Отговори
# 495
Кюбит. благодаря за линка,  в него има отговор и на моя въпрос. След като от зор прочетох почти цялата тема,  отчитам че моята лекарка също не постъпи последователно, прескочи колпоскопа и ме взе биопсия на око.

# 496
Надявам се че не съм сгрешила като се записах при професора. Някой от момичета писаха че правиха при него конизация, дали манипулацията е платна или може и по ЗК?

# 497
Надявам се че не съм сгрешила като се записах при професора. Някой от момичета писаха че правиха при него конизация, дали манипулацията е платна или може и по ЗК?
Не си сгрешила, конизирана съм при него, много е приятен като човек и е голям специалист. Можеш да направиш конизация през здравната каса. Аз платих само за избор на екип.
Муми, ти защо си мислиш, че може да ти се направи конизация, доколкото се сещам от това, което си писала в темата, все още е рано за такива предположения-трябва да ти се направят изследвания и тогава да се реши как ще се действа.
Смехорана, дано резултатите са хубави!

# 498
не си сгрешила, той е страхотен лекар и невероятен човек  Peace

# 499
Благодаря! Не знам какво щях да правя без вас и този форум, откакто лекарката ме наплаши, направо  пощурях.... Тук почерпих доста информация, разрових се из инета, все пак има надежда че нещата могат да се оправят, и не са толкова зле както изглездат

# 500
Olive 19, питам за всеки случай. Моята лекарка ми набиваше в главата че след. стъпка е конизация и т.д. На мен пък ми се струва че предпоследната цитонамазка е сгрешена, там дори липсва обичайната номерация на амб. лист и номера на образец., в другите изследвания всичко си е попълнено както трябва.  Нещо не е наред. ..И като ми кажат че резултата не е добър, направо ми призлява, от ужас забравям да питам за важни неща. Досега не мога да си обясни, защо лекарката не пожела да ми направи повторна цитонамазка, освен пак за пари и ненужни операции. Отговорът й е бил: а ако излезе хубав резултат, тогава какво ще правим? ... Определено повече няма да ходя при нея. Хем  ме излъга че на др. места тук не могат да се направят изследвания, да , ама не.

# 501
Муми, разбирам те-искаш да си изясниш всички възможни изходи от ситуацията, в която се намираш. Но не бързай със заключенията-отиди първо при специалист, нещата могат да се окажат съвсем различни! Успех!

# 502
Момичета гледахте ли на чисто по нова,нямам думи просто  Cry

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 20:39 от talasam4e 222

# 503
talasam4e, разкажи подробности, моля? За какво ставаше дума?

# 504
Ставаше дума как онкологията искат пари за операция, а после и за лъчетерапия. Всъщност се плаща за избор на екип, ако не си платиш трябва да чакаш. На всичко отгоре директорката на болница обясни, че не било вярно, а министъра на здравеопазването каза, че всеки има право да избере кой да го оперира. За съжаление така е във всички болници или поне със сигурност знам за Майчин дом.

# 505
 С мен в Майчин дом постъпиха точно по този начин.Избор на екип, плащане на сериозна сума, няма касова бележка, няма доказателства.И....битият е бит.... Sad

# 506
На 10-ти и с мен имаш консултация Grinning Grinning GrinningЗадължителна Wink Laughing

Мислиш ли,че ще я пропусна  Grinning Hug Peace

Преди операцията ми и на мен ми казаха една голяма сума за избор на екип,но нищо не съм плащала.Когато питах   д-ката кога и къде да платя тя ми каза ,че нищо няма да плащам.Явно си е до човека.Винаги един д-р при добро желание може да направи така,че да не се плаща избор на екип.
За друго ще пиша при първа възможност,защото сега ми се спи ужасно,три дни ме нямаше изписали сте много,утре съм на контролен.Стискайте палци  fingerscrossed Praynig и бъдете здрави  Praynig

# 507
Иве, дано всичко е наред!Ще стискаме!

# 508
Иве,стискам палци.

# 509
  • София
Иве, сигурна съм, че всичко ще бъде наред при теб!  Hug   love001

С риск да всея смут в темата ще докладвам какво научих от ендокриноложката!
Дянкова ми каза, че с автоимунно заболяване вероятността да се прояви ЧПВ е 70%. Ендокриноложката ми каза, че това са пълни глупости и ЧВП-то не се влияе от автоимунните заболявания и в моя случай абсурд да се е проявил заради Хашимотото. Каза, ако искам да пия Изопринозин - може, но само ако искам, а аз не искам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт