Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 566
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Не издържах и направих тест - отрицателен.

# 121
Не издържах и направих тест - отрицателен.

Отрицателния тест не е гаранция за липса на бременност. Изчакай закъснението и тогава пак. Може и кръвен да пуснеш Peace

# 122
При толкова дълъг цикъл, няма как овулацията да ти е по рано. Ако искаш бебе наблегни на дните около двадесети ден от менструацията WinkТочно след менструацията няма как да стане...

# 123
  • София
Troy, по принцип си права, но не и в действителност. Моят цикъл е 31 дни, менструацията ми е кратка , правихме секс вечерта на 4-тия ден ( беше приключила) и си имаме бебче. Писано ли е- става  Peace Просто човек трябва да е наясно към какво се стреми, за да не го изненадат пренебрежими вероятности  Wink

# 124
  • София
Troy, по принцип си права, но не и в действителност. Моят цикъл е 31 дни, менструацията ми е кратка , правихме секс вечерта на 4-тия ден ( беше приключила) и си имаме бебче. Писано ли е- става  Peace Просто човек трябва да е наясно към какво се стреми, за да не го изненадат пренебрежими вероятности  Wink

Това не може да е вярно. Нещо си объркала сметките.
В началото на МЦ фоликулите започват да растат - на 4 ден от МЦ секс - О. да е била на 11 ден от МЦ - /при 31 дни МЦ  - О. на 17-18 ден от МЦ/
Заченала си с ранна О.
Има вариант  зачеването да е било предния МЦ /напр. с късна О./ и да си имала зацапване, което си отчела като М.

Но, зачеването не е станало на 4 ден от МЦ - тогава фоликула е много малък / може би 5-6мм/ - за да има О.  трябва да е с размер поне 20мм - а фоликулите растат средно с 2мм на денонощие

Деня на секса и деня на зачеването не винаги съвпадат Simple Smile
- яйцеклетката живее до 24 часа след О. / на теория/
- сперматозоидите са годни до 7 дни  / средно 3-5 дни/ а и средата на влагалището /ЦС/ на 4-5 ден от МЦ не е подходяща за да преживеят дълго

# 125
# 126
  • София
denis_d, по принцип си права, но жените не са роботи , които всеки месец функционират по един и същи начин. При особен стрес ( какъвто имах), промяна в храненето и пр. времето може да варира. Не е възможно да съм заченала предния месец, защото менструацията ми беше особено обилна, което не ми се случва обикновено.  Освен това ме гледаха на ехограф в самото начало, когато мерките на плодния сак са доста конкретни и може много точно да се определи времето на зачеване ( с напредване на бременността те започват да варират и това е невъзможно) . Освен това съм с медицинско образование. Включих се по темата, приключвам дискусията. Хубава вечер   bouquet

# 127
denis_d, по принцип си права, но жените не са роботи , които всеки месец функционират по един и същи начин. При особен стрес ( какъвто имах), промяна в храненето и пр. времето може да варира. Не е възможно да съм заченала предния месец, защото менструацията ми беше особено обилна, което не ми се случва обикновено.  Освен това ме гледаха на ехограф в самото начало, когато мерките на плодния сак са доста конкретни и може много точно да се определи времето на зачеване ( с напредване на бременността те започват да варират и това е невъзможно) . Освен това съм с медицинско образование. Включих се по темата, приключвам дискусията. Хубава вечер   bouquet

Ако след това което е обяснила Денис не разбираш какво ти казва не знам какво да кажа за медицинското ти образование Simple Smile

Това че си правила секс на 4 ден не значи че тогава си забременяла и много добре знаем как една бременост може да варира с 1-2 седмици ... Wink

# 128
ZDRAVEITE NQKOI ZNAE LI DALI MOJE DA SE ZABREMENEEE 5 DNI PREDI CIKAL.NEREDOVEN MI E IDVA RAZLICNO NA 25 DNI 22 NA 28.

# 129
А дали може да има О на 40 ден от цикъла newsm78 Този месец О я засякох на 40 ден, сега съм с 15 дни закъснение, ако това е вярно то значи още нямам закъснение и трябва да изчакам още 15 дни за тест newsm78

# 130
  • София
ZDRAVEITE NQKOI ZNAE LI DALI MOJE DA SE ZABREMENEEE 5 DNI PREDI CIKAL.NEREDOVEN MI E IDVA RAZLICNO NA 25 DNI 22 NA 28.
Пиши на кирилица

Ако е имало  късна О. - може

Това става ако - поради някаква причина О. не е настъпила на 8-11 ден от МЦ , а на 16-17 ден от МЦ
Ти няма как да разбереш колко дълъг ще е МЦ, ако не засичаш О. или МЦ не е завършил

ПП. Зачеването става само в дните на О. - яйцеклетката е годна за оплождане до 24 часа след О./ на теория/
Ето ти картинка за да се ориентираш

# 131
  • София
А дали може да има О на 40 ден от цикъла newsm78 Този месец О я засякох на 40 ден, сега съм с 15 дни закъснение, ако това е вярно то значи още нямам закъснение и трябва да изчакам още 15 дни за тест newsm78

По принцип може - наблюдава се често при ПКЯ

Ако О. е била на 40 ден от МЦ - МЦ ще е дълъг 53-54 дни

Има ли вероятност да е имало О. по-рано?
Понякога тестовете за О. може да реагират и при бременност, защото ЛХ и ЧХГ са със сходни молекулярни структури
Но -
теста за О. може да е (+)  - ако има и ако няма Бременност
теста за Бременност ще е (+) само ако има Бременност

# 132
Не вярвам да е била по- рано О защото си направих тест за бременност на 12 ден от закъснението и
показа отрицателен резултат, предишния ми цикъл беше 23 дни а сега е вече 47 

# 133
Напълно е възможно, аз лично имах О на 31 ден от цикъла и резултатът е в подписа ми.
Тест направих 14 дни след 31-вия ден, т.е на 46 ден от цикъла.
Най-рано можеше кръвен мисля на 11 ден след О, а уринарните бяха 14 дена след О, пробвай след 2-3 дена пак да се насити евентуално ЧХГ ако има бременност.

# 134
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА

Общи условия

Активация на акаунт