Януарки сме щастливи - имаме(чакаме) рожби най-красиви

• 14 684
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
мерси на всички за поздравленията Hug Hug Hug а ЕСЕР не си го крия просто не знам как се качват снимки Embarassedта за това а иначе си ва попрочитам ако си открадна време от малкия Hug Hug Hug

# 211
Здравейте момичета! Честито на всички нови майчета![/

Ние сме още 2 в 1,днес ходих на запис на тоновете, казаха ми ако не съм родила в сряда пак да отида. Вече взех много да се притеснявам защото ми казаха че ако не родиш до една седмица след термина и трябва да влезеш в болница, а на мен въобще не си се иска. Днес правихме разходки, гледам да се движа повече ама не иска да излиза човечето.

Rolling EyesОтгоре на всичко се обаждах на счетоводителката и болничния ми още не е занесен в НОИ  #Cussing out,кога смятат да го носят незнам, а пък аз си чакам парите ама ще има да почакам.

# 212
  • Пловдив
Ето я хубавата новинаааааа.............
мама Мюрвет си има момиченце-Ада-3330кг.50 см.-секцио.И двете са много добре.
Да им е жива и здрава момата и много да ги радва!А на Мюрвет-бързо възстановяване!
Аз изчезвам,че сме на гости............

# 213
Мда - 1 час търсих из нета, ама издирих снимка - ей за това чудо на техниката говорех

Невенче и аз бях много доволна и се чудя дали да не си взема нова, че колкото и да е онази вече се амортизира, пък 11 лв де не съм ги дала...

Тази е подобна-за по-ясна представа

за копривка:
Сравнение на помпи:

Спринцовката е боклук - не се мъчи - имам една единствена приятелка, която обяви, че е удобна - масово се оплакват от нея.
Аз имам такава като на снимката от Доника само че на Чико, ползвах я с Марти и бях много доволна.
Сега ми дадоха на НУК - като тези на Авент с дръжката - еми, не съм доволна, не прави хубав вакуум и става много бавно с нея.
Ииии затова си поисках пак тази на Чико - СУПЕР е, изцеждам 80 мл. за 5- 10 мин. като напомпаш веднъж вакуума е толкова силен, че си кърмата си тече от каналчетата сама, след малко пак напомпаш и така... Поне при мен се получава така, това е моя опит с различните видове помпи.

# 214
4естито на Мюрвет и скорошно възстановяване

# 215
  • София
Ха здравейте и от мен!

Честито на всички обебили се майки!

Оцеола честит рожден ден! Много щастие и здраве ти пожелавам!

За погачата. Ние вчера правихме. Аз знам че се прави до или на 40 ден,а на 40 ден се ходи на чиста молитва за майката, защото се смята че до тогава се е изчистила от лохиите. Казаха ми също, че на момиченцета трябвало да е преди 40я ден, за да не се омъжи късно  Mr. Green. Общо взето моето мнение е че се прави за да се покаже бебето на родата.  Mr. Green. Аз вчера направо си умрях от смях, имахме около 25 жени вкъщи, разделени на двата етажа - стари и млади. Е какво ли не чух. На прага на вратата да сложа чесън, после друга ми каза да сложа червен конец пак на прага на вратата, а накрая трета ми каза да сложа червен конец с безопасна игла. Е кажете ми как ще успея да минавам през тая врата  Joy Да не изпращаш гостите защото ще ми спре кърмата. Ха ха аз вече нямам, а АМ мляко няма как да спре. Една от моите гостенки прави скоро погача и каза че си е изпращала гостите но още си кърми бебето. Веднъж пък бях на една погача, където ни караха да си мием ръцете в едно легенче, като си тръгвахме - незнам защо, ама си ги измих сега какво да правя.  За мене важно да си поканя хора който са ми приятни, да пием по едно кафе или нещо друго и това е. Толкоз за погачата от мен.

Днес бяхме на консултация, малката е станала цели 3 кг и 100 грама, наддала е 900 грама от изписването.  Днес постояхме  навън малко. Опитва се да спи около 6-7 часа през нощта, но още не се получава всяка нощ, надявам се да е скоро, че от недоспиване вече съм неадекватна. Не че ме държи много време през нощта, н си е ставане хранене оригване отива към 1 час. Оня ден щях да пъхна едно дърво вместо в камината в пералнята.  Twisted Evil

За майките на второ дете. Четох че се чудите как ще бутате две колички, чувала съм за един борд който се прикрепя към бебешката количка и по-голмото дете се вози на него, та ви изнамерих малко линкове, дано съм ви била полезна.
http://www.babyzoop.co.uk/gear/buggyboard.htm
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=386630
само това е май, а и в момента не мога да се ровя още, защото баткото се опитва да потроши къщата  Mr. Green

Аз не пиша, не пиша, ама като се разпиша и мярка нямам.  Embarassed

# 216

ПП. Освен това разглабянето и почистването на двете е несравнимо - при Чикото имаш две части и едно уплатнение, при другата разглабям цял ден...

# 217
Честито на 3те щастливи мами от днес - Алина, Пепи и Мюрвет    bouquet Да растат дечита здрави и щастливи!

Оцеола, 4РД, хубав празник   bouquet

# 218
Данче ,нямам помощник.през деня Дари е на ясла и ще излизам сама с бебето.иначе вчера на разходката с двамата бяхме с Дани,свекър и свекърва ми и тримата ми племеника/на Дани сестра му има 3 деца,които вчера искаха да разхождат братовчетчето си Heart Eyes/-въобще бяхме гледка....а сама да излезна с двамата не си и помислям Naughty
честито момиченце на Мюрвет!!!!  bouquet

# 219
Ето ме и мен. От 16ти сме си в къщи но не ми е останало време много. Всичко при нас мина бързо и лесно. На 13ти с изтекли води и без контракции ме приеха в родилно в 14.30ч с разкритие 2-3см. Имах контракции не повече от 20-30мин /е бяха доста болезнени но за кратко/ и след два напъна в 15.30 се роди дъщеря ни Йоана. За такова раждане не съм и мечтала, а като си помисля че се гласях за секцио...добре че си вързах доктора.
Честито на всички останали мами, които междувременно са родили.
И един въпрос - на коя страна въртите пъпчето на бебе за да падне - по часовниковата или на обратно, че нещо се пообърках?

# 220
Честита мома на Мюрвет    bouquet   bouquet   bouquet
Бръм а лецитина по колко на ден пиеше? И за колко дни?
Момичета Лорини май нещо се губи  newsm78

# 221
Честита девойка на Мюрвет! Да са живи и здрави!

А Лорини се губи, наистина...

# 222
  • София
Ей, Амелия, разсмя ме от сърце с дървото в пералнята...и мен това ме чака Simple Smile
Честито на Мюрвет  bouquet Е, че не е чак толкоз голяма Ада. Само я бяха наплашили горката.
Айде викнах Лорини на доклад Joy

# 223
Доника, изпревари ме Wink Тъкмо щях да пускам смс на Лорини..

И един въпрос - на коя страна въртите пъпчето на бебе за да падне - по часовниковата или на обратно, че нещо се пообърках?

Ей това за сефте го чувам - да се върти пъпа, за да падне?!?  Shocked Ние само спирт и топоцин му слагахме.. и пак си падна Wink на теб кой ти каза, че трябва да го въртиш?

И накрая - Хайде,
ЧЕСТИТА АДА НА МЮРВЕТ!!! Да ви е жива и здрава и Арда много да помага!!!  Hug Видя ли, мила, че всичко си е ок  Hug

# 224
тук съм сладурки, ама болна и хич ме няма...главата ме боли, гърло ме боли, носа ми тече, кашлям...и за късмет имах около два часа хубави контракции, някои леко болезнени и викам си днес ще е...ама не, легнахме следобед с коко да поспим и ей преди малко се събудихме...
мислех да направим една хубава разходка днес, да се пораздвижа, ама не мога...правя пет крачки и всичко ме боли...всички тазобедрени кости и стави...а обръщането в леглото ми е направо мъъъъъъъъъъъъъъъъъка....и така, айде оплаках се...

а иначе не се притеснявайте, като тръгна да раждам все ще имам 5минути да влезна да съобщя, че тръгвам...или най-малкото ще го напиша в скайп и ще има кой да ви каже... Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт