РУСЕнски справочник

• 34 010
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • В море от любов
Честит рожден ден и от нас!  bdbaloni baloni bdbaloni
Здраве, щастие и семейно благополучие!!! newsm59

# 121
Честит рожден ден,маякуб !
Бъди жива,здрава и много обичана!

Каква почерпка,уау,хайде наздраве и весело изкарване на празника!

# 122
Благодаря на всички за отговорите   bouquet

# 123
Благодаря ти за почерпката Маякуб. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ.   bouquet

# 124
Искам да пита има ли мами от РУСЕ защото ми трябва д да намея квартира до март месец поне трябва да съм намерила нещо, но да е на нормална цена.(отварям една голяма скоба,че не трябва да е в  кварталите- Дружба,Чародейка, Здравец.Знам ,че малко претенциозно звучи , но така ми е поръчано.Много ще се радвам-ако някой помогне.
Благодаря на вси4ки!  bouquet

# 125
  • Русе
Честит юбилей , Маякуб- здраве, щастие, любов, но да не забравяме и танци, песни, веселба, чааааак до сутринта Grinning

Аз да съобщя на всички майчета, които чакат да се включат в програмата  в подкрепа на майчинството, че вече отново действа.Ние сключихме договор вчера.

# 126
  • Русе
 Честит рожден ден и от мен, Маякуб! Здраве, любов,усмивки и.. абе всичко най-хубаво, както се казва Wink   bouquet

# 127
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,  маякуб!

# 128
Честит рожден ден, маякуб! Желая ти много здраве, щастие и късмет   bouquet

# 129
 bdbaloniмНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

# 130
  • русе
Аз като хомеопат препоръчвам Др.Ивелин Димитров.
в блока на борците е кабинета му.лечението наистина има ефект  Grinning
Това класически хомеопат ли е?

не е класически, лекува с продуктите на Боарон

Класическите  хомеопати също лекуват с продуктите на Боарон. Боарон произвеждат и монопрепарати. Разликата не е в препаратите, а в начина на комбиниране. Съществуват курсове за хомеопати, организирани от Боарон, на които съветват хомеопатите да комбинират препаратите-сутрин това, след два часа онова, след още два трето...което класическата хомеопатия не приема, защото огранизмът се обърква от разнопосочните сигнали. При класическата не се дава ново лекарство, преди да се прецени със сигурност какъв е ефектът от предишното.

# 131
Здравейте Русенки,надявам се,че ме помните.Аз се позагубих малко,но вече съм на линия и ще се опитам да съм в крачка с вас.

На всички които са празнували някакъв празник до момента,желая само здраве,щастие,много любов, а на дечицата весело и безгрижно детство  Hug Hug Hug

# 132
Иве,добре завърнала се! Hug

# 133
Здравейте момичета! Да помоля, ако някой има някакви впечатления за д-р Наков или друг специалист уши, нос, гърло да сподели! Предполага се, че не е за добро да търся такава информация, за това моля за по бързо съдействие. Благодаря ви момичета   bouquet

# 134
Здравейте момичета! Да помоля, ако някой има някакви впечатления за д-р Наков или друг специалист уши, нос, гърло да сподели! Предполага се, че не е за добро да търся такава информация, за това моля за по бързо съдействие. Благодаря ви момичета   bouquet

Здравей, мога да ти препоръчам д-р Калъчева в 3-та поликлиника. Много е внимателна и досега винаги е правила точните диагнози. Пробвай: 0898591473

Имам и тел на д-р Пъшев, но нямам впечатления от него -само добри отзиви - 0887440704

Общи условия

Активация на акаунт