Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 340
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!  Hug Много ви обичам!

Днес за съжаление се оказа един лош ден за мен. Снощи не съм спала почти защото какито ни се разболя и вдигна температура... та си будувахме! Днес, през деня беше по-добре, но мен ме боли страшно главата, а ще чакам и гости... мммм ... а как ми се ще да си полегна...  Confused

Днес четата крачи бодро без мен! Чукат бирите и ме споменават ...  Hug Софиянки, хайде събирайте се и вие и давайте снимки, че да ви се радваме и на вас!  Hug

Добре дошла на Гвендолин!

# 196
Елиса, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, късмет и любов за цял живот! newsm59
За кърмаческата криза- и ние сме така от 2 дни и половина Tired Вчера беше просто някакъв ад ooooh! ooooh! ooooh! Дано отмине по-бързо. Както и Дезирела е писала, при баткото не съм имала такива кризи, направо все едно гледам за първи път бебе в някои отношения Tired
Манянка, по-бързо да се оправяте Praynig
Гвендолин, welcome
Сикониум, не се обвинявай, нали детенце е добре. Случват се тия работи Hug Точно днес се бях сетила за такива инциденти с баткото, та се посмяхме със свеки. Сега ми е смешно, но тогава хич не ми беше до смях. Crazy
Временцето днес беше страхотно, дано и утре да е така.
Днес ходих и до работата, да подам молбата за продължаване на майчинството, та моя "началник" чак ми се кара и ме пита: "Ти кога ще се върнеш на работа" #2gunfire викам му :"Догодина!" #Cussing out Ей, много е прост тоя човек, дано да са го сменили, докато се върна PraynigЕй такива ми ти работи. Извинете, че ви занимавам ама трябваше да го кажа на някой/ в сучая на много хора/ Hug

# 197
Ха здравейте и от нас и добре дошла на новата мама( да изпратиш снимки на малката Стефани) Hug

И ние от разходка се връщаме, пръснах "малко" парички и сега умирам от кеф   Crazy-каква е тая мания незнам,а бях толкова здравомислещ човек преди да родя. И все глупости- обувки, джунджурии,дрехи на малката, на племенницата, която чакаме да се роди всеки момент, въобще можеше и без тия разходи, ама нали чакаме първо майчинство и се отпускам   Laughing

syconium не се обвинявай, това няма да е последния инцидент, а и нито си го искала, нито се е отразило много на малката.. Grinning

gvendolin_7 в отделянето на кърма е май тайната,колкото повече се отделя,толкова повече се образува. Затова храни по-често, и изцеждай, яж и пий повече и много сън и спокойствие, давай на бебка и двете гърди и най-важното влез в кърмаческия или пиши ЛС на Хедра или Бу... пък дано скоро се похвалиш с успех и да ни държиш в течение.. Praynig  Peace

А това с наркотиците съм го гледала... Shocked, чувала съм и за алкохол,приспивателни и др. "успокояващи" бебето средства   Rolling Eyes

gery roz-светни ме как трябва да изглеждат тия мечета,аз не мога да ги намеря нещо   newsm78

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:20 от aleksandra_85

# 198
 gvendolin_7. добре дошла  newsm10,и на мен кърмата ми намаля,затова обедното хранене го замествам със АМ Misc Baby Bottle,ето снимки от нас http://www.album.bg/slancatami/images/10549180/65696/

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:16 от Patenceto84

# 199
Елиса честит рожден ден и нека твой те мечти са мое пожелание   Днес 3 часа на вън направо хванах мускулна треска защото не се спряхме newsm44 newsm68 За утре и на мен ми е късно някой друг път.За гимнастиката аз я права сутрин към 11:30 и после 12 яде а вечер преди баня около19:30 в 20:00 е във ваната и в 20:45 вече яде защото не може да издържи до 21 когато трябва да яде. И после при добро желание от негова страна заспива до 6 (но не винаги).Добре дошла на gvendolin стискам палци за кърмата Praynig Виждам че и Александра е същата по магазините като мен smile3503 Ех и аз едно време бях здравомислеща newsm12

# 200
  • Варна
Ей, днес не ми се прибираше!!! Какво слънце се е опънало навън, не е истина. Отвори ми се душата, нищо че е студено и подухва, малкият е на закътано в количката. Ама пусто, дойде манджа тайм и трябваше да се връщаме, че млекоцентралата щеше да замръзне ако трябваше да се храним навън...
Бандата на Левски, днес 'де пихте бири? Аз с моя скапан интернет все пропускам и уговорки и всичко, вече ми е много смарангясано така. Дано утре не ви изпусна и най-после премеря някоя и друга улица с вас... В краен случай след сряда, тогава най-после ще имаме нормален интернет, аман от аматьори!
Барабина ти ме уби с канче за вода  Shocked днес в морската сигурно беше 20градуса, такова слънце ,такава жега...едва се траеше, децата ги бяхме отвили от одеялата,че щяха да се спарят облечени в космонавтите
Айде утре на скайпа-знаеш в колко часа влизаме и да се разбираме
Гвендолин, добре дошла  bowuu

# 201
fight
Ми студено ми беше тука по китките... Дано утре имам нет сутринта, че обикновено до обяд положението е ужасТ.

# 202
Елиса Честит рожден ден!!!!

Тук не стваше много за разходки,но ние се престрашихме и по обед  бях навън и с двете обиколихме за около час и се прибрахме щастливи с покупки  Grinning

# 203
  • София
Що ви е късно в 2 часа бе хора? Ако искате, казвайте,по-рано ще се видим?

# 204
  • на Земята
Елиса , Честит рожден ден!  bouquet
Гвендолин,добре дошла!  bouquet Вие сте горе -долу на нашата възраст Hug Wink И аз съм с малко кърма.Ям не ям, едно и също е положението. За мен  обяснението е- или имаш или нямаш.
Сикониум,не се обвинявай,случва се на всеки Hug
За уроките и аз мисля ,че не са бабини деветини.Наистина има такива хора с лоша енергия ,която се предава.А  на този свят всичко е енергия.Има лоша има и добра.Да не навлизам в по-задълбочени размисли и страсти. Thinking
И ние днес не излизахме.Тук в Пловдив не беше хубаво времето както го даваха уж най-топло.Надявам се утре да пече.
Неди,поздравления за разходката. Peace
Пуки,като каза за наркотика,се сетих,4е имахме един комшия ,педиатър на всичкото отгоре,който слагаше успокоително на бебето си ,за да не плаче и излизаше .Жена му беше в болница по това време и той сам така го преспиваше.Така ,че всякакви луди има на този свят.
Чао за сега от мен.

# 205
Да, пия витамини. През бременността не бях много редовна с тях, но тогава имаше много плодове и зеленчуци и аз май така си и изкарах бременността - на "зеленчуково-плодова диета". След дълго лутане най-накрая избрах моите витамини - Pre-Natal на Jamieson. Лошото е, че не ги намерих във Варна и само в една аптека се съгласиха да ми ги доставят от София. А са на много добра цена(100бр за около 40лв), не знам защо не ги зареждат тук...

Мама Барба, аз ги пиех тези вит. по време на бремеността по предписание на А-Г ми и се чувствах много добре, и според мен са много по добри от Матерна-та. И сега продължавам да си ги пия, нищо че вече не кърмя  Cry , защото ми остана една опаковка.

А ние гимнастика правим към 18:30-19:00 часа, преди банята, че сутрин сме много поспаливи, на мама се е метнал мушморока.  Laughing

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 18:25 от mini_minimoi

# 206
Е няма такъв кеф  като в тая гимнастика, има едни пеещи играчки и като и ги провеся, задължително ги удостоява с порция смях... Laughing  и по този повод ми хрумна:

''ОКТОМВРИЙЧЕТАТА пискат и се смеят,когато играчки им насреща се люлеят''
    или  "ОКТОМВРИЙЧЕТАТА хващат и се кефят, когато играчките насреща им люлеят"

# 207
  • Варна
Цитат
Пуки, ти нали беше подстригала малкия Даниел. Порастна ли му вече косата? Въобще как му се отрази, че и на мен ми се въртят такива идеи...

порастна и пак е за стригане

# 208
Абе, това зимно слънце кеф голям, ама трябва с рибарски ботуши да излиза човек в нашия "чист" град...

Нещо не ми се пише днес  Wink

# 209
Що ви е късно в 2 часа бе хора? Ако искате, казвайте,по-рано ще се видим?
На мен ми е късно защото трябва от Надежда с трамвая да идвам 1 час натам и 1 час обратно Дени ще се прибере от ясла преди мен hahaha
Без майтап другия път ще съм на линия но утре няма май да успея ако все пак нещо се реше ще ти пратя смс  Hug

Общи условия

Активация на акаунт