Отговори
# 540
Здравейте!От сутринта ме понаболява корема и кръста и имам чувството,че ще ми дойде МЦ,а трябва да ми дойде на 24.02.Много съм притеснена,защото утре имам записан час при проф.Карагьозов   Sad.Ако ми дойде трябва ли да звъня в болницата да се отписвам-направо ще полудея,мъжа ми и майка ми си пуснаха по един ден отпуска той ще дойде с мене а мйка ще гледа сина ми.Дано устискам до утре  baby_neutral

А днес е 11.02., да не са болки от овулация, сметките излизат горе долу!
Дано да е така за това не се бях сетила,защото ми е едно такова притеснено! Hug

# 541
Fifelota моята лекарка ми казваше че по время на овулацията могат да се появявт болки и зацапване. Ани, не се притеснявай, щом нищо ни са ти намерили.

# 542
Муми, успокой се. Изчакай прегледа при професора, не се тревожи предварително.

# 543
Муми, престани да се стресираш излишно. Повтори биопсията, събери мнения.

Боби, аз тъкмо се зарадвах, че си решила да забременяваш, след като така усилено питаш за овулацията, пък ти... Laughing хайде, дай възможност и на твоето мъжле да се попъчи!!!

# 544
  • София
Муми, успокой се. Изчакай прегледа при професора, не се тревожи предварително.
Peace
И вземи се регистрирай!

# 545
Момичета, тук съм Simple Smile
Конизирахе ме в понеделник и вече съм вкъщи. Чувствам се добре, но съм малко уморена. Чакам  в понеделник или вторник да ми излезе хистологията. Иначе в епикризата ми нищо от написаното не ме разтревожи и не ме изненада. Мисля си, че вече съм приключила с всичко и дано е така.  Praynig

# 546
Jana,добре дошла.Радвам се ,че всичко е наред и ти пожелавам бързо възстановяване и добри резултати.

# 547
  • София
Jana_dobreva , добре дошла  Hug Вярвам, че всичко ще е наред!

На път съм да полудея да ви кажа! На работа съм и звънях на лекаря си, за да ми каже резултата от цитото около 10 пъти. И ми вдигна само веднъж и каза, че не помни какъв е резултата и да му звънна след малко. Звъня аз и пак ми прекъсва. А вече е извън болницата и няма смисъл да звъня, ако не е погледнал  ooooh!

# 548
Jana_dobreva ,добре дошла! Сигурна съм, че всичко при теб ще
бъде наред!Най-трудното е минало...
Ако не ти е неприятно разкажи как мина конизацията.
може би и аз ще вървя по твоя път и затова се притеснявам.  bouquet

# 549
  • София
Смехорана, стискай зъби, ако беше лош резултата, щеше да помни.Тези доктори са за убиване, изобщо не ги интересуват разклатениете нерви на пациентите им, ужаса от очакването на поредния резултат... ядосах се. Стискам ти палци, всичко ще е наред ще видиш.

# 550
Jana, Радвам се, че всичко е минало. Хубаво е, че се чувстваш добре. Ще стискам палци за хистологията.

# 551
Jana_dobreva , добре дошла  Hug Вярвам, че всичко ще е наред!

На път съм да полудея да ви кажа! На работа съм и звънях на лекаря си, за да ми каже резултата от цитото около 10 пъти. И ми вдигна само веднъж и каза, че не помни какъв е резултата и да му звънна след малко. Звъня аз и пак ми прекъсва. А вече е извън болницата и няма смисъл да звъня, ако не е погледнал  ooooh!

Това между другото се оказва голям проблем - КАК се научават резултатите от цитонамазката. На мен при колкото лекари съм ходила, по различен начин са ми ги съобщавали - и по телефона, и чрез изпращане на резултата то Джи Пи то, понякога трябва да отида до кабинета и да чакам наравно с другите за преглед само за да си получа резултатите. Върха на сладоледа беше, когато на една женичка й съобщиха доколкото разбрах притеснителните резултати в чакалнята на един частен медицински център пред около десетина непознати жени, които чакаха за преглед и то от сестрата, която вдига телефона. Та смятам, че и по този въпрос могат да помислят лекарите, които искат да привлекат пациенти.

# 552
Jana_dobreva ,добре дошла! Сигурна съм, че всичко при теб ще
бъде наред!Най-трудното е минало...
Ако не ти е неприятно разкажи как мина конизацията.
може би и аз ще вървя по твоя път и затова се притеснявам.  bouquet

Благодаря момичета,
Няма проблем да разкажа ка е минало всичко.
В петък ходих за изследване на кръв и урина и за написване на листа за приемане в болница.
В неделя следобяд постъпих за подготовка. В понеделник сутринта влязох около 9:30 в операционна и се събудих около 10:15. Упойката ми я дадоха венозно. Усетих нещо като леко затопляне в гърлото и не помня нищо. Болката след конизацияпри мен беше не повече от менстуална болка, но при другото момиче болките бяха по-силни. Аз не съм вземала болкоуспокояващи, а на другата жена биха  нещо. Аз лично си мисля, че зависи от индивидуалния праг на търпимост. За около 24 часа имах тампонада във влагалището, която малко подпира и убива, но не е проблем. На следващия ден /вчера/ махнаха тампонадата и тази сутрин ме изписаха. Ако с това всичко прилкючи няма никакви проблеми и никак не е страшно. Надявам се да е така. Успех и на теб, Звездичке. Hug

# 553
Искам да се похваля!Резултатите от цитонамазката ми са отлични!
Доста се бях изплашила....
Имах голямо притеснение, но слава Богу  мога да отдъхна.
Кръвоизливите, които получавам са резултат на капризите на
възрастта.
По отношение на лекарите, които ни съобщават резултатите
искам отново да изкажа голямата си благодарност от доц.д-р
Стефан Иванов - Варна, който не само помага на пациентите си,
но се вълнува, страда и се радва за тях.
Искам и да споделя, че преди около десет месеца ми бяха открити
миоматозни възли, благодарение на комбинацията от билки, които ми
изписа д-р Иванов възлите са придобили съвсем миниатюрен размер.
Доволна съм от този лекар и смятам да му се доверявам, защото той доказва
своя професионализъм.
Пожелавам на всички момичета от форума да намерят своя лекар и да му вярват,
защото лекарите дават също много от своя живот в полза на нас пациентите. Hug Hug Hug

# 554
моят личен опит е, че трябва да се отиде лично и да се вземат резултатите. в българия по телефона е почти невъзможно да получиш адекватна информация.

между другото и на мене ми се е случвало да ми обясняват в коридора как ми препоръчват конизация. яко...

момичета, ивето николова е още в софия, ще остане в болницата за още една манипулация. каза, че ще пише като се върне, което най-вероятно ще стане в началото на другата седмица.

jana, добре дошла. леко възстановяване:)

звездичка, честито за добрите новини.

Общи условия

Активация на акаунт