Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 311
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
сега да ви поставя една бойна задача.
утре с моя бебок и платената баба заминаваме на велинград на гости на баба ми и дядо ми Party
сега почвам да стягам чантите ooooh!
помагайте!!!какво да взимам
1.храна
2.шишета
3стерлизатор
4дрехи
5козметика

мисля е лекарства
сега издирвам моя педиатър от детинство да му имам тел за всеки случай
то дано не се налага де  Praynig
хайде
чакам със съветите Hug

# 31
  • Велико Търново
Ох, ако знаете как ви се чудя като разправяте бебчовците ви, че много седят в шезлонги/столчета за кола.. Нас столчето хич не ни впечатлява, стои няколко минутки и почва да мрънка. Аз я люлея, показвам и играчки, ама нъцки Sad Скоро не бяхме имали такъв крив ден като днес, ако не спи, мрънка. Сега майка влезе при нея, та имам възможност малко да седна при вас Simple Smile

syconium, много е готин шезлонга  Peace

# 32
Айде и аз в новата тема да се запиша.
Параход , тая таблица ми е мн невероятна, поне не отговаря на истината за моето дете.  newsm78
2. Мими София , мисля, че ти беше писала за падането на косичката в предната тема , да ти споделя, че и ние сме с мн малко косичка, даже отзад си имаме едно съвсем голо петънце, че си трие главичката по шезлонга.
3. За шезлонга, незнам нашия каква марка, дадоха ни го едни близки да го ползваме от тяхното бебе, но императора страшно му се кефи, като го сложа в него и все едно гледа от трона, ама и поглед изкарва Simple Smile  , с баща му се късаме да се смеем.
4. За приказването - то по скоро не е приказване, ами нашето си е едно емоционално викане, устичката му добива различни форми и оттам излизат звуци, които според формата звучат като "аууууу", "иииииииии", "ъъъйййййй" и тем подобни Simple Smile.
5. За захранването - засега давам само сокове, пюретата мисля да ги почна от 4 мес, въпреки че докито съветва вече да ги почвам. Сокчетата отначало не ги харесваше, ама вече им се кефи.
И да ви се похвалим - вече се преобърнахме за сефте Simple Smile  Беше по коремче и както му се радвахме с тати и се правехме на клоуни и изведнъж императора се завъртя по гръбче и остана адски учуден от себе си. Първо направи една физиономия като уплашен, ама аз като взех да му се смея и той се успокои явно и се захили и той.
Имам и още неща да ви споделям и да ви питам, ама чакам една близка приятелка от Бургас да ми дойде на гости и ще стана да приготвя скаричката, че да метнем нещо отгоре    chef
 Hug  ви! До скоро!

# 33
Скайпа ми е didinka_bg, който иска да ме намери, там ми е доста по-удобно да пиша.

# 34
# 35
  • Велико Търново
Бях изпуснала доста от предната тема и сега я позачетох, та видях, че за песнички сте говорили. Ако знете коя е първата песен, която Преслава чу... В болницата още и изпях "Назад, назад, моме Калино"  Laughing

# 36
Надежда, ами ние се приспиваме гушнати или сучейки и после я поставям в някое от хитроумните устройства, където денем спи, ако се опитвам директно да я приспивам в кошницата или люлката не става, а ако ми заспи в ръцете и я поставя в креватчето и ДЕНЕМ се буди ВИНАГИ, но поизправена в кошничката или люлката ми спи до 5 часа, което ме навежда на мисълта, че това иска детето. Най- кошмарните ми дни с по 20 часа будуване подред са били когато съм била упорита да я слагам хоризонтално в леглото. Интересното е че нощем няма против да спи в леглото си...

# 37
marbo, любимите играчки на бебчо вземи Simple Smile

# 38
 Неди , даваме ви цял кг. ако го искате  Hug,близо беше в предположението си

Крисси , браво и на вас за добрите новини ,благодаря ти  надявах се да прилича на мен ,но всички казват ,че прилича на мъжа ми.

Мананка,наистина много си приличат като изключим цвета на очичките и кг на тази възраст

А ето и нашите мерки- 7.5 кг. - 63 см. Shocked
http://www.nikozi77.snimka.bg/photo.php?photo_id=10030553

# 39
marbo, любимите играчки на бебчо вземи Simple Smile

ooooh!
ама и аз съм една....
мерси за напомнянката Embarassed
е, все до утре щях да се сетя.......... Blush

# 40
От старата тема съм захванала да пиша, нямате настигане  Sunglasses
Денимче, малко със закъснение, но....предполагам, че забраната за разходки в мъгливо време е поради много високата влажност на въздуха, като се съчетае и със студа....нали и у дома трябва да регулираме влажността на въздуха, който дишат
Дарина беше писала за обръщането по корем. Ако аз не я обръщам скоро тя сама ще започне да се завърта, толкова любима й е позата, върти глава да разглежда и си клати краката, скица  Simple Smile. Ако не я оставя повечко време така и я обърна следва рев.
Мира си докарва пръста до устата, но това е единственото съзнателно движение. Вчера й показах как като протегне ръка хваща играчката, но не го повтори, явно не може още. Иначе на краката си стои, а бях гледала, че би трябвало след раждането това да изчезне, т.е. да се отпуска.
Мими от Варна, нашата сметка за ток е 180 лв. Вашата за цялата къща ли е толкова много или само етажа, на който сте вие?
Пепеник, много са ти сладки дечицата  Heart Eyes. Каката-красавица май е много щастлива, че има братче. От Сливен ли си или там само ражда?
Софко, с Данни на български ли си говорите (не знам мъжа ти дали е българин)? И аз имам злоядо у дома, като глист е и блед като платно. Дори наскоро му правих пълни изследвания, щото се притесних да не се увреди нещо. Бяха прекрасни уж резултатите, той е и спортист. Все ми казват не бързай ще прояде, ма вече е на 13 и още чакам събитието. Самоуспокоявам се, че по-добре така, отколкото затлъстяване и диабет  Rolling Eyes. И той яде само пица Маргарита  Laughing
Галаксе, не се коси, поне си направила изводите си, за второто детенце ще знаеш какво да правиш и ще кърмиш дълго с удоволствие Hug
Мимозиня, и ти набра скорост в измислянето на готини заглавия  Hug
За съня ще пиша после, че ще мия сега дупе  Crazy

# 41
Nadejda:))), моят син "откри" столчето за кола едва преди 10-ина дена. Преди това вкъщи изобщо не искаше да стои в него. Само когато сме на път се кротваше и то защото заспиваше в него от друсането и монотонното бучене на колата. А шезлонг така и не намерих смисъл да купувам, засега ще мина без тази екстра.
Параход, отдавна съм се отказала да следя как се развива малкият по разни таблици. Единственото, което отговаря като поведение на възрастта му е, че спи 10ч. Това ако не броя едно-две събуждания за кърмене през нощта. Тогава просто го вземам, цока 10-ина минути и си заспива кротко и спокойно. Всичко друго е според настроението му. Има дни, в които спи на няколко пъти по 10-ина минути и това е. В такива дни ми се спира тока  Tired На другия ден обаче обикновено си наваксва с почти целодневно спане.
Това следене по книга само ми докарва главоболие, защото трябва да следя развитието му не според биологичната му възраст, а спрямо термина, нали се роди 25 дена по-рано...

# 42
Здравейте   Hug
  Ние сме много криви от вчерашната ваксина. И на нас първия Пентаксим не ни повлия, но сега се мусим и сърдим без причина(е само малката си знае какво и е). Сигурно нещо и е лошичко,вече незнам. Снощи след баня такъв рев му дръпна, че ми се изправи косата  Shocked, направо се побърках,не мога да я успокоя, никога не я бях чувала така да плаче. И всичко се оказа, че е заради това, че й се спи, даже не поиска да яде... ooooh!  Страшно,страшно  Whistling, не облазявам мамите на които децата им са винаги така, наистина ви съчувствам...дано е само от ваксината...
  За темичката и шезлонгите-и моята бузанка обича много там,играе,писка, доволна е и в столчето, и в активната гимнастика,и в люлката- въобще нямам проблем където и да я сложа "печка Перник" е моето дете...
  Параходче за таблицата и аз съм  Shocked,абсурд, ние будуваме по 3 часа още от 5-ия ден. Та на нас всеки ден режима ни е различен,тя малката си го определя и си го спазва "стриктно",кога както й хрумне   Laughing
  Да вървя да поизчистя от снощи, че имахме гости(Меги все още получава подаръци  Laughing), тъкмо свалих малко маймунка на баба й   Mr. Green...а аз е по-добре да не съм там,че нещо не се разбираме с това носене..."да по отмалее детето" и куп други глупости   ooooh!, айде да не почвам пак болната тема... Tired

# 43
  • Бургас
Никози   Hug приемаме душа килцето без възражения Grinning
А пък усмихнатият бузанчо изглежда като голямо момченце вече
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298846&pid=10030791

Сикониум много  сте сладки на аватара ти Heart Eyes

# 44
ето ни нас да докладваме след конс.
Деа вече е 5000 гр. и 59 см. Бихме си Пентаксима и така всичко ни е наред Grinning

Общи условия

Активация на акаунт