Гоблени-41

• 55 762
  • 452
  •   1
Отговори
# 405
момичета някой от вас шил е " Хитлерова зима", майка ми нещо и е хвърлила око

# 406
  • Бургас
ted аз съм я шила Wink

# 407
Ей! Ти не спиш ли ,бе ,момиче ?! Mr. Green Я кое време е clock ....марш в леглото! Аааа...котенца и слънчогледи....аз едвам смогвам да дочета темата smile3507 ....(иначе получаваш голяяяяма прегръдка Hug  Blush - и за Мимето и за Светлето  remybussi) ....
#Crazy

Спя аз  Laughing Crazy с едното око  Laughing а другото не мога да го откъсна от компа ... да гледам хубави схемички .... направо като пристрастена... newsm78 като видях тези котета , очите ми останаха в тях... (всъщност - едното око , което не спи... Mr. Green)

irein1988
Снощи докато се заплесвах в нета па схемички пак  Crazy, открих и останалите две от тази серия коледни http://irein1988.multiply.com/photos/album/63/63#1 (дето преди те попитах дали нямаш и дядо коледа с елхичката , и параклисчето)
http://tranz.it/load.php?id=ixM70EaEETsXsJpz225030  ето тук ги качих в комплект 6-те  Heart Eyes
И да знаеш редово преглеждам новите схемички които качваш в сайта си , все хубави  Crazy
Това пиленце например е голямо сладурче
 Heart Eyes
По принцип най-любимо ми е "Коледна приказка "   Heart Eyes :

Благодаря ти че споделяш с нас тези красоти  Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 20:03 от Мимито & Светла

# 408
Тед, какво те интересува за нея? И аз съм я шила 1:1 , много врътка, много дървета, сняг  ooooh!

# 409
тая хитлерова зима, и аз съм й хвърлила око, наистина я искам

# 410
момичета някой от вас шил е " Хитлерова зима", майка ми нещо и е хвърлила око
Аз- 1:4 подарих я на тати за 50 годишнината му. Ето я http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292481

# 411
КОЛЕЖКАТА МИ Я Е ШИЛА,ВИДЯХ Я МНОГО Е ХУБАВА.КАЗА,ЧЕ САМО ДЪРВОТО В ДЯСНО И Е ДАЛО ЗОР ИНАЧЕ Е ЛЕСЕН

# 412
Има един "Джулия" едно момиче ако се сещате виждали сте я много е хубава за нея колежката ми каза,че е много труден.Тя колежката ми има към 20гоблена имам ги на снимки ,но немога да ви ги покажа щото USBito ми се скапа нещо

# 413
аз намерих нещо тук под името  "Зимна нощ" дали е същото? защото като гледам снимките по- зелена ми се струва  Embarassed

# 414
същото е.
Това е оригиналното име .
Кой знае защо първия комплектовач си го е кръстил Хитлерова нощ:)

# 415
същото е.
Кой знае защо първия комплектовач си го е кръстил Хитлерова нощSimple Smile

Мисля че се казва Хитлерова нощ защото Хитлерова зима се казва картината по която е правен гоблена на някакъв руски художник не съм сигурна за името.

Поправям се художника не е руски казва се Адолф Косарек.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 21:04 от неличка

# 416
  • Бургас
Освен Хитлерова зима, аз го знам и като Лунна нощ

# 417
аз пък знам, че се казва И така - Хитлерова зима, защото там, някъде от бора бил надничал Хитлер, то май наистина си трябва въображение, аз не мога да видя нищо Rolling Eyes

# 418
  • Бургас
Аз пък знам, че тази картина е била любимата на Хитлер и за това са казва  Хитлерова зима!

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 21:22 от poepie

# 419
същото е.
Кой знае защо първия комплектовач си го е кръстил Хитлерова нощ:)

Мисля че се казва Хитлерова нощ защото Хитлерова зима се казва картината по която е правен гоблена на някакъв руски художник не съм сигурна за името.

Поправям се художника не е руски казва се Адолф Косарек.

Ако Косарек е автор на картината/ не съм сигурна, защото на сайта та Вилер нищо не се споменава за това/
то със сигурност оригиналното име не е Хитлерова зима.Simple Smile
Художника е починал 1859 г

Сега видях , че в списъка картини , който е рисувал той има една , която се казва Зимна нощ- вероятно за същата става въпрос.

Както и да е, името е най-вероятно поредното побългарено:)
Доста от Вилеровите оригинали са познати в България под други имена

Общи условия

Активация на акаунт