Тони,тук се звери на играчката дето й пее...голяма радост й е,като приятелки са,ама вече нещо не иска актижната гимнастика заради тази играчка,защото не й прави толкова весело.. Crazy

pokjey,завиждаааам,че ще си ходите към Шумен....чакам с нетърпение Май месец и живот и здраве се присъединваме.. Hug

При нас е прекраснооо време,излезнах до магазините само ,че май днес е наистина ден за гости.И ние чакаме такива към 5-6...затова съм заточена у дома да чистя и готвя,ама като гледам как седя тук.... Whistling Мъжо е на работа за съжаление днес...пфу винаги когато е хубаво времето и той бачка...м..ка му.. Whistling #Cussing out

# 95
Мамчета ей сега се прибрах от разходка с дребния- няматакова приключение.То едно хлъзгане,бутане на дребсана му се разтресе мозака -горкото. Пазарих като за световно- абе мамчета и вие ли сте така като излеза и задължително купувам нещо ама като отвързана съм - ужас ooooh! А ето адреса на един магазин в София където предлагат доста неща на марката Бебето - ул.Нишава153 - baby kid shop - много е готин магазина и само там намерих чая за кърмачки на Хип. Айде отиваме да ядем до после

# 96
# 97
здравейте момичета Hug!
Аз също съм октомврийка, но нямах възможност досега да се включа при вас. Синът ми се казва Владимир и се роди на 09.10. (термина ми беше на 17.10) нормално, 3000гр., 49см.!
Ще се радвам да ме приемете в отбора на октомврийчетата Hug!

# 98
  • Пловдив
Здравейте, момичета.

Честит имен ден на всички именници.
Честит рожден ден на TSV.
Честит рожден ден на Делян на Алис.

# 99
  • Варна
Честито на всички именници.  bouquet

Аз много си харесах от линка на Захи ей това http://zahi-bg.com/gallery/open_g.php?choise=2&open=./g_obleklo, ама понеже нямат интернет магазин, някой който ще ходи там скоро ще ми го купи ли и прати Praynig? Размер 6 или 9 месеца обаче.

# 100
Честит имен ден на Госпойцата, на малката Тони на Джиджи! Честито и на всички празнуващи! Много здраве, радост и късмет Hug
Цвети,  newsm59 Бъди щастлива  bouquet
Алис, да ти е живо и здраво момчето! Да е гордост за мама и тате и най-добрия брат!
И ние се прибрахме от разходка, ама как усеща, че се прибираме бе ooooh! както влезем във входа и веднага се ококорва... Комшиите разбират кога излизаме, кога се прибираме... естествено действията са гарнирани с як рев Outta Joint
Параходче, какви са тия норми Shocked Ако беше така щях да танцувам и да пея Whistling Нощеска от 3.30 тренирах ставане и лягане, сега едвам гледам, к'ви ти 10 часа. Не че и през деня спи повече от 30 мин.  Ей такива любопитковци сме си ги раждали, какво да ги правим , ще си ги гледаме Laughing Да са ни живи и здрави!
didi_v,  welcome

# 101
  • Варна
Хм, понеже на линка не излиза, прилагам снимка

# 102
  • Бургас
Диди добре дошли с Влади при нас  bouquet
От къде сте?

Пуки на Дани ще му отива много тоз костюм.

Мини да ни покажеш дрешките Peace

# 103
  • Пловдив
Та преди малко исках да напиша,но малкия се разрева и ме секна, че нищо не съм чела и тези дни сигурно няма да чета, че каката ни е болна и сме и зачислили хола и компютъра, а пък аз с бебето съм заточена в спалнята.

А за дрешките на Захи - и аз съм много приятно изненадана. Тук в Пловдив не съм ги виждала никъде, но ми подариха едно боди и един комплект и са супер.

# 104
Здравейте, и честит празник на всички празнуващи днес Tada  bigdance2 много здраве и късмет.
И ние днес голяма разходка му дръпнахме от 12.30 та чак до 16.00ч. Добре, че бяхме в морската градина, че и аз като се пусна из центъра, нямам спиране, като че ли са ме държали вързана. Мъжо естествено се нерви  #Cussing out ама  Wink
И ние се прибрахме от разходка, ама как усеща, че се прибираме бе ooooh! както влезем във входа и веднага се ококорва... Комшиите разбират кога излизаме, кога се прибираме... естествено действията са гарнирани с як рев Outta Joint
а пък моят спа през цялото време навън, като се прибрахме го нахраних в полусън и сега още спи, явно добре му действа нефтозаводския въздух навън  Joy Joy Joy. Ще видим довечера  дали ще спи #Crazy
И аз съм новичка, но си позволявам да кажа на Диди  welcome
Айде ставам, че трябва да cook

Общи условия

Активация на акаунт