Споделете 92

• 21 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Кацнала на едно дърво.
Където'й Марк Твен, там съм и аз. Големият син е кръстен тайно на него (Лангхорн Joy - не, бе, първото име).
Обичам Марк Твен.
"В един разказ героите трябва да са живи (освен труповете)."
Ако съм запомнила един-два цитата, то са от Марк Твен.
"Том наистина не отиде на училище и си прекара чудесно".  Mr. Green (Това е лайтмотива на детството ми. Mr. Green).
П.П. Споделям, че днес ми е почивен ден. Ще се изявявам само медийно. Сутринта рано сабаалем (като нищо не е правилна думата, дано Калина има турски речник  Blush) показах телевизията отвътре на Големия трол. После ни показаха и двамата на малкия екран. Аз приказвах каквото ми дойде на езика, тролът се кривеше и плезеше. Ние винаги правим така.  Joy Забавлявахме станалите рано баби и дядовци.  Party
След малко ще давам интервюта по радиостанции различни. (Но няма да ви кажа къде и в колко часа. Crossing Arms Срам мъ е.)
Къде е темата за известните хора, дето пишели в този форум? Къде? Къде?  hahaha

# 331
Във велпапето е скрита нагънатата хартия. Белите пари за черни дни са скрити.
Василисооо, ти си нашата каширана звезда.

# 332

Къде е темата за известните хора, дето пишели в този форум? Къде? Къде?  hahaha

Точно тук е, какъв късмет!

Имай милост, не можем да слушаме всички радиостанции едовременно. Срам я било, стисни очи и го кажи.

# 333
Ето защо ми е толко уютно тук! Обичам да съм сред звезди и випове!  Hug  Heart Eyes

# 334
Ето защо ми е толко уютно тук! Обичам да съм сред звезди и випове!  Hug  Heart Eyes

Да, пълно е с випове:

Вълкът - Дънди Крокодила;
Флор - Ани Ленъкс;
Василиса - Василиса
Бианка - Ванеса Уилямс (и понякога Ненка)
Марадона - Марадона
Сопрано - Робърт де Ниро и Мики Рурк в едно
...и т.н. и т.н., аз отивам да видя какво става с шерифа, да не се е гътнал от кръвозагуба.

# 335
Аз съм на "Хоризонт" до 17.30, вие се разпределяйте по останалите. Mr. Green

# 336
newsm56

Споделям, че искам да съм на това място сега. 

# 337
  • София
Е, като не ми остава друга опция, за мен прайтайма на Нова. Mr. Green

# 338

Мери Лу, и аз искам!!! Колко струва на ден според теб? Цените са by request,  а в Мексико в момента спят.

# 339
Калина, никаква Ванеса, това е несериозно. Сякаш някога може да грабне наградата за Най-златно цупе. Ненка си е призвание.
 Домашното Хитлерче от талибански произход много добре я докарва Ненка на танци и маниер. Спретна ни веднъж конкурс за Ненка у нас. Изгубих безславно.

# 340
А къде е това Мария Лу? Турция, Гърция, Африка...или съвсем не съм на прав път

Гледайте за какви некадърници става дума. Моята приятелка Хриса Делийска е преименувана на Крис Аделийска
Баси смешниците.  http://jobs.bg/hc/hcnews/372

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 12:26 от ДеЩоВиди

# 341
В Мексико.  Sad

# 342
  • о`майна лунна нощ е
Само аз ли останах непросветена къде се подвизава в ефир Василиса Умница?
Вече няколко пъти засичам постове за медийни изяви, но пак ми бяга предаването и тв-то, по което я дават.
Разсейте тъмнината от незнание!
Плийз!

# 343
Географията не ми е силна страна, но щом има punta значи е в Южна Америка  Mr. Green
Понякога си мисля, че голям процент от знанията на жените се натрупват покрай любовите на живота им ( осъществени и не-).

# 344
  • София
Понякога си мисля, че голям процент от знанията на жените се натрупват покрай любовите на живота им ( осъществени и не-).
Нама какво да го мислиш, то си е азбучна истина! В този ред на мисли, да живее знанието!

Общи условия

Активация на акаунт