Отговори
# 75
  • Пловдив
TONITA 6 ,ЖКто  го издава

# 76
Навечерях се и казвам на мъжа ми я да видя има ли нещо ново, а пък и имах контракции и какво да видя:трето бебе Ганчо и почнах да се чудя кой ли е родил.
Е честито ново попълнение в семейството ви Светле и бързо възстановяване  bouquet

# 77
Да е живо и здраво малкото синче на мама Светла! Много да ви слушка, а на теб Светле: бързо възстановяване!

# 78
Честито на мама Светла! Да е жив и здрав малкият мъж и много да я радва!  bouquet

# 79
Честито на мама Светла! Отварям новата тема и веднага трето бебче - супер!
Лека вечер мами.

# 80
  • Бургас
 Party Кеф!!! Честито на мама Светла! Ей, на мен вече ми мирише на бебевалеж! Party

Praynig Дано всички бъдем богопомазани бебевалежа да мине безпроблемно! Praynig

# 81
Здравейте и от мен, сладки коремки!!!
Честито на Geia i Svetla70!!!  smile3525
Да са им живи и здрави бебоците, а на тях им пожелавам бързо възстановяване!!!

Аз отдавна не съм писала, но пък редовно ви чета. И ние сме още 2 в 1. Днес бях на ЖК - всичко е ОК, само дето бебка продължава да върви с 2 седмици назад. Гледам да не го мисля много, защото аз дефакто забременях без цикъл, не ми беше идвало от март, а като последна менструация ми водят 28.04. Така, че май ще си дочакам термина, че и може да го подмина. Нали ще съм секцио, а термина ми е за 05.02, та се бях настроила в края на януари да се гушкаме вече, ама май няма да е. Плацентата ми е още 1 степен, така че има време. От време на време се спичам по малко, но милото ми ме приземява набързо и се успокоявам, че поне е съразмерна и много активна. Не се спира това дете. Баткото беше същия и още си е такъв, ако е това е толкова щуро, просто не ми се мисли  ooooh!
Това е от мен за сега. На всички лека вечер и стискайте кълки!!!  Hug

# 82
Каква изненада!!! Леле как се радвам Grinning Започна бебевалежа Heart Eyes

Честит син на мама Светла! Да е жив и здрав!!!

# 83
Поздравления за най-новия член в семейството на мама Светла!!!

Страхотна изненада!А до вчера уж нямаше признаци...Скоро ще разказва!
Аз днес бях на ЖК-правиха ми запис на тоновете и то два пъти,защото бебето спяло...Странното е,че преди 2 дни беше с главата надолу,а днес се оказа седалищно..Не че има значение за мен,но нали нямали място за обръщане в 9-ия месец?!Имам си и дата за секцио-05.02.
Галче,аз предишния път не съм носила колан,но сега си купих на Чико-"колан",тип ластични гащи.Дано съм уцелила размера!Само от противоречивите мнения в пуснатата от теб тема не разбрах откога точно да започна да го нося.. newsm78 Освен всяка да пита своя лекар и да вземем средностатистическото мнение в гилдията! Laughing

# 84
толо, и моето беше с главата надолу на предпоследната консултация, а днес се оказва, че е в съвсем друга позиция - гърбът й лежи върху изхода ooooh! и в този случай единственият вариант е секцио.

# 85

Добро утро,мами!Сън не ме лови..

# 86

Добро утро, красавици!!!

Честито ни бебе Ганчо! На мама Светла пожелавам много сили, търпение и любов, а на малкия сладур - усмивки, пълни памперси и никакви колики !

Толо, благодаря за мафенцето в тъмни зори   food010
  Аз за днес реших да ви почерпя с един музикален кофеинов поздрав (със сламка): http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
 Много танцувална песничка, голямо подскачане правим с бебка на нея, а и разбрах, че била много "вървежна" по клубовете, ама ние сега нали не сме много дискотечни типове, та случайно рабрахме за нея.  newsm35

Аз вчера се държах като типичната бременна, отвратително, чак аз едвамс е понасях - сутринта рев (ей така, без нищо конкретно), после ми стана тъпо, че рева без основание, а има хора, които наистина има за какво да страдат и да се оплакват, хвана ме срам и пак се разревах  smile3555 По обяд отидохме до магазина и напълних една кошница с чипс, солети, сладки и всякакъв джънк, та деня придоби по-светли краски  Grinning  Днес се будя, пълна с енергия, и съм замислила едно почивстване, едни чудесии, да видим докъде ще ме изкара ентусиазма   tooth

Мами, да ви споделя, аз ходих на църква преди 2 дни и свещеникът ми прочете молитвата за леко раждане и да ви кажа едно много спокойно ми стана... Дано да има ефект!  Praynig

Хайде, грации мои, да видим коя ще ни поднесе следващата изненада!  Party

# 87
  • Стара Загора
Добро утро мамчета,
Ехе Толо ,за 05.02 ставаме доста .Голямо бебераждане ще е тогава  Hug Praynig Party
Ох,момичета в голяма дилема съм.Харесах си още една количка и се га се двуомя и не знам какво да правя.Едната е на ABC Design ,а другата на Giordani.На една цена са,но Джорданито има и кош за кола и чанта допълнително,а АБЦ-то има само летен и зимен кош.От друга страна Джорданито е по-тясна и се притеснявам,че няма да му е удобно на бебето,а пък е по-лека от АБЦ-то.Изобщо в голям размисъл съм.А снощи се рових из едни сайтове и си харесах още една Neo Nato -та чак я сънувах,ама тя е много скъпа и се отказах  Confused Само да ви я покажа http://www.neonato.it/#/it/prodotti/cat=002/lay=1/prod=2

# 88
Добро утро на ранобудните!
Честито, здраво и щастливо да е новото ни попълнение от бебоци!
Мартеничка, парчето е страшно!  и аз се включвам в танците newsm36 newsm36 newsm36 ако го използвашкато ритъм за днешната хигиена, докато се усетиш и ще си излизала цялата къща  newsm79 newsm75 newsm28
dideroncho,  jesika123, аз мисля да отида на отворените врати в МД на 20.01. от 13.00часа . Ако и вие планувате разходка в родилното,можем да се уговорим и да се видим. Това важи и завсички, де  Simple Smile

# 89
Айде здрасти и от нас тримата Hug
Толо ако знаех,че будуваш щях да ти правя компания,но реших,че дори и да има будни едва ли има луди,които да висят на компютъра в ранни зори hahaha
Мерси за кафенцето на Толо  и на Мартеничка за музикалното оформление...
Тази сутрин отворям форумчето със мисълта,че си имаме още едно бебе,но..засега няма...Нищо!До края на деня има тоооолкова много време Mr. Green
Гледам навън слънце грее,незнам колко е студено,но на тези от вас,на които не им е проблем да излизат-приятни разходки и срещи с природата.На останалите-приятни срещи с леглото Mr. Green

Мами,моля ви кажете ми какво представляват като субстанция околоплодните води и по колко горе-долу текат като количество? Току що видях на гащите си бяла течност,количество-колкото супена лъжица,но беше по-гъсто,като течение.И проблема е,че в момента си слагам нагинално Полижинакс,а от него също ми текат разни работи и вече взех да се обърквам кое течение какво е newsm78 Crazy

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:19 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт