Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 333
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Записвам се на 11та страница  Embarassed

# 151
Здравейте мили мами  Hug

Добре дошли на новите момичета   bouquet

И аз отдавна не съм се разписвала в темичката, но ви следя зорко  Joy

Почнах работа и съвсем не ми остава време  #Crazy Непомня от кога не съм спала  #Cussing out Славена не е спала спокойно, даже и вечер от месеци  Mr. Green Станала съм като зомби  Mr. Green

Саши  Hug най - накрая се появи. Пиши как са другие мами и дечица, много ми домъчня за дружинката и кафенцата в Морската градина  Sad  Събота и неделя излизате, ли на разходка там ? Много искам да ви видя.
Дайте да си спретнем една среща - гореща, а и с новите мами да се запознаем  Heart Eyes То май  аз съм нова вече   Embarassed

Целувки на всички и лека вечер  Heart Eyes

# 152
Ванда, за да си спокойна заведи си детето на дерматолог и НЕ го мажи с нищо на своя глава. Защото можеш да си докараш проблеми. Кожичката на толкова малки деца е адски чувствителна и всяка намеса може да промени липидния баланс и да тръгнат проблеми.

Ако искаш, за да разбереш дали е от претопляне, просто намали температурата на коя спи детето. Според мен 22-23 градуса е височко за през нощта.

Синът ми имаше пъпки, които си бяха акне. Не съм мазала с нищо и си изчезнаха. И претоплян е бил, също е кофти, ама минава за 1 седмица.

Но трябва да се види обривът. И то от дерматолог, особено ако не се окаже, че е претопляне.

# 153
Здравейте на всички мами аз съм нова ще може ли да се  включа при вас newsm44

# 154
добро утро Close нямам кафе Теодор забравил да ми купи Twisted Evil

цвети86 добре дошла Hug

# 155
добро утро Close нямам кафе Теодор забравил да ми купи Twisted Evil

цвети86 добре дошла Hug

Добро утро. И аз съм без кафе днес  Twisted Evil

# 156
не ми говори,направо съм бясна,а ако е нещо за него и аз го забравя да го купя се връщам до магазина,да ама той НЕ #Cussing out отивам до магазина да си купя кафе,после ще му се наслаждавам с вас,а не с него Twisted Evil

# 157
отивам в морската,ако има желаещи да звънкат там съм Peace

# 158
  • Варна
до Vanda - на моето дете през 1 месец се почиха такива пъпки. Първо ни казаха че е претопляне. Изписаха ни фуксин. Голямо мацане падна - всяка пъпка с нова клечка (с клечки за уши ги мазвах). Не помогна. Накрая се оказа че е стафилококова инфекция, прихваната от болницата още. Установиха го едва когато едното оченце започна за тече и да образува много гурли. Заразата стигна до очето и така. Мазахме с банеоцин, а очето с едни капки. Всичко разбира се по изрично лекарско предписание. Казвам ти това за инфо, но нали знаеш - нищо не предприемай без да ти изпишат, да не стане беля. Щото то - пъпки-пъпки, ама причините са много...Ако не намерят причина, може да попиташ деликатно доктора дали няма шанс да е това.Някой път не се сещат сами.

Морска,Marii4e- черпя по едно виртуално Simple Smile

# 159
куку и от нас.Мацки с по-големи дечиня-търсим си със Симеона някакво столче за хранене на прилична цена newsm78 ,някой има ли такова да ни го продаде?

# 160
Я да се запиша и аз.......
Добре дошли на новите мами!  bouquet........не че аз съм от старите Blush

Липса на кафе.....ужас! Не мога да дишам без таз напитка.  food010 Бих ви поканила на гости да ви почерпя......ноооооо Рая ми е болна нещо. Три дни се борих с високата температура, усмирих я  Twisted Evil......обаче сега пък започна да кашля и една река от нослето........ ooooh! Ще я водя следобед пак при педиатърката, че тоз Проспан нещо не действа ми се струва.Дано само не завали.

# 161
Добро утро ,момичета  bouquet
Днес съм си наумила да ви почерпя виртуално -защото има някаква символика в днешния ден-ето каква
Моят ВИКТОР днес прави 22 МЕСЕЦА,ОСТАВАТ 2 МЕСЕЦА ДО НАВЪРШВАНЕ НА 2 ГОДИНКИ.Та това е мисля повод за почерпка.Ето я:

# 162
  • Варна
Здравейте.Да се похваля ,че нямаше кой-на 16.01 в 18.30 родих бебе Тихомир 4250гр  53см със спешно секцио.Сутринта на 16 ми падна тапата и почнаха да ми изтичат водите и следобед тръгнах към Окръжна.Секциото ми го прави Д-р Димитрова и Колев.Бебо сега е много добре -спинка и папка  . smile3522

# 163
valito Честито бебче, да ти е живо и здраво! Още едно адашче на моята мома Simple Smile

# 164
Честито бебче Valito 79 ! Жив и здрав да ти е големия юнак ! А на теб бързо възстановяване!  bouquet

Данинка, благодаря за почерпката! Лигите ми потекоха..........А повода наистина заслужава да се отбележи! Laughing Целувки на Виктор! Безгрижно детство му желаем с госпожица Рая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт