Гоблени-41

• 55 781
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
Ketri,началото е многообещаващо.Напразни се коси за подбора на конците.
Хипатия,хиляди благодарности за това,което правиш за нас-малограмотните.

# 391
  • Sofia
здравейте момичета!искам да ви попитам от http://www.gerikadimensions.hit.bg/index1.htm може ли да се поръчва онлайт или трябва от магазина!
ant -много красиви гоблени си започнала! Grinning
Върви някакъв спор по форумите дали са оригинали , но аз си поръчвам няколко гоблена от тях и съм много доволна! Според мен са оригинали. Поръчвам си по email . Само не ми харесва , че ползват пощите/мразя да ходя до пощата и да чакам на няколко гишета за да си платя и взема гоблена.Имала съм и оригинал - от чужбина и не виждам разлика -нито в опаковката , нито в конците или в панамата. Според мен са на светлинни години пред  Милена! И като нямам доказателство за подмяна на конци или нещо друго , не мога да твърдя , че не са коректни. От прослутия магазин на ДМЦ на Стамболов, съм купувала менте- лошо снимана схема/ как ли го постигат при тая техника днес / и пред мен комлектоваха гоблени по заявка и ровеха в нета. И тъй като схемата не беше много добра , си я свалих от нета п същата!

Аз си поръчах преди Коледа по имейл и ми го пратиха по куриер. На мен ми се вижда оригинална комплектовката, пък дано да не липсват конци  newsm78 Аз го почвам другата седмица и ако забележа нещо ще свиркам Whistling

А си мисля, че Гергана все пак чете в нета и може пък случайно да си е взела поука  newsm78

# 392
  • Бургас
Bilkova  Hug златооо... къди-гъди... ще кажеш ли на кака до каде си стигнала с калиите? newsm47

# 393
А си мисля, че Гергана все пак чете в нета и може пък случайно да си е взела поука  newsm78

А дано

# 394
  • Пловдив
добро утро момичета!
доmarulka_s   nestinarka  момичета не спорете!аэ просто попитах защото харесах един определен гоблен а другаде не съм го виждала по бълг. сайтове  ето гиhttp://gerika3.hit.bg/35229.jpg  и http://gerika3.hit.bg/65078.jpg!
лек ден на всички и още много красоти да показвате!че много ме стимулирате! Grinning 

http://www.esnips.com/web/DIM?docsPage=2#files - тук го има единият

ох, не бил същият, извинявай  Blush

# 395
  • София
Хипатия, погледнах, свалила съм Pattern Maker Viewer.  Нямам амбиции да правя свои дизайни, просто искам да разглеждам такива файлове, затова само тази част си свалих. Интересното е, че 2-3 файла излизат с икона на програмата, а когато искам да ги отвори- не става. А пък имам по-отдавна свалена схема, която се отваря през ПМ. Много странно.  newsm78 Ще кача целия ПМ по съвета на Прасчо пък ще видим.
Благодаря ви, момичета!  Hug

# 396
благодаря на билкова и дид таг за жената птици-това го имам ,мислих че има готови номерата ,щото и аз съм като пате в кълчища и не знам какви номера да ползвам-значи трябва да си ги измисля newsm62
а между другото и не на последно място приемете почерпка от мен-мъжа ми днес има рожден ден-пожелайте си каквото ви душа иска и се чувствайте почерпени от сърце cook

# 397
  • София
Ей, много пишете, много сте ранобудни! Simple Smile
За Дименшъните и Герика моето мнение е такова - виждала съм "оригинална" коплектовка от тази фирма /Герика/ и няма да си купя от нея никога. Но и да не беше така, от ибей с доставка излиза обикновно доста по-евтино... Simple Smile
Ха, честито, gallaksia Simple Smile Да ти е жив и здрав мъжо и да те радва и слуша много  Mr. Green

# 398
gallaksia, да ви е жив и здрав и от мен и весело прекарване на празника newsm59     party023    ura

ето докъде стигнах

http://media.snimka.bg/1962/010178664.jpg

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 13:48 от dianjeli3

# 399
Хипатия, погледнах, свалила съм Pattern Maker Viewer.  Нямам амбиции да правя свои дизайни, просто искам да разглеждам такива файлове, затова само тази част си свалих. Интересното е, че 2-3 файла излизат с икона на програмата, а когато искам да ги отвори- не става. А пък имам по-отдавна свалена схема, която се отваря през ПМ. Много странно.  newsm78 Ще кача целия ПМ по съвета на Прасчо пък ще видим.
Благодаря ви, момичета!  Hug
те са за PCStitch - формата им е pat предполагам .
Първите версии на Паттерн макер също правят формат pat, за разлика от по-новите, които имат разширение xsd.
От тук идва недоразумението, програмата ги отчита за свои файлове, ама уви:)

# 400
  • Пловдив
благодаря на билкова и дид таг за жената птици-това го имам ,мислих че има готови номерата ,щото и аз съм като пате в кълчища и не знам какви номера да ползвам-значи трябва да си ги измисля newsm62
gallaksia, Ако не желаеш да ги измисляш - погледни това - качих варианта с многото схеми и с ключа на цветовете - http://picasaweb.google.com/lh/reorder?uname=Bilkova1203&aid … 88907052717512417
Да ти е жив и здрав рожденика, да те радва и да те обича    bouquet

Bilkova  Hug златооо... къди-гъди... ще кажеш ли на кака до каде си стигнала с калиите? newsm47
Joy hahaha Joy
poepie, Ако ти си на аватара, май аз трябва да съм каката  Joy
Ето докъде стигнах - почти нищо не съм избоцкала, та малко ме е срам да показвам, ама...

# 401
Здравейте,
седя и гледам и цъкам с език ...
ketri,много красиво начало тц,тц,тц...и само за 5 работни дни...поздравления  bouquet
gallaksia,да ти е жива и здрава половинката да се обичате и да се слушате дъъълги години!

...и сега да попитам за поръчката от ebay,преди няколко страници разбрах,че нещо са се позабавили нещата,ама и аз не четях внимателно,а сега май ще искам  да се включа,но все пак някой може ли да ми каже,че Дж-то май не наднича честичко при нас

# 402
  • Бургас
ketri става много хубавко..
Bilkova  Mr. Green аз съм си на аватара, но не съм първа младост Joy..Много добре си напредваш, не остана, браво smile3501..Аз пък съм на едно листо от два дена Whistling Embarassed

# 403
Здравейте,
ketri,много красиво начало тц,тц,тц...и само за 5 работни дни...поздравления  bouquet
gallaksia,да ти е жива и здрава половинката да се обичате и да се слушате дъъълги години!

...и сега да попитам за поръчката от ebay,преди няколко страници разбрах,че нещо са се позабавили нещата,ама и аз не четях внимателно,а сега май ще искам  да се включа,но все пак някой може ли да ми каже,че Дж-то май не наднича честичко при нас

И аз не съм наясно как стават нещата,но бих се вкл. ако има организатор  Blush

# 404
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте,

И аз не съм наясно как стават нещата,но бих се вкл. ако има организатор  Blush

И аз също бих се включила, но ако не се бъркам май сме изпуснали влака!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт