Съдомиялна BEКO DFN 6837 ?

• 42 910
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
  • Ловеч
Благодаря Дедо, за загорелите тави няма да питам - четох мноогото коментари за съдомиялните и препаратите и ако някой като теб вземе да направи един FAQ с въпроси и отговори ще спести много излишни постове на разтревожени мами /и татковци/. Определено в изготвянето на упътванията към такива машини трябва да взимат участие и потребители  Simple Smile

# 286
Нещо, кат' онова за микровълновата и яйцата?
Joy

# 287
  • Ловеч
А- а точно такова! Е чак такъв ефект няма да се получи при съдомиялните, ама знае ли човек  Grinning

# 288
Здравейте. Вече и моята съпруга е горда собственичка на този уред Simple Smile
Мое лично мнение -прекрасна машина.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 20:52 от jebeto

# 289
Моля ви  за упътване на български  в текстови формат .
Благодаря ви!

# 290
  • Ловеч
Упътването на български  не е точно за тази машина, пълно е с грешки и на всичкото отгоре няма и картинките към текста  Sad

# 291
Искам да питам, какъв беше символа на индикатора за сол?
На гланца ми светва едно слънце, но на солта, какво точно беше?
Чудя се дали да викам техниците, понеже вече 2 м. има откакто я купихме машината, но досега не ми е светвал индикатора за сол?
При нас в Пловдив Н2О е много твърда и степента на солта ми е на максималната 5-та!

# 292
  • Ловеч
Индикатора представлява нещо като буква S и е отляво на индикатора за гланц. Свекъра, загледах се по едни твои снимки на пералнята и виждам, че имаш едно светодиодче до последния бутон вдясно от LCD дисплея. При мен такъв светодиод няма. Та сигурен ли се, че модела ти е 6837? А за 2 месеца и да ти е твърда водата в Пловдив невярвам да се свърши солта и все пак не е ли много на 5 да я сложиш?

# 293
  • Paris, France
Индикаторът за сол прилича на S със стрелки отгоре и отдолу и мисля, че се намира между индикатора за гланц и катинарчето (за защита срещу смяна на програма). Всяка машина е различна. На моя позната, която купи подобна по Коледа още не са и светвали индикаторите за сол или гланц. Моят индикатор за гланц още на съм го виждала да светва, на 2-3 месеца доливам. Сол слагам четвърт пакет на месец, тоест 1кг и никога не го чакам да светне.

Нали мие? Престани да се вглеждаш и притесняваш! Вие друго освен да оглеждате миялната, да и търсите кусури, да я зареждате и пререждате, да се чудите дали има сол, гланц и не знам си кво, правите ли Mr. Green? Зарежете я да си мие и толкоз!   bouquet

# 294
  • Ловеч
Невена, не забравяй, че сме мъже и малко са ни останали вредни навици от колите да слушаме за странни шумове и да гледаме за светещи лампички по таблото  Simple Smile Машината се оказа много добра, просто и е кофти упътването и не са обяснени важни неща, като например когато се използва таблетни форми от рода на 3в1 и 5в1 да се натиска задължително съответния бутон, за да не взима допълнителен гланц от отделението и съответно да не се появяват петна по чашите. Това по мое мнение разбира се. И не мисля, че препаратите са виновни до такава степен. Ползвам в момента немски таблетки 5 в 1 марка Blik  и съм доволен от резултата, а са възможно най-евтините.

# 295
Абе, хора индикатора за сол да не представлява две стрелки;едната сочи нагоре, а другата надолу и изобразяват буквата S? Точно отляво на слънцето се пада! Лелелееее ако е това, направо ще се гръмна!

# 296
  • Ловеч
Точно той е. На македонски чети упътването върши работа. Но на този език индикаторите "трепкат" Simple Smile

# 297
Свекъра, загледах се по едни твои снимки на пералнята и виждам, че имаш едно светодиодче до последния бутон вдясно от LCD дисплея. При мен такъв светодиод няма. Та сигурен ли си, че модела ти е 6837? А за 2 месеца и да ти е твърда водата в Пловдив невярвам да се свърши солта и все пак не е ли много на 5 да я сложиш?

Значи това, което си видял е лампичката, която светва ,когато натиснеш бутона за комбинираните хапчета!
Ако ползваш хапчета, които са над 2 в 1 трябва да нитиснеш бутнчето, на което е изобразено едно хапче.Като го натиснеш, ще светне лампичката до него!Ма тя тогава не беше включена, това е блясък от фотоапарата!

# 298
  • Ловеч
Питам, понеже аз нямам въобще такъв индикатор там..

# 299
Свекъра, загледах се по едни твои снимки на пералнята и виждам, че имаш едно светодиодче до последния бутон вдясно от LCD дисплея. При мен такъв светодиод няма. Та сигурен ли си, че модела ти е 6837? А за 2 месеца и да ти е твърда водата в Пловдив невярвам да се свърши солта и все пак не е ли много на 5 да я сложиш?

Значи това, което си видял е лампичката, която светва ,когато натиснеш бутона за комбинираните хапчета!
Ако ползваш хапчета, които са над 2 в 1 трябва да нитиснеш бутнчето, на което е изобразено едно хапче.Като го натиснеш, ще светне лампичката до него!Ма тя тогава не беше включена, това е блясък от фотоапарата!

Ай стига бе, че на мен това постоянно ми свети! #Crazy
Направо ще се разболея, майна! SickИ аз се чудя защо все намирам леки варовикови петна по чашките най-вече!
Ей голям  #2gunfireшемет съм!

Общи условия

Активация на акаунт