Отговори
# 405
Кюбит, искам да ти благодаря за компетентните и разумни изказвания.  bouquet
Много се радвам, че тази тема съществува и е помогнала на толкова много жени с проблеми!
Момичета, благодаря и на всички вас за моралната подкрепа! Hug
Деси, желая ти леко и усмихнато бременеене! Hug

# 406
мацки,днес споделих в аптеката че пия всеки ден по 2 чаши,понкяога и по една зелен чай и атекарката ми каза че няма ефект ако се пият по малко от 5 чаши на ден....ебаси,аз си мислех че сьм отличничка и вс. сутрин се е превьрнало в ритуал правенето на моя чай а то сега все едно нищо не сьм правила.... Rolling Eyes
помогнете де,пие ли някоя по 5 чаши и защо аз не го знам това....?????????/ Rolling Eyes
ддесих2аз виждам че иама м леко бяло течение,ама то ми е и преди последното спа,аз на спа ползвам само парба баня ,сауна и масаж,нищо друго след конизацията,нито басейини ,нищо...ама тпзи патолога ми каза че шще ме излекува от гьбите ако му дам 200 лв....писах вече за това преди....абе знам ли ....сега малко ще почивам от лекари до слеващата цито....а на теб ти желая най леката бременност и  за таткото знаеш,да не се повтарям........... Joy

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 20:51 от BOBI1

# 407
Момичета някой ходил ли е при д-р Аделина Чолакова?
Никъде не намерих информация за нея, оперира в Транспортна болница,
а приема в един МЦ срещу Александровска болница.newsm78
Нещо ме подкара с хиляда изследвания и операции и взех да се съмнявам Rolling Eyes

# 408
Боби, аптекарката на-вероятно е прочела някъде таки информация, но не си е направила сметката, че чашите, в които традиционно се пие зеления чай са доста по-малки по вместимост (буквално са няколко глътки) от чашите, които ние ползваме (200-250 мл).
В тоя ред на мисли, 2-3 чаши са ок!  Peace

Олив, благодаря ти!  Blush

# 409
L e o, аз ходих при нея преди 2-3  месеца и мен по същия начин ме почна - тръгна бързо-бързо да ми предлага час за конизация и ми съобщи, че ще струва 400 лв. След като потърсих второ и трето мнение обаче се оказа, че няма нищо чак толкова притеснително и наложително.

# 410
кюбит
ама аз в последно време пия само по 1 .....след като мина цитото и започнах по 1....от утре сьм по  3....благодаря ти за отговора......  bouquet....от утре започвам фитнес усилено,защото качих 4 кг. и  сьм като слончето нели,обаче и циците  ми пораснаха...хахахааааааааааа.... Joy

# 411
L e o, аз ходих при нея преди 2-3  месеца и мен по същия начин ме почна - тръгна бързо-бързо да ми предлага час за конизация и ми съобщи, че ще струва 400 лв. След като потърсих второ и трето мнение обаче се оказа, че няма нищо чак толкова притеснително и наложително.

Същото и на мен ми каза, отидох при друг доктор, който ме успокои,
но ще повторя изследванията в Шейново, че и в резултата взех да се съмнявам Thinking Благодаря.

# 412
Иве, много съжалявам за Варицелата.  Hug Наистина, вземай мерки и не се оставяй! Пожелавам ти бързо възстановяване!
Боби, при мен и една чаша зелен чай, направо върши чудеса Heart Eyes. Днес например, имах ужасно главоболие, умора. Пих една чаша зелен чай и след 15 минути бях в перфектна форма. Peace
Имам и едно притеснение, но ако до утре не се оправя ще споделя.
Лека вечер на всички! Hug

# 413
  • София
Момичета някой ходил ли е при д-р Аделина Чолакова?
Никъде не намерих информация за нея, оперира в Транспортна болница,
а приема в един МЦ срещу Александровска болница.newsm78
Нещо ме подкара с хиляда изследвания и операции и взех да се съмнявам Rolling Eyes
LEO, аз ходя при нея (изпрати ме моята гинеколожка за колпоскопия), тя ми направи ел. бримка, работи с професор Власов (патолог), а съм чувала добри отзиви за него като специалист. Той ли е гледал резултатите, в които се съмняваш?  И аз имах съмнения в началото, но като излязоха хистологичните резултати от конизацията, пишеше, че съм имала умерена дисплазия, а резултатът от биопсията беше лека дисплазия, всъщност, добре, че са ме конизирали (отново са ггледани от професор Власов). Много те моля, пиши в темата като си получиш изследванията и от Шейново, че тук вече прочетохме за доста некоректни лекари и аз много се притеснявам и за себе си.
veseto.g, пиши моля те за резултатите от втората цитонамазка при  Славчев. И в моите резултатите от професор Власов имаше понятието: "неспецифичен възпалителен процес"...  newsm78, нещо започвам да се чувствам все по несигурна.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:50 от buni

# 414
buni мисля, че е той. Това, което ме усъмнши, е че хем ми объяснява, че няма нищо,
хем дава зор за операция след седмица Rolling Eyes (не коментирам факта, че за да ми даде резултатите ми взе 30лв. Rolling Eyes) А на самите резултати изобщо не беше объяснено коректно какъв е резултата и втория доктор от Шейново, който ми е близък каза да ги повторим за по-сигурно. Ще пиша какво е станало.
Може и да е права жената, ама аз да проверя все пак Laughing

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:36 от L e o

# 415
  • София
LEO, стискам палци всичко да ти е наред и да си здрава. Ще чакам да пишеш за резултатите  Heart Eyes

# 416
Момичета, така ме е яд, че искам да споделя и с вас! Непрекъснато ни набиват в главите, че трябва да се преглеждаме редовно, че сме били немарливи, негработни, страхливи и т.н....Ами аз от половин ден се опитвам да си запазя час за преглед при различни гинеколози в София и то. Единственото ми предпочитание беше да е в събота - по-удобно ще е за мен. Звъня в ВМИ- Гинекологична клиника Гин Арт в УКАЗАНОТО на сайта време за записване на час за преглед. Вдигна ми една намусена госпожа, която ме прекъсна на половината изречение и каза да се обадя след малко, след което ми затвори телефона. Понеже не уточни колко е това "малко", след половин час чинно позвънявам отново. Когато казах, че искам да си запиша час отново ме прекъсна и каза да "се обадя след малко". На въпроса ми след колко точно троснато ми отговори "ами аз не мога да говоря по телефона и да пиша едновременно - обадете се след 5 часа". Добре де, ама на сайта пише, че часове се записват от 2 до 5. Като звънна след 5 пък сигурно ще ми кажат че не звъня в указаното време. Както и да е - уредих си час при друг лекар в друга клиника, и то отново в събота, ама какво е това чудо, да ти се карат, че искаш да им станеш пациент!?! Щях да си платя безропотно прегледа, защото нямам направление от любимата ни ЗК, а сега нямам намерение да се подлагам на трето унижение и да звъня пак. Може да ви се стори дреболия на фона на страданията на другите момичета, но при това отношение на лекари и сестри и администратори няма какво да се учудват че българката ходела нередовно на профилактични прегледи. И затова предпочитам частните клиники - несъмнено там отношението е коренно различно. Mr. Green

# 417
Момичета успях да си взема стъклата от Майчин дом. Занесох ги при доцент Милев в онкологията. Резултат ще има във вторник. Стискайте палци да е добър.

# 418
# 419
Момичета, искам да ви попитам:значи имам раничка, релзултата от цитото е ПАП-2, на изследването пише-паваж от левкоцити, наличие на единични еритроцити.Интересува ме какво значат тези левкоцити и еритроцити.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт