Звездни компромати - 39 част

• 35 715
  • 387
  •   1
Отговори
# 75

Crazy Много красиво дете, ще разбива сърца  Crazy

# 76
  • into the blue
*hard_defence*,мерси  Hug.
И двете дечица на Синди са много красиви. Heart Eyes

# 77
  • София
а още една имаше ама не мога да се сетя името и , дето искала да прави лифтинг на едно от осиновените си деца ...  Crazy Rolling Eyes Wink
Шарън Стоун.

# 78
 Стихия моля , пак заповядай  Hug
Ники. мерси , да точно нея имах в предвид  Hug
 Grinning

# 79
Синдито не знам кое и е страхотното, никаква талия няма, като някое трупче ми е, а и доста се е наляла в интерес на истината

Като се хванете за тази талия и смях ме напушва  Joy Не за първи път се правят подобни коментари и то все за жени, които са едни от най-красивите и желани такива  Wink

Липсата на талия у някои жени с по-спортна фигура не пречи те да изглеждат достатъчно добре, за да не се търси под вола теле в търсене на почти несъществуващи кусури  Wink

# 80
Цитат
Не за първи път се правят подобни коментари и то все за жени, които са едни от най-красивите и желани такива

Кои например  newsm78 Peace Wink

# 81
  • Пазарджик/Лондон
За мен Синди е страхотна Peace.

# 82
Аз нямам талия,защото съм с мъжка спортна фигура.Много съм гадна,да знаете. И мъжете не ме харесват заради това,че нямам широк ханш и не съм като амфора.

# 83
  • Den Haag
Като ангелче  Heart Eyes

# 84
Оф, трудно ми е да повярвам, че някой може да не харесва Синди. Страхотна жена, стегната фигура, никакви забележки нямам. Да не говорим, че е на 42 и е родила две деца.
Но.. Разни хора, разни идеали.

# 85
  • Бургас
  bouquet

# 86
# 87
Цитат
Цитат
Не за първи път се правят подобни коментари и то все за жени, които са едни от най-красивите и желани такива

Кои например

Например Виктория Силвстед. Страхотно тяло, но тук пак се видя не достатъчно добра.
Мила с дъщеря си

# 88
# 89
За мен проблема не е дали някоя има талия или не , а че нещата са много едностранчиви - има жени със  страхотни лица , а в тяло са дори безформени (някой секс символи ) . 
Както и има жени със  страхотни тела , но в лице не са нищо особено .
За мен красива трябва да съчетава лице + тяло .
Не може едно секси лице да компенсира провисналият задник .
Синди на мен ми харесва ... и Викротия е много готина , за този тип секси кукли барби .. поне от плейбойките  най секси май го раздава ... с Кармен Електра заедно .
Памела доста изостава ... човек като  не си знае дозата  или може би диагнозата... newsm78
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт