Гоблени-41

• 55 762
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party ихааа, много рожденици днес   bouquet  bouquet

за всички тях и за семействата им

аз зациклих  Confused чакам новата тема, белким там потръгнат нещата  Hug

# 436
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз чакам новата темичка, но тук ще покажа малък етап от моята "Холандска воденица"

Захванала съм се с толкова много, че като се замисля незнам дали някой ден ще ги завърша всичките!
Сега чакам и една черна панама и конците за едни йероглифи! А иначе си шия и Казанската Св. Богородица.
Абе страшна работа! Имам много лакоми очи.  Laughing  Laughing  Laughing

Честито на рождениците и от мен! Да растат много здрави, весели и послушни!

bouquet

# 437
  • в зоната на здрача
Чакайте си ...тя се появи утре.. Wink

Инче,честит ви празник.
Много здраве и щастливо детство на порасналия юнак. Hug

# 438
Ina221 - Честит празник - Честит Рожден Ден на Калоян! Да ти е жив и здрав юнака!

Кетри – много обещаващо начало на ангелчето, ама голямата ангелица да не вземеш да я захвърлиш в някой шкаф, че и тя много нежна тръгна  Heart Eyes

Дуданка - много голяма тая "Холандска воденица", ама пък и много хубава става!

Мен още ме е страх да се захвана с такъв огромен гоблен, макар, че мъжо един ден вика "Стига си шила такива малки - я вземи да ушиеш един голям гоблен като хората".... и като го накарах да си избере - гледа, гледа в схемите и взе, че хареса един..... 450 на 593 бода 1 в 1 на "Heaven & Earth Designs".... направо ми прилоша...  #Crazy  Аз го разубеждавам, че е много голям, много конци, доста скъп ще излезе, ама и той хич не се дава и не се отказва... Хайде - вика - кога ще го почваш - от мен конците и панамата - от теб шиенето... ooooh!  Та някой ден сигурно ще се наложи и аз да се завивам с чаршафа, ама щом е за либето - няма начин - готова съм и на такива жертви  Joy

# 439
Ina221-Да ти е жив и здрав юнака!  newsm59
Дуданка какво ще твориш на черната панама ако не е тайна? Rolling Eyes

# 440
  • Севлиево
Честит рожденник Ина! Да ти е жив и здрав   bouquet

# 441
Здравеите момичета, това шия в момента, можете ли да ми кажете ако искам да го продам, как да си калкулирам цената?

Гобленов бод 1:1 14х18см, мулине Ариадна, 25 цвята от тук http://www.collection1x4.com/index.htm
Благодаря предварително!  bouquet

# 442
  • Съвсем в края на света
Ина, чести ти рожденник!
Много да те радва!

# 443
  • Варна
Честит рожден ден на Калоян!!! Ина да ти е жив и здрав, и само радости да ти носи!

kita99 хубав аватар Hug много са сладки дечицата ти!

savina_h тук може би почти всички шием за удоволствие и не продаваме гоблените си Simple Smile. Красиво е това което шиеш. Някъде бях мярнала обсъждане на цени - смешни според мен - от порядъка на 2-3лв на ушито квадратче Naughty. Ако го шиеш по поръчка на някой - директно си уговори цена, според това колко време ще му отделиш, и дали ти е бил труден... Thinking

# 444
Благодаря за пожеланията-вече приключих за този месец с поводите и най-после сядам над гоблените newsm53
честито и на ина рожденник-да е жив,здрав и много да ви радва  bouquet
билкова  smile3555 нещо не ми се отваря линка ,който си ми пуснала преди 2-3 страници newsm78 дава ми грешка-благодаря ,но нищо не мога да видя , newsm12 само при мене ли е проблема
 ето  за това иде реч ама цитата не го сложих както трябва

gallaksia, Ако не желаеш да ги измисляш - погледни това - качих варианта с многото схеми и с ключа на цветовете - http://picasaweb.google.com/lh/reorder?uname=Bilkova1203&aid … 88907052717512417

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 19:05 от gallaksia

# 445
Дуданка-Възхищавам ти се на това,че си се наела да шиеш толкова голям гоблен.Обаче става чуден  Heart Eyes

# 446
Инче smile3525 да ти е жив и здрав юнака! Много радост и гордост да ви носи. newsm59 Tada  party002 Gift  ura

Като стана въпрос за продаване на гоблени дано не ми се налага никога. Шия ги с толкова старание и любов че едва ли бих се разделила с някой от тях. Иначе с удоволствие ги подарявам, но само на много близки хора и на такива които ще ги оценят. И аз съм чувала че по 2-3 лева на квадратче и зависи от конците.

# 447
 savina_h,
ако мислиш да продадеш гоблена, ушит с комплектовка от сайта към който си дала линк едва ли и 1ст ще вземеш.
Като за начало да ти кажа, че ще бъдеш и самата ти разочарована от резултата.
Гоблена ти няма да изглежда както на снимката.
Като на снимката ще изглежда,, ако го шиеш по оригиналната схема- на Маиа http://www.maiaembroidery.com/maia-ladies.html
Ползват се кръстчета, полукръстчета. бекстич и френски възел и се шие на панама Аида16 кремава

Няма шанс с гобленов бод и на много едра панама да се получи това, което са дали на снимката.

Нямам думи просто да изразя възмущението си от човешката наглост:)

# 448
  • Пловдив
Инче, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много да го слушаш  Hug

# 449
  • в една мансарда точно под звездите ..........
vvvitality и на мен ми идва големичка макар, че има и по-голяма. Моята е 1:1 с размери 29/39 см.  Ако не са ми другите започнати гоблени към които се връщам от време на време ще я завърша бързо, но очи лакоми са моите.

ted_ ще шия едни йероглифи

,
, , ,

За сега ще започна с този йероглиф здраве, пък ще видим докъде ще я докараме!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт