Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 417
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • T"A
Аз искам да попитам нещо подобно. 2 дни преди менстоация ни доиде музата за бебе. Нито сме измервали Т нито нещо друго, просто решихме да пробваме. И...след 2 дни ми дойде което беше мн особенно, трая само ден и половина и спря.  Може ли да попитам кога  мога да си направя тест, при условие,че за да се закрепи клетката и да си иде на място й трябва 1 седмица и има ли това значение??? newsm78

Аз лично не бих разчитала на този цикъл, в смисъл, че дори и да е имало вероятност да забременееш 2 дни преди менструация, не би трябвало да съдиш по тази менструация, а по следващата (евентуалното и отсъствие) Thinking

Щом е бил такъв спонтанен, внезапен прилив на желание за бебе, предполагам, че можеш да изчакаш поне още няколко дни за първи тест.  Grinning  Wink

# 31
Да така и смятам да направя Simple Smile Но нали знаеш.... любопитство Rolling Eyes

# 32
  • Пловдив
Да така и смятам да направя Simple Smile Но нали знаеш.... любопитство Rolling Eyes
И аз бебеправя,също така нямам търпение.Разбирам те напълно....ще си почакаме,а ако бебето вече е там,ще разберем,нали?...

# 33
На теория не би трябвало да е възможно, но практиката показва, че е възможно да забременееш по всяко време, включително преди, по време на  и след цикъл. И честно кзано, особено, когато забременяването не е желано, май е още по-възможно Shocked

# 34
  • София
Една приятелка от "не може" в момента дундурка 7 месечен юнак  Mr. Green
2 дни преди да трябва да й дойде..  Crazy
И аз се замислих... Забременях веднага след менструация при напълно редовен цикъл на 27-28 дни! Така че защо да не може да има подобни изключения и непосредствено преди цикъла  newsm78

# 35
Авторката не сподели обаче какво е станало, въпреки, че е минало доста време откакто е попитала. Дали може да каже какво става, ако се появи Wink

# 36
На мен доки ми каза,че 9дена преди и след като ти дойде не може да се забременее

# 37
zna4i ...  pravehme sex 3 dni predi da i doide ... ne svyrshih v neq no pak me e strah... nali znaete kak ponqkoga se izpyshta po malko predi da svarshi mom4eto... da vzeme li eskapelle .. ili nqma ot kvo da se pritesnqvam,,,,

# 38
  • София
На мен доки ми каза,че 9дена преди и след като ти дойде не може да се забременее
А ако О. закъснее с 3-4 дни  какво става?
Лекарят ти говори глупости
Никой не може да предвиди колко дълъг ще е МЦ?

# 39
Цитат
Айде,бе  ooooh!
На кой специалист е тази велика теория?

# 40
Нещо е зациклила темичката, ще я побутна с едно въпросче Simple Smile Не ми е ясно при това забременяване 2-3 дни преди цикъл всъщност идва ли ви менструацията, както си е по график и си мислите, че ви се е разминало, но следващата липсва и тогава се разбира гафа или въобще не ви идва след тези 2-3 дни?

# 41
  • София
Хайде тогава твоя доктор да ми обясни как забременях непосредствено след цикъл!
Да си скъса дипломата този умник  Mr. Green
devin, и аз чакам отговор на въпроса ти, ако някой може да каже  Peace

# 42
И на мен ще ми е интересно да разбера защото в момента съм в цикъл 5 ден а 2 дни преди да ми доиде правих тест за ову и уж беше + и единя ден правихме бебе но сега цикълът ми е доста обилен и светло 4ервен. Но аз преди 1 седмица пих оргаметрил и можеби за това така се получи.   33uu А вече така мечтая за тези EFP

# 43
  • София
Нещо е зациклила темичката, ще я побутна с едно въпросче Simple Smile Не ми е ясно при това забременяване 2-3 дни преди цикъл всъщност идва ли ви менструацията, както си е по график и си мислите, че ви се е разминало, но следващата липсва и тогава се разбира гафа или въобще не ви идва след тези 2-3 дни?
Обикновенно тези при които се случва имат много късна О.
Напр. ако трябва да им дойде на 29 ден от МЦ, по изключение О. е на 23-25 ден от МЦ
Но да се твърди това е несериозно - освен ако О. не е засечена с УЗ

Иначе въпроса ти е много точен  Grinning и не се нуждае от отговор

# 44
  • София
И на мен ще ми е интересно да разбера защото в момента съм в цикъл 5 ден а 2 дни преди да ми доиде правих тест за ову и уж беше + и единя ден правихме бебе но сега цикълът ми е доста обилен и светло 4ервен. Но аз преди 1 седмица пих оргаметрил и можеби за това така се получи.   33uu А вече така мечтая за тези EFP
Това, че теста за О. е (+) не означава че ще има О.
Често се случва при СПКЯ

Общи условия

Активация на акаунт