Отговори
# 525
  • София
  момичета ,като на 31.01   мибеше пьрвият ден на цикьла ,кога ми е овулацията?знам,че се нервиряае ,че и сама мога да смятам,обаче ви моля,зашото нещо не ми се получава,с това течение....... newsm78

Ако цикъла ти е под 28 дни - може и днес да овулираш - 11 ден си, и аз така!

# 526
  • София
   ИВЕ,
хайде бе жена ,казвай какво ти казаха н аконтр. преглед,мисля те
на всички с хубави реаолтати -поздрави Peace

Ми не отговаря Ива Николова, и аз я питах още преди няколко страници защо и се налага лъчетерапия ...... а нали щяхме да си споделяме и ограмотяваме?

# 527
  • София
Боби, Кюбит много обстоятелствено ти е обяснила.
По-просто, можеш от обичайните дни на цикъла да отнемеш 14 дни, НО не винаги е точно. Аз обикновено съм на 28 дни, но имам цикли от 24 дни, както и от 30. След второто раждане много ясно и дефинитивно си усещам овулацията, просто в точния ден имам характерно течение, винаги като прибавя 14 дни след него и получавам деня в който ми почва цикълът. Но иначе е трудно да се определи. Да не говорим, че дори с лентички за овулация, стриктно спазвайки указанията не съм успявала НИКОГА да я засека, дори в цикъл, в който заченах дъщеря си.  Shocked Според лентичките, в него цикъл овулация липсваше тотално. Та хем са скъпи, хем не може да им се вярва.

# 528
момичета благодаря ви,изумена сьм колко много знаете за тая овулация,аз изглежда сьм най тьпата тук......ама това е щото сьм по стара /38г,припомням/и да ви акжа откровенно,не сьм  гледал анкояга дали сьм в овулация ,когато исках дда забреемнявам за бебето преди 15г.....бях на преглед и лекарката ми каза че сьм с обьрната матка и ще забременея по трудно и аз му казах това на сьпругьт ми и започнахме,при което заченах на 1 месец.......и сьм щастлива разбира се с това дете,...мисьлта ми беше  за овулацията,аз се отплеснах........още ведньж ви благодаря,аз таака или наче се отказвам да я смятам и да изчислявам......хубава вечер на всички,нали  знаете колк ови обичам всички Hug

# 529
Боби, и аз съм с обърната матка. И на мен ми казаха, че много трудно ще забременея. Мислехме, че ще има дълго бебеправене Mr. Green. Да, ама не! Още при първият ни опит забременях и се наложи няколко месечно въздържание  ooooh!.

daindi, какво вземаш точно?

Ако питаш за конституционното лекарство, не знам. Моят хомеопат ми го дава (вече 4 години)  и каза, че няма нужда да си усложнявам живота с подробности, които са негова работа.

# 530
Ако питаш за конституционното лекарство, не знам. Моят хомеопат ми го дава (вече 4 години)  и каза, че няма нужда да си усложнявам живота с подробности, които са негова работа.

4 години приемаш медикамент и не си се поинтересувала какъв е?  #Crazy
Какво значи "конституционно лекарство"?  newsm78

# 531
Медикамент в хомеопатията ми звучи малко грубичко Wink.
Ами поинтересувах се в началото, но хомеопатът ми ме увери, че наистина няма нужда да изпада в подробности. Както знаем хомеопатията се прилага строго индивидуално. Но това е друга тема!  Hug

# 532
Ива не отговаря защото на 10 ти е на контрола в София,четете по внимателно. Peace

# 533
Здравейте!От сутринта ме понаболява корема и кръста и имам чувството,че ще ми дойде МЦ,а трябва да ми дойде на 24.02.Много съм притеснена,защото утре имам записан час при проф.Карагьозов   Sad.Ако ми дойде трябва ли да звъня в болницата да се отписвам-направо ще полудея,мъжа ми и майка ми си пуснаха по един ден отпуска той ще дойде с мене,а майка ще гледа сина ми.Дано устискам до утре  baby_neutral

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:46 от Fifelota

# 534
Ако наистина ти дойде МЦ,  е по-добре да се обадиш за да си отложиш прегледа за следващата седмица, така няма да загубиш реда си. Успехи!

# 535
  • София
Здравейте!От сутринта ме понаболява корема и кръста и имам чувството,че ще ми дойде МЦ,а трябва да ми дойде на 24.02.Много съм притеснена,защото утре имам записан час при проф.Карагьозов   Sad.Ако ми дойде трябва ли да звъня в болницата да се отписвам-направо ще полудея,мъжа ми и майка ми си пуснаха по един ден отпуска той ще дойде с мене а мйка ще гледа сина ми.Дано устискам до утре  baby_neutral

А днес е 11.02., да не са болки от овулация, сметките излизат горе долу!

# 536
Аз днес си взех резултата от влагалищният секрет. Резултата е: "не се изолира патогенна флора". Някой знае ли какво ще рече това? Утре съм на преглед отново, но все пак искам да съм подготвена.

# 537
  • София
А н и , това означава, че си съвсем чиста нямаш гъби, трихомони или каквото е да било други гадости Simple Smile

# 538
Смехоранка, благодаря ти, и на мен така ми изглеждаше резултата, но пък аз ходих на басейн и от тогава забелязах че ми се появи някакво бяло течение.  newsm78 Сега вече почти изчезва, но може ли така да си мине посамосеби си!

# 539
Здравейте момичета, вчера ходих при местната онко-гинеколожка на консултация. И така , тя е на мнение че моите възпаления на яичниците не могат да повлияят на цитомазка. Болките ми отдясно се дължат на фоликул който в момента е около 2 см, възпаление в момента няма, затова не ми изписа нищо. Цитото не ми е взела тъй като в момента има малко кървене-зацапване.Гледа ми на колпоскопа и каза че имам малко бяло петенце, разбрах ми се че няма сега да ми взема биопсия , тъй като ще ходя и в София за консултация. /Искам биопсията дами я направи професора. /След прегледа прокървях повече. Дали това е възможно само от колпоскопски преглед или все пак ми е взела биопсия? Ставам параноик. Понеже първата ми я правиха с упойка затова не знам какво бих почуствала. Във всеки случай каза че съм за нова биопсия и в зависимост от резултата евентуално за конизация. Еее, направо ми се плаче.

Общи условия

Активация на акаунт