Споделете 92

• 21 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Остави прахосмукачката, Марк Твен е разсъждавал и дефинирал  що е работа, що е игра и забавление. Кажи какво стана с шерифа. Мечката гризли ли е?
кеш - кеширани

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 10:06 от Вълкът с дълъг ник

# 316
Марадона, тук не е септична яма за интелектуалните ти фекалии. За целта ползвай тоалетната в офиса си. Знам, че е с плочки на Версаче. Възползвай се.

# 317

Забравих да ви споделя колко е хитър синът ми. Той е нещо като Марадона и Рокси, взети заедно, знае как да си стопанисва парите, винаги има каширани, но без да го тресе снобарията (тук е само като Рокси). Та слушам ги вчера как се разправят с Яна (те отскоро са заедно в една стая). Тя му се моли да пусне прахосмукачка, той казва, че ще си помисли и ако много слуша, ще й позволи. Гениален подход да накараш някого да свърши нещо неприятно и вместо теб.

Калин@, ще стане човек от това дете. Усещам го, че е от наште. Дано само попадне на хора. Да ми се обади, като идва в София.

# 318

Забравяш, че притежавам лексуса на правописните речници. БАН, 2003. Каширам.

За мечката не пише дали е гризли. Още пия кафе и не съм ги наглеждала какво правят в бараката.

# 319
Марадона, тук не е септична яма за интелектуалните ти фекалии. За целта ползвай тоалетната в офиса си. Знам, че е с плочки на Версаче. Възползвай се.

Как позна! Онзи ден ми спря сърцето направо, като видях как новата чистачка ги търка с некъв прост доместос. Освен това има монтирана камера, някой  колега да не открадне златното синджирче на казанчето.

# 320
Стига бе. Разбира се, че знам за речника ти. Според мен обаче каширам е израз от производството на велпапе. Има и такъв глагол, да.
Траперите първо са хвърляли на жарта лапите на мечката. Страхотни сочни пържоли се получавало от ходилата.
Виждал съм да плющят мечешки кюфтета, но не ми дадоха да си кусам. В село Черковна един оттървал танцуваща мечка и не можал да я примами, да я хване. Накрая разрешил на ловците да я гръмнат.

# 321
Стига бе. Разбира се, че знам за речника ти. Според мен обаче каширам е израз от производството на велпапе. Има и такъв глагол, да.

Може и да си прав, знам ли. Трябва да си купя и тълковен. Притежавам десетки левове.

# 322
Подлепване на картон е дадено като второ значение на думата "каширам" в тълковния речник. Калина е перфектна в изказа си, както винаги.

# 323
кашето настрана, но правописът ме привлече към темата. Дефиниция, вълк и респективно - дефинирам.
Споделям, че сънувах  Калин@, с разкошна коса, скъсена тренди.

# 324
  • Варна
Пфу, отървала съм разговора за съзвездията. За които, обаче се иска бая въображение - да видиш каквато и да е живинка в 7 /напр./ звезди. Това - за истинските. За форумските - да речем Потребител-проницател.  Simple Smile

# 325
Възхитена съм от Пульовците. Да продължават с ремитата, когато не падат.  Laughing

Честити празници на патерица на всички, които са имали поводи!  bouquet

# 326
 hahaha мю. мила ми.

Снощи ми звъни нашата кума, живеят в Турция, гледам аз код 0090, викам нещо спешно ще е. Тя минава направо на въпроса, гледаш ли - вика - отчаяни съпруги?
- Мия чинии и фърлям по някое око - отвръщам.
- Ужасно много ми приличаш - казва - на едната героиня, мъжът ми твърди същото.
- Ха, гледай ти, на оная с голата глава ли, дето е на химиотерапия? - предполагам аз.
- Не, на Тери Хачър. (хахаха)

Викам, жено, какво искате от нас, пари назаем ли, някаква услуга ли, звъните от чужбина, разговорите са скъпи, кажете си го направо, не е нужно тъй любезно и отдалеч. Laughing

# 327
  • Варна
Извинете, но това "каширани" не идва ли от френски? Думичката е cacher и означава "крия". И е по-скоро жаргонно, а не каширане при производството на велпапе. Тъй си мисля, ама де да знам.

# 328
Алис, не се заяждай! Стискай палци. Остават 15 минути до победата.

Laughing  Ооооооох, горканчо!

Цяла нощ не съм спала. Малчо се гърчеше като червейче в леглото заради гадния върус  Rolling Eyes

# 329
Санечка, благодаря   bouquet. Точно с това значение, на "крия", а не от cash. Не знаех за френската връзка.

Общи условия

Активация на акаунт