Гоблени-41

• 55 762
  • 452
  •   1
Отговори
# 420
И аз знам ,че това е била любимата картина на Хитлер и затова се казва Хитлерова зима ,а по-принцип се казва Лунна нощ

# 421
много ви благодаря за отговорите момичета   bouquet

# 422
Първо искам да ти благодаря Мимито & Светла за милите думи.Наистина означават много за мен и ме зарадваха.Второ благодаря ти за коледните схемички.Колко ги търсииих ако знаеш  newsm51
Оказва се,че този вторник заминавам за един месец в Бургас и ми е много болно,че няма да мога да шия.Така съм се запалила последно време (не малка вина имате и вие),а сега просто така да го оставя до половината...ужас  newsm45 Обаче се замилих и над нещо друго.Ако някоя мацка във форума е от Бургас би ли ме насочила към магазин за гобленчета там.бих могла да си купя от там нещо мъничко за утеха и да си боцкам тайничко  smile3508 Хей такива идеи ми се въртят в главата.А само като се замисля като се върна колко темички ще сте изписали,сигурно няколко дена ще ми отнеме да ви изчета.Ще ми липсвате,както съм свикнала сутрин да ставам с кафето и да ви чета.
Иначе ето и аз докъде стигнах с моята "Африканска нощ" :
http://irein1988.multiply.com/photos/hi-res/330/6?xurl=http%3A%2 … m%2F330%2F330%236
А сега лека вечер от мен  smile3524

# 423
А защо не си го донесеш в Бургас и да си го боцкаш тука ...?
Оказва се,че този вторник заминавам за един месец в Бургас и ми е много болно,че няма да мога да шия.Така съм се запалила последно време (не малка вина имате и вие),а сега просто така да го оставя до половината...ужас  newsm45 Обаче се замилих и над нещо друго.Ако някоя мацка във форума е от Бургас би ли ме насочила към магазин за гобленчета там.бих могла да си купя от там нещо мъничко за утеха и да си боцкам тайничко  smile3508 Хей такива идеи ми се въртят в главата.
http://dump.ru/file/637519
Щом ще си цял месец тук в Бургас , свиркай някой ден да пием по едно кафенце     food010
А защо няма да можеш да четеш форума , интернет ли няма да имаш ?  Sad

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 02:09 от Мимито & Светла

# 424
Изобщо не съм забелязала,че си от Бургас  Hug
С най голямо удоволствие (ако ми остане време)ще направим по едно кафенце.Ще бъда там на лекции ,а по програма съм от сутрин до вечер,ама може някой път и да пропусна.
Еми за интернета съквартирантката ми има лаптоп ама незнам дали ще го носи и незнам как ще бъдат нещата.А ако има ще бъде супер,ще мога да ви чета редовно  Heart Eyes

# 425
Добро утро, хубавици!
Кафенцето тази сутрин е от мен с много newsm51  love001 smile3525

Светле твоето Мими днес да не е рожденичка, ако е така да е живо и здраво и много усмивки!

# 426
  • Пловдив
Писето, тоя път май е тоя... ако не си си го намерила вече  Blush
 http://www.goblenite.org/showthread.php?t=180&highlight=%E4% … ED%F1&page=23

Светле, ако Мимито е рожденичка днес, да е жива и здрава и много усмихнати игри й желая и весело изкарване на празника   bouquet
А ако не е рожденичка, пожеланието си остава, пък празнуването ще го отложите за когато трябва  Wink

# 427
ДОБРО УТРО на всички!

unchita -благодаря ,този е!можеш ли да ми кажеш как да го сваля?щото нещо не става! Embarassed

# 428
Светле, да е жива и здрава Мимито и весело детство !

И моят Калоян днес прави четири годинки-почерпете се и от нас.

# 429
Добро утро и от мен

неличка страхотно кафенце си ни направила  Wink

Честито на всички рожденици  newsm59

# 430
Инка,да ти е жив и здрав Калоян!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОКО!

Здраве и незабравимо детство ти пожелавам! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМИ!

Бъди здрава и винаги усмихната!

...аз довършвам йероглифа...измъчих се,много контур,много френски възели и лейзи дейзита ужаст,ама му се вижда края Crazy

# 431
  • Бургас
Неличка благодаря за хубавото кафенце Heart Eyes
Честит рожден ден на малките рожденници, да бъдат много здрави и умни деца newsm59  Gift  ura

# 432

Светле, ако Мимито е рожденичка днес, да е жива и здрава и много усмихнати игри й желая и весело изкарване на празника   bouquet
А ако не е рожденичка, пожеланието си остава, пък празнуването ще го отложите за когато трябва  Wink
Не е днес , а на 27.01 . , но си запазвам пожеланията ви за тогава  Hug  Heart Eyes
На линийката пише на колко годинки е ... Всъщност затова сложих в подписа 3 балона  Flutter нямаше торта с 3 свещички ...  Laughing

# 433
  • София
Честит рожден ден на всички празнуващи Simple Smile
Аз сега отивам да си се занимавам със градчето, че вече се очерта фенера, очерта се и къщурата (черква ли е, къща ли е, така и не разбрах).  Blush

# 434
Не е днес , а на 27.01 . , но си запазвам пожеланията ви за тогава  Hug  Heart Eyes
На линийката пише на колко годинки е ... Всъщност затова сложих в подписа 3 балона  Flutter нямаше торта с 3 свещички ...  Laughing

Светле,мен точно тези балони ме заблудиха,щото вчера ги нямаше... newsm78:D

Общи условия

Активация на акаунт