Отговори
# 255
искам да сложа снимка на синьт ми ,ама той не дава ,нали е на 15г. и е в една вьзраст .....
Боби,всички тук много бихме се зарадвали,ако сложиш своя снимка.Не можеш да си представиш колко ми е любопитно да те видя!Казвам го изцяло с добри чувства към теб.

# 256
anitchka,приеми го като факт ,посещавай редовно лекаря си,без да се тревожиш излишно.

# 257
Здрасти! Ще следя темата,и аз имам такъв проблем.Вече 2 поредни цитонамазки са с ПАП ІІІА.Ако някой има впечатления от д-р Илия Борисов от Майчин дом,бихте ли споделили,моля!

# 258
mama tanche,гледана ли си на колпоскоп?

# 259
Иве,добре дошла отново сред нас  Hug
essy70,
браво за хубавите резултати-дано само с такива да се хвалиме всички  baby_neutral

# 260
Преди ден ме гледаха на колпоскоп,за щастие доктора не вижда колпоскопски атипични клетки,каза,че не съм за биопсия.Иска контролна цитонамазка след 1 месец.

# 261
Иве, страшно се радвам, че си тук Laughing ! Надявам се, че  всеки следващ ден ще си по-добре!
Боби, ако се стискаш още малко вече ще станат 39   #2gunfire. Така че, стига с твоята френска и орална, ами давай по същество!!!
Преди ден ме гледаха на колпоскоп,за щастие доктора не вижда колпоскопски атипични клетки,каза,че не съм за биопсия.Иска контролна цитонамазка след 1 месец.
Желая ти успех, но искам само да ти кажа, че и при мен на колпоскопа не се виждаха никакви изменания, а цитото беше 3б-4. След конизацията док каза, че е имало проблем по-навътре. Не се бави, потърси и друго мнение, за да си спокойна.

# 262
  • София
Момичета, не пиша често, но за сметка на това ви чета всеки пост. Включвам се и аз да подканя Боби да действа по същество. Няма само аз да съм родила второто си дете на 39, с 16г. разлика между двете ми кукли. А иначе, моля стискайте ми палци - в понеделник ще ми горят шийката на матката с лазер. Надявам се всичко да е ОК. Предполагам, че веднага мога да се върна на работа и ще ви пиша.

# 263
Горенето не е страшно. Не се притеснявай. Пиши после.

# 264
мадамииии,приготвям се за женско парти вьв Версай тази нощ от 11 сме 9 жени/абе аз сьм най старата ама н еми личи/другите са по млади,ама ко йсе дава.. Joy...
а за бебето не ме навивайте де,аз докато го родя ,а и ква сьм паника докато го износя,ще искам само да м епреглеждат,те на докторите вече им се вие свят като ме видят #2gunfire...хахахааааааааа...божа работа е това ,знам ли/дано сьпругьт ми не прочете че ме навивате и че мога/
а за снимка ,аз бих си сложила обаче нямам сама,аз не се снимаам много,не сьм фотогенична /ама на живо ставам...хахахаааааа/ще накарам фотото да м е снима специално,ама тр. да се сетя,ще сложа снимка,обещавам,ама защо другите не си слагат? newsm78
на всички с добрирезолтати-честито,все така да сте Peace
а на тези дето им прдстоят манипулации -пак успех Peace
и нали знаете ,че всичките тези сьрца ,които хвьрчат от профила ми са за вас Hug

# 265
Боби, голям си сладур! Hug

# 266
Боби, невероятна си  Joy !!!

# 267
Мили момичета, искам и аз да споделя нещо!
Цикъла ми дойде на 28 ден, уж нормално....ама не....
Още на първият ден имах страхотно силно кръвотечение
придружено с голями съсиреци кръв. За щастие нямам болки
в корема или някъде другаде, но ме боли ужасно главата.
Не смея да взимам нищо болкоуспокояващо, защото знам,
че те усилват кръвотечението.Обадих се на лекаря си и ми препоръча
Примолут Нор 5.Вече трети ден обаче кървенето ми намаля, но продължават
да излизат малки съсиречета кръв.
Някоя от вас имала ли е подобни проблеми и как се е справила с тях.
Знам, че най-сигурното е "чичо доктор", ама така в това състояние не става...
Прегръщам ви всички и само хубави случки през почивните дни. Hug Embarassed Hug

# 268
Мили момичета, искам и аз да споделя нещо!
Цикъла ми дойде на 28 ден, уж нормално....ама не....
Още на първият ден имах страхотно силно кръвотечение
придружено с голями съсиреци кръв. За щастие нямам болки
в корема или някъде другаде, но ме боли ужасно главата.
Не смея да взимам нищо болкоуспокояващо, защото знам,
че те усилват кръвотечението.Обадих се на лекаря си и ми препоръча
Примолут Нор 5.Вече трети ден обаче кървенето ми намаля, но продължават
да излизат малки съсиречета кръв.
Някоя от вас имала ли е подобни проблеми и как се е справила с тях.
Знам, че най-сигурното е "чичо доктор", ама така в това състояние не става...
Прегръщам ви всички и само хубави случки през почивните дни. Hug Embarassed Hug

Нищо ти няма на състоянието - иди да те види лекар, това не е шега. Не съм лекар, но моя позната имаше такъв проблем, отида в Шейново и мисля че и правиха кюртаж /не се шашкай, както вече казах аз не съм лекар - може въобще да не ти е такова състоянието/, просто иди за твое успокоение.

# 269
Звездичке, на мен ми се случи така след конизацията. Излязоха много големи парчета, но след това всичко се  нормализира. Не си спомням, ти май не беше оперирана?

Общи условия

Активация на акаунт