Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 112
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА
Pukanka добре дошла Hug

# 61
  • Варна
Да и на мен ми потекоха лигито от почерпката на Virginity и пратих мъжо да ми купува тортичка  Blush  Изядох я за твое здраве да знаеш  Hug
Добре дошла на новата мама  Hug
KaliMa  защо още ме няма на 1-ва страничка  Sad

# 62
Честит рожден ден на Вержи.Много здраве, щастие и късмет.

Пуканка здравей и в тази темичка ( аз съм от ноемврийките и често ви шпионирах  Embarassed )

toni6a браво на големия мъж, много добре се е справил.

# 63
Явно ни е дошло времето да влезем във вашите редици. След Пуки и Цветкова Елица, да се представя и аз. От известно време стоя в списъка на първа страница. Видях, че Яна е записана и тя вече.
И така. Здравейте! И се надявам да приемете и мен.
Hug

# 64
Малко късно се включвам, но чак сега имам свободно време.Честит рожден ден на Вержи! newsm59 Tada Пожелавам много здраве,много късмет, много поводи за радост!  bouquetЧестито и на всички именици  bouquet Моята сладуранка днес ме побърка ooooh!Не иска да спи и през 2 часа е гладна.Досега не се е случвало такова чудо newsm78Надявам се това да не е признак за нещо обезпокоително.

# 65
  • ВАРНА
Вержи, честит рожден ден!

# 66
Малко късно се включвам, но чак сега имам свободно време.Честит рожден ден на Вержи! newsm59 Tada Пожелавам много здраве,много късмет, много поводи за радост!  bouquetЧестито и на всички именици  bouquet Моята сладуранка днес ме побърка ooooh!Не иска да спи и през 2 часа е гладна.Досега не се е случвало такова чудо newsm78Надявам се това да не е признак за нещо обезпокоително.

А на колко е малката сладуранка?

# 67
Вержи Честит Рожден Ден и тук! Здраве, любов, щастие, късмет и много търпение Heart Eyes

Моята сладуранка днес ме побърка ooooh!Не иска да спи и през 2 часа е гладна.Досега не се е случвало такова чудо newsm78Надявам се това да не е признак за нещо обезпокоително.
Колко е голяма госпожицата и кое те безпокои всъщност? Как се храните, колко често, ако искаш може и на лични да ми пишеш.  Hug

# 68
  bouquetВержи,честито мила,да си жива и здрава!!!един ден да не прочета форума и те изтървах!Да си родиш здраво беб4е и с кака Лора да го разхождате,а с тати да му се радвате  и мноооого да си играете !!
приветки на новите мами!!
 Peace
Пуканка - много ку4ета - браво !!! Hug

# 69
Не мога да се свъртя вкъщи,за да следя темата ooooh! - та сега докато ми е паднало да се запиша Peace

# 70
ДУбрУтрУ Joy

Добре дошли на новите мами welcome

Чакайте да ви покажа на леля сладкото бебе, че тя майка й /Репичка/ сега е малко заета Mr. Green
http://repichka.multiply.com/video/item/62

А тук: на мама бебето пак в акция- на лов за слънчевото зайче hahaha
http://beborana.multiply.com/photos/album/24/24#18

# 71
Здравейте дами  bouquet
Сладки бебета baby_neutralхубави вести Heart EyesСамо това да се чува във темичката ни. bowuu

# 72
Аууууууууу ми забравихме да ви пуснем тоталният хит вкъщи  Mr. Green
http://beborana.multiply.com/video/item/16/16

# 73
  • Zagreb CROATIA
Здравейте и от мен!

Аз чак сега разбрах, че има тема на варненските мами- светнаха ме от "Юлски мами"! Аз по принцип съм си заплес де, ама вярвам не пречи да ме включите и мен тука!!! Laughing
На 38 съм, с две момченца - диваненца и чакаме бебе в края на юни- пола все още неизвестен! Живеем в Бриз.

За сега слънчев ден от мен и до скоро!!! Hug

# 74
Бегби, голяма сладурана е Ема и как танцува Heart Eyes

Лотус,
добре дошла!

А бе на мен ли така ми се струва или темата има нужда от реклама Mr. Green. Всички нови мами казват, досега не знаех, че има тема; или сега видях темата Wink

Хайде, весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт