Споделете 92

• 21 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
И нашето семейство е фен на Ливърпул, до сега две червени фланелки ми се мотаеха пред погледа, дребната си легна вече.

http://thebuzz.sheknows.com/wp-content/uploads/2008/03/presley-march-08.jpg Я вижте какво е хубаво на Синди Крауфорд момчето.

# 301
И нашето семейство е фен на Ливърпул....
И... нашето, ама му беше ред да къпе децата, какво да се прави, късмет.

ПП. Много е гадна часовата разлика, като седна понякога късно вечер и откривам, че съм последната, писала по половината теми, пуу.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 23:54 от Алиса

# 302
И тука се гледа Ливърпул, фена оттатъка го чувам, че не е заспал
Изцяло футболно апатична съм аз. Но пък ако изобщо  седна да гледам се паля и викам.

# 303
Имам смътен спомен,че са ни го изписвали преди време,това съставка ли е,или името на лекарството? Помня,че не го давах дълго,ако изобщо е било това,стори ми се сериозно лекарство.Чети внимателно упътването,че на нас много пъти са ни предписвали по-големи дози Hug
това е урбазон на хапчета.пише на кг.колко се пада дневна доза,не мога да го пресметна
Урбазон само мускулно са ни били,но ние бяхме с "псевдокруп",възпаление на гласните струни.Противоалергично давам зиртек в такива случаи.Ако е само хремата и не ви го е изписал лекар не давай,иначе аз бих дала половин хапче(от малките),ако е "тежко" лекарство с много странични ефекти. За хрема най-често ни изписват виброцил,или едни комбинирани,които помагат и на гърлото и се правят по поръчка Hug

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 08:22 от Дон Кихот

# 304
Каква я мислехме, каква стана...
Нищо. Пак ще сме шампиони. Ще бием отново Ман Ю (Сори, Бербо. И ти си най-великият, но ние чакаме 18 години), ще бием за пореден път и тези селтаци Челси.

А и кво се чудя?! При гола на Стиви ми се обади най-големият карък на света да ме пита: " Ще ставате ли шампиони,а?" Бааахти каръка, честно...При гола на Евертън нямаше фаул!

Аре наздраве.

# 305
  • София
И нашето семейство е фен на Ливърпул, до сега две червени фланелки ми се мотаеха пред погледа, дребната си легна вече.

http://thebuzz.sheknows.com/wp-content/uploads/2008/03/presley-march-08.jpg Я вижте какво е хубаво на Синди Крауфорд момчето.

Дуцка, Синди има 2 момичета - това е каката  Joy

# 306
Cindy Crawford, 42, was snapped with her son Presley, 9, and daughter Kaia, 7, at the annual Nautica Triathlon in Malibu on September 14th...

Много го харесвам това име Кая, но лошо щяха да ни гледат, Боб Марли пее за една Кая, дето се пуши Joy

# 307
МНого спите, мно-го! ДОбре сте се омъжили на време, че вече нямаше да има кой да ви вземе такива поспаливи.

Все забравям да кажа на Рокси, че в един магазин за мека мебел видях един миндер с дамаска 1 към 1 с нейната рокля от аватара.

# 308
Да де, ама с тая рокля Рокси излиза, не седи на дивана.
Пък ако седне, ще е като маскировка и Милото може да седне върху нея.

# 309
Българските мъже така и не се научиха, кога е по- добре да замълчат. Да сравниш красива рокля с диван, не е комплимент. Миндер с дамаска от коприна е върха на недоразумението.

# 310
МГМ, не е честно това. Възмутена съм.

Някакво нетърпение ме е обзело, тревожно. Марта днес е на изпит. Това едно на ръка. Остават ми 5 листа от книгата, снощи до 11 една мечка преследва добрия шериф и го заклещи в една дървена барака. Счупи прозорчето с огромната си лапа и си заби ноктите в рамото му. Достраша ме, зарязах ги и си легнах. Сега малко ме е шубе да отворя, но няма как, трябва да го спася.

# 311
И сестра ми днес е на изпит. Вчера някакъв колега се разболял и тя предизпитно работила на две места- през три часа ходила от едното на другото място. Днес е на изпит от 8, после до обяд на едното, следобяд на другото. Понякога ми се иска да й дам нещо наготово от това, с което аз съм се преборила.
Ще имам нужда от положителната ви енергия след 4, не е нужно да пишете, просто една мисъл ми хвърлете.

# 312
Ще хвърля, Рокси.

Аз казах ли ви, че племенницата ми Шунка от 2 седмици е на ясла, съответно от вчера кашля. Днес схемата е сложна, сутринта ще я гледа баща й, Марта я поема след изпита си, докато се върне майката Луканка от работа, та да я заведе на лекар.

Забравих да ви споделя колко е хитър синът ми. Той е нещо като Марадона и Рокси, взети заедно, знае как да си стопанисва парите, винаги има каширани, но без да го тресе снобарията (тук е само като Рокси). Та слушам ги вчера как се разправят с Яна (те отскоро са заедно в една стая). Тя му се моли да пусне прахосмукачка, той казва, че ще си помисли и ако много слуша, ще й позволи. Гениален подход да накараш някого да свърши нещо неприятно и вместо теб.

# 313
Българските мъже така и не се научиха, кога е по- добре да замълчат. Да сравниш красива рокля с диван, не е комплимент. Миндер с дамаска от коприна е върха на недоразумението.

Как да не е комплимент?! Имаш ли представа, колко струваше този диван? Специално влязох да проверя, но няма да ви казвам, за да  не се депресирате.

И сега си мисля, по принцип си мисля, не конкретно за Рокси или който и да е, всъщност за мен си го мисля, че не е лошо жена ти да има рокля като тапицерията на меката мебел в къщи. КОгато излизате заедно, ще ти е готино, защото ще имаш чувството, че любимият ти диван, на който прекарваш почти цялото си време в къщи е винаги с теб.

# 314
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!

Вчера приключихме с дограмата в нашата колиба /поне за сега/. Смениха ни и последния джам и тези дни се надявам да почне работата по изолирането на зверилника. Като тегля чертата 2 хил. лв. ни излезе подмяната на четири прозореца, единият от които комбиниран с врата.

ПП
Успех на изпитите днес!

Общи условия

Активация на акаунт