Споделете 92

• 21 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Да, възможно е да иде от там. Обаче кой ги измисля тия? ...разпатмазил  Joy Joy Joy

# 286
гледам Заразно зло и се потрисам.

# 287
Подобни измишльотни имат фамилия Лафазанови. ТВа нещо, дето е дала Джулиана, не мога го прочете аз. Смръца- пръца.... я да си кажа аз "смотано" ми е, пак ше ме разберат, надявам се.
Джул,  да ти е жив и здрав рожденикът!

# 288
Едно ми е смрацафрацано, хаотично, рацпиляно и апатично. Как още по-точно да ви го обясня?
Опитай така: http://www.youtube.com/watch?v=KnJtKkrRu84&feature=related  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy,аз от теб го знам всъщност Hug
Oх,Джулиана,подсети ме за едни не особено цензурни стихчета от детството,ама не мога да ги споделя публично Mr. Green,съдържат прекалено интимни моменти Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 22:50 от Дон Кихот

# 289
И звездите в Споделете са групирани на този принцип. От далече изглеждат близко една до друга. Съзвездие Голяма хейтърка, Съзвездие Отегчена Интелектуалка, Съзвездие Малка Лигла и т.н.

И черни дупки.

# 290
момичета,някоя от вас давала ли е на детето си метилпреднизолон.много обострена ал.хрема,детето ми се удавя от сополи.пили сме преди 2 години,но сега е по-голяма.никой от лекарите дето я лекуват не си вдига телефона

# 291
Имам смътен спомен,че са ни го изписвали преди време,това съставка ли е,или името на лекарството? Помня,че не го давах дълго,ако изобщо е било това,стори ми се сериозно лекарство.Чети внимателно упътването,че на нас много пъти са ни предписвали по-големи дози Hug

# 292
Дайте сега поименно. Интелектуалки, хейтърки, съпруги, дупки и прочие.

# 293
Не подстрекавай, Рокси, не подстрекавай.

# 294
  • UK
Леле, колко съм уморена... Снощи бях на работа до 12, тая сутрин от девет. До пет. С двете деца, насам натам... Накрая даже, като за две деца, ми платиха по малко. С идеята, че ако ми плащат както по принцип, няма да може да ме вика толкова много. Пропуснах да отбележа, че за мен това значи същите пари за по малко работно време, ама айде. За пръв път се сблъсквам с наистина злоядо дете, какви игри не измислих, само и само да я накарам да яде, но яде, де. Три и половина годишна госпожица, много сладка, американка, български не говори. Излизахме навън с нея, че другото детенце с майка си беше на рожден ден. Абе, уморена съм. Лека ви нощ. Simple Smile Утре пак.

# 295
Имам смътен спомен,че са ни го изписвали преди време,това съставка ли е,или името на лекарството? Помня,че не го давах дълго,ако изобщо е било това,стори ми се сериозно лекарство.Чети внимателно упътването,че на нас много пъти са ни предписвали по-големи дози Hug
това е урбазон на хапчета.пише на кг.колко се пада дневна доза,не мога да го пресметна

# 296
СТИВИ ДЖИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!!!!!!!!!

When you walk through a storm hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!

# 297
И напушени съзвездия.

# 298
Алис, не се заяждай! Стискай палци. Остават 15 минути до победата.

# 299
Мазала съм с преднизолон на крем; за хапчета не знам. Доколкото знам, не е безобидно и изисква консултация с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт