Отговори
# 90
Фокси - може ли това да е тапата  newsm78, при мен беше червеникаво кафява първия път, но други мами казват че при тх наподобява бяло течение. Околоплодните води са си като вода до колкото помня и са доста повече от лъжичка, ще си текнат както все едно си се напишкала, неконтролеруемо си се спускат и нищо не можеш да направиш за да ги спреш Simple Smile  Praynig  Може наистина да е нещо от Полижинакс-а, надявам се да е нищо сериозно и да дочакаш до когато трябва. Почивай си мила.

Марина ме събуди рано рано тази сутрин, ама хич не ми се ставаше днес... спи ми сееееееееее, ей сега й пускам едно филмче и лягам при нея в детската докато тя си играе и гледа детско Simple Smile

# 91
Добро утро и да ни е честито новото бебче   bouquet Светле, бързо възстановяване !

Фокси, самата глобула не се абсорбира, ами само се втечнява, така че после е нормално цял ден да се изтича като станеш от сън. Аз даже като слагам глобули, ги гарнирам с дамски превръзки като за цикъл, а не ежедневни.

# 92
Не звучи като да са водите..от глобулите със сигурност,щом слагаш!На мен предишния път в болницата ми изтече доста "вода"-по краката,по земята...а пробата за околоплодни води беше отрицателна..И досега не мога да си обясня тази мистерия!Браво на теб,че удържаш положението толкова време!После ще ти е значително по-лесно с големи бебета!Фокси,ще ми коригираш ли датата за секцио от 9.02 на 5.02.... Praynig Мерси,мила!

Аз успях да поспя след сутрешното кафе...съвсем сериозно!Изпих цяла чаша кафе и си легнах в 6 часа,та досега!Днес-утре ще подреждаме стаята,а през седмицата и аз се захващам с бебешките дрешки newsm68 Добре,че дребният е при баба си...че нещо ми е много изморено smile3507

Албенче,дай знак,какъвто и да е...

Мартеничке,много ми хареса поздрава!Изгледах и изслушах всички варианти-и оригиналния клип и рап-варианта и испанския брейк... Laughing

# 93
Добро утро сладурки..

Хич ме няма тая сутрин..мноого ми се спи. Съкровището ми стана направи кафе, изпържи филийки и ме събуди, че сме планували тежък ден (ще перем килими и ще чистим едната стая, че сме я превърнали в склад, а родителите ми идват  smile3521)

Много съм се затъжила за тях, не знам дали се радвам повече че ще се видим с бебо живи и здрави или с тях.

Айде привикват ме, само да командвам де ама и това е нещо... newsm48

Хубав слънчев ден ви пожелавам.

Душко, и аз си мисля да не е тапата..но и да е няма страшно

# 94
Здравейте и от мен!  Аз поспах до преди малко ама нощес имах една дълга будна пауза иначе сигурно щях да се събудя отдавна.
Имам и ЗОВ ЗА ПОМОЩ И СЪВЕТИ от нашата мама зъболекарка. От няколко дни съм с възпалени венци не толкова болезнено колкото неприятно особено като се храня. Стоматолога ми искаше да започна антибиотици но едните не можело да ги пия заради бременността а другите заради лупус-а. Сега съм само на жабурене с отвара от лайка +смрадлика. Помагай моля те!
Фокс и аз мисля че това се дължи на Полижинакса  Peace
Лек ден на всички и  Hug от мен!

# 95
Добро утро,

Толо
мерси за кафенцето. Явно тази бодрата болест е хванала повечето от нас. предните две вечери бях кукуряк към 4 та до 6. Ама аз лежа и се натискам в леглото щото стана ли още повече се разсънвам и после няма заспиване.

Мартеничка мерси з апоздравчето. Много е яка песента. А текста е леко идитски, но тук ритъма е важен  Wink

Фокси вчера на лекцията в ТК ни обясниха, че когато започнат да текат околоплодните води в началото чувството е все едно да си се напишкал Изтичат около 50-на грама и лекаря каза, че няма как да ги объркаме. А всякакви други течение са от друго естествво.
Аз също споделям мнението на другите, че е от глобулите. Аз също слагам сега и сутрин като стана си усещам как се разтича нещо. А и по превръзката доста материал се събира.

Галл от вчера се опитвам да ти отговоря за тоновете, но все ми изхвърча от главата.  От ЖК ми казаха, че тоновете ще ми ги мерят от деветия месец. Аз на ЖК ходя през две седмици, предния път ми мериха тоновете, но в понеделник незнам как ще е. newsm78
Ташков на свои ред ми каза, че трябва всяка седмица да правя запис на тонове. Като ме посъветва това да става в ТК, защото първо е безплатно, а на ЖК ми вземат 20 лева за това удоволствие да слушам на бебо сърчицето и второ, че ми дават бележката със записа /на ЖК не ми я дават/ А той държи да ги гледа.

Аз снощи бях на запис и моя бебок също спеше. Докато бях там успяхме да засечем една голяма контракциика, но доктора каза, че това е нищо сравнение с периода когато се ражда или предстои раждането до дни.

# 96
Мерси за мненията...Ееее,знаех си,че мога да разчитам на вас Hug Ако не сте вие да ми давате акъл..за никъде не съм Mr. Green Аз тъкмо се ухилих,че може да се случва случката Mr. Green  Не,бъзикам се.Мен ме съмняваше това да е тапата или пък водите,защото не е примесено с кръв,за да е тапата,пък и е доста като к-во,а за водите се съмнявах също,защото и аз знам,че трябва да са прозрачни като вода и да са повечко...Както и да е.Успешно удържаме фронта все още и това ме радва  Party
С тия глобули се побърквам.Постоянно ми изтичат.И аз като Гал си слагам нормални превръзки,а не ежедневни...А този Полижинакс  за какво е точно? Питам,защото слагам вече трета опаковка,а всъщност нямах някакво силно течение преди това.Моя чичо доки ми каза да ги слагам и аз си ги слагам newsm78

# 97
Честито бебче на мама Светла!  bouquet
Днес кой ли е наред? Mr. Green
Аз цяла нощ имах доста силни болки, но не бяха контракции, а по-скоро коремът ми си стоеше твърд. Някой има ли идея какво е  това?

# 98
Мами,имам предложение...Имате ли нещо против да махна от списъка с термините тези от вас,които вече са с планувано секцио.Така или иначе фигурирате с датите за секцио.Предлагам го,за да съкратим малко страничката,че сега взе да става по-голяма...Ако имате нещо против...моля ви,не ме бийте много Embarassed Flutter

# 99
Добро утро и от мен.Да ви почерпя, че мойто мило има рожден ден .Дано не му се прияде на някой  Laughing.
Имаме и годишнина 5 г откакто сме заедно.и по този повод
.
Ние ще ходим за кошарка-може би.
 Hug

# 100
Добро утро, сладурки!
Ех, не остана ...... а като гледам последните дни .... този бебевалеж ...... май ще има още изненади, а ние планираните ще сме като честитенето на рожден ден - гледаш на първа страница и после четеш дали доки е познал пола  Mr. Green

Фокси, и аз съм на Полижинакс, и при мен има такива разни течове, които обаче не са тапата - нея вече я видях какво представлява. Така, че споко, още малко ще поносиш джуджетата  Grinning

Толо
, това кафенце така ме изкушава, ама ......, но на поздрава на Мартеничка се насладих с кеф. Много 10х!

Хайде, сега ви оставям, че за днес имам хиляда неща да свърша - като за последно Simple Smile Ако мога ще се включа пак. Пазете се!  Hug

П.П. Зитка, честит ти двоен празник!   bouquet
Фокси, аз съм за съкращаване на 1-ва страница, нямаш грижи. Ама недей много да се застояваш на компа, че ще дърпаме ушите hahaha

# 101
Ехаааа , бре девойки какви ги вършите. Аз една вечер да не мога да вляза в сайта и то какво :Имаме си бебе Ганчо Светле да ви е жив и здрав малкия калпазанин, много да ви радва, каката и таткото да се стягат да посрещат големия мъж скоро  Hug
 Аз да побързам да пиша, че не се знае до кога ще имам комп. Явно не сме успели да се преборим с вируса и от снощи компа е блокиран. Тази сутрин успяхме да отворим само мозилата и ние не знаем как. Иначе всичко останало го няма вкючително и скайпа  Sad. Очевадно се налага преинсталация. Но не знам дали ще успеем преди да вяляза в болницата. Така че ако не се появя до понеделник да знаете заради компа е надявам се не съм почнала да раждам. А ако има новини ще безпокоя няколко мами от вас, който съм си запюла за вестителки   bouquet
 Искам да ви почерпя за дне че милото ми е именник. Ама като не мога да отворя друга интернет страничка едновременно с тази няма как да ви кача картинка поне. А се бях навила най-сетне да пробвам и аз  Crazy newsm38 само това мога от емотиконите за съжаление.
 Фокси с твоето лекарство май найстина се оказа проблем. Помолих няколко колеги да попитат по аптеките, че нали работим и с такива ама до сега няма новини.

# 102
Здравейте сладурки   bouquet
Много мерси за мафенцето и почерпката
Зитка да ти е живо и здраво милото и честита годишнина smile3525

В момента гледам Шрек по TV-то и реших да ви поздравя с любимия си герой от филма  newsm47

Фокси и аз си мисля, че е от глобулите, и аз слагах такива, после и един крем също и всяка сутрин ми изтичаше доста бяло такова като крем, така че ще трябва да си ги подържиш още малко джудженцата  Mr. Green

P.S. честито и на именника на PIS74f   bouquet

# 103
  • Sofia
Добро утро, момичета!

Добро, добро, ама тая нощ беше от недобрите - то не бяха сънища, не бе въртене (а то е мноооого трудно вече), не бе ставане и дъртото пиянде-пришълче като се разхълца, та цяла нощ си откара... Crazy

На двете мамчета - много благодаря за кафенцето, имам нужда определено! Simple Smile

Фокси, аз също мисля, че е от Полижинакса. Точно така изтича сутрин и е много неприятно. А иначе това лекарство е за някакви вагинални инфекции, ама да ти кажа трета кутийка ми се вижда вече много... newsm78 Обикновено, ако е нещо по-упорито изписват по 2, защо не му се обадиш да го питаш доки, може вече да няма нужда да си ги слагаш...Той си знае де, ама да не е забравил кога ти ги е дал и да си мисли, че си на втората...

Ние днес ще сглобяваме креватчето и малко ще разместваме. Утре, като се събудя до леглото ми ще има кошарка  Flutter

ПИС-че, Мия, стискам много палци за понеделник!!! Всичко ще мине супер, няма да се притеснявате! А като се освестите, да ни известите, че много ще ви мислим!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз все си гледам корема дали не се е смъкнал  newsm78 Само мухи ми пуска моята доки, а аз й се връзвам... Crossing Arms Mr. Green

Хубав ден на всички! Hug

# 104
Инче,аз използах двете си кутии от Полижинакса и когато отидох последния път на преглед /преди 4-5 дни/ той ми каза да си взема още 3 опаковки.А в интерес на истината течение вече нямах newsm78 Незнам защо той реши така,гледа ме и гинекологично...Абе като казва,ще продължавам да си ги слагам..голяма работа.Само дето ме дразнят тия течове сутрин,ама ...това да е.
А това с коремите и на мене много не ми е ясно newsm78 Очевидно ли се смъква корема? Четох някъде,че стои като "отлепен" от останалата част на тялото.На мене корема си ми в същата форма и даже вече се позамислям как така стигам до 35 седмица,при положение,че никой не ми даваше шансове,че изобщо ще стигна до тук.Пък и последно бях с разкритие 2 см,затова и доктора се притесняваше,че може да родя всеки момент...И аз си чакам от 3 седмици и се чудя на всяко по-различно усещане.А в момента единственото по-различно е,че чувствам как бебетата ме натискат много ниско долу и отверме навреме като ме ритнат /най-вече вечер/-все едно ми се разпъва ...онова място...Ама и аз едно обяснение дадох ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт