Съдомиялна BEКO DFN 6837 ?

• 42 909
  • 373
  •   1
Отговори
# 45
 newsm78 ами звинни в сервиза и като се осветлиш напиши в темата  newsm78Явно си първата дето не ползва таблетки.....не че иначе сме много с тази миялна

# 46
Обаче съсипах едната пластмасова каничка на сокоистисквачката Sad.Промени си малко формата и вида.Става за ползване но не е най приятната гледка.Така че с пластмасата си е малко на късмет дали ще оцелее невредима.

Аз съм правила пластмасов буркан за подправки един размер по-малък. Ако нарочно бях търсила този ефект нямаше да го постигна.

# 47
# 48
  • У дома !
Да ми препоръчате някоя малка съдомиялна,че в нас мястото е ограничено и с мъжа ми спорим......той казва,че нямало такава..... Sad

# 49
  • Абсурдистан
Да се похваля, че от днес и аз съм горд собственик на тази съдомиялна.
В момента съм я пуснала празна, за да измие от вътре всичко и след това я чака пълна мивка със съдове.

# 50
Айте и аз да се включа, след дълго четене и разглеждане реших да си спестя пари за марка. Решихме да вземем Беко, пък каквото стане. В момента майстора я свързва. Не ми дадоха обаче указание на БГ, а с руския не сме големи приятели. Ако някой има или знае къде в нета мога да намеря, даа помага. Страх ме е да я пусна без да съм прочела указанията.

# 51
  • Абсурдистан
Айте и аз да се включа, след дълго четене и разглеждане реших да си спестя пари за марка. Решихме да вземем Беко, пък каквото стане. В момента майстора я свързва. Не ми дадоха обаче указание на БГ, а с руския не сме големи приятели. Ако някой има или знае къде в нета мога да намеря, даа помага. Страх ме е да я пусна без да съм прочела указанията.

Честито!

Аз я ползвам от 1 месец и толкова много ме облекчи, че направо нямам дуди.
А как страхотно измива и загорели тенджери и тави.
Просто не вярвах, когато момичетат ми го казваха, но сега мисля, че даже са си спестили хвалби.

# 52
ами при мен възникна един проблем, не знам точно дали е проблем де, нямам база за сравнение, но нещо съдовете не ми излизат перфектно сухи а леко на капки или пръски  newsm78. въпреки че я пускам вечер и я отварям чак на сутринта.  Thinking някой да сподели мнение, нормално ли е това или да викам майстор?

# 53
  • Абсурдистан
При мен излизат леееко на капки само някои съдове Други са перфектно сухи.
Явно зависи от какво са направени.
Примерно порцеланът е перфектно сух, пластмасовите ми купички за микровълнова са с пръски.
Мен не ме притеснява това.

# 54
да съвсем леко е, порецалана ми е 6, но ме дразни по лъжиците и по стъклените чаши леките точки... май прекалено се втелясвам. не стига че има кой да мие вместо мен   Joy....

# 55
Според мен е проблем.Моите са сухи и скърцат.Даже в началото се бях притеснила да не е вредно.
Аз бих се обадила в сервиза да пратят някой да погледне.

# 56
  • Абсурдистан
Според мен е проблем.Моите са сухи и скърцат.Даже в началото се бях притеснила да не е вредно.
Аз бих се обадила в сервиза да пратят някой да погледне.

Е добре де, като отвориш вратата не ти ли стои в капки вода.
Както и долу на дъното на съдомиялната

# 57
Oтварям 5-10 мин след приключване на програмата.Всичко е сухо и пари.Ползвам програма ном. 5.Поставям таблетка калгонит 10 в 1 и допълнително гланц в отделението за гланц.Може там да е ключа-в гланца  newsm78.
Обаче няма мокро или капки,само в столчетата на едни чаши но това е друго.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 13:25 от mamamari

# 58
аз ползвам медикс 5в1 и не слагам допълнително гланц но дори цяла нощ да стои и по вилиците има капчици  newsm78 не ми харесва тая работа...ще пробвам с гланца, ако не стане -викам майстор!  Naughty

# 59
  • Абсурдистан
Пиши след това какво е станало, да знам какво да правя и с моята.
При мен съдовете са сухи, но по вратата на съдомиялната и по дъното й има много капки.

Общи условия

Активация на акаунт