Израел 21

• 21 720
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро !

ЖакиHug Не е шега 10 г. а? Ние още малко ще правим 6 от брака на деня на влюбените . Но има време - леиздайен бе'савланут  hahaha Joy

Хайде наздраве !

# 166
jakinik, честит празник!   bouquet Пожелавам ви много щастие и семейна любов. Hug
Момичета и тигър, днес, и аз ви черпя за здравето на моето дете, което стана на 2 години. Heart Eyes

# 167
Оха , става страшно  с тия почерпки.... Crazy  chef   Grinning Само да не ни се скарат за рамера на снимките - внимавайте Simple Smile .

Поне днеска тръгна по-весело !  Wink Честито и на малкия  мъж на basis  Grinning

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 12:04 от petia911

# 168
  • София-България, Израел - където си поискам
basis, да ти е живо и здраво детенцето, весело и щастливо детство му желая!

# 169
Basis,честито и на теб.Да ви е здраво и много щастливо малкото-голямо човече!

# 170
Привет,дами!
eli6eva ,видях и ,аз снимките,да не остана по-назад LaughingМного хубава булка си,а мъж ти откъде,ако не е тайна?
basis,Да ти е живо и здраво детенце,и много да те радва!
jakinik,честита годишнина и на теб,да се обичате още 110г. Laughing

# 171
# 172
Ох, нееее  Joy  Joy, търкалям се от смях. Прибрах се от работа и пуснах БТВ новините. Съобщиха, че Кадафи е призовал да се направи обща държава за палестинци и евреи и тя да се казва Изратина! Ако пък видите ли евреите не били съгласни трябвало да се преместят в Хайти или Аляска. Можело и на друг остров. Подозирах го от много време, че няма връзка с централният, но това вече е доказателство... А ако палестинците не са съгласни? Въобще дали наистина си ги мисли тези работи този човек или само си чеше езика. Между другото не съм я проверявала тази информация, доверих се на БТВ, а за мен те не винаги са обективни  Peace!

Преди години, когато за първи път чух думата мезуян (аз разбира се вече знаех "другото" значение) мой колега, върнал се от запас разказваше как били "въоражени" (реших аз, че са ги "минали") и  Shocked  #Crazy  Shocked..  и се цепя:" това в армията ли става и ти така спокойно ни го разказваш?!". Тогава той ме погледна странно  Shocked и почна да се смее  Laughing, сети се човека да ми обясни къде и кава е разликата.

Честито на детенцето на basis (как се казва рожденика)!
Да ти е жив, здрав и много усмихнат !

Жаки, бъдете много щастливи заедно още 10 пъти по 10 години  Hug!
Честита годишнина и Наздраве!

# 173
  • На дивана, под юргана
א - буквата алеф наистина идва от бик, в Тората се употребява думата алуф за бик, а не шор, както казваме сега.
А думата алуф в момента е генерал - каква трансформация! ...

Ами бикът е символ на сила и власт... а един генерал разполага и с двете! Има връзка, макар и символична.

# 174
  • T"A
Ох момичета голям ми е стреса...Групата може да чете пише а аз..... Cry Какво ще правя там с тях.Ментичкааааааа как навакса и като не можеше да четеш ти какво правеше там?Аз сутринта се нацупих буквално мъжо като ме събуди всякаш той е виновен,че другите могат да четат.Ментичка благодаря за сайта,аз сега уча печатните букви първо,че нали от учебник се чете а после с времето ще се науча и ръкописно писане.Учителката ми даде ръкописното писане ка се прави обяснено е със стрелкички ама нека да стигна до там...Сега съм си поставила за цел:Сричам и пиша печатно до неделя  newsm10 newsm10 newsm10 Незнам как ще стане,но в тази руска група където всички са олех аз трябва да съм първаааааааа.Стискайте палци  Joy  Hug
А споменах ли,че спрях да пуша???Всичко ме боли...2 дни без цигари  Cry

Борянка, аз знаех азбуката - да пиша и да чета не мога да кажа, че знаех, но буквите ги разпознавах  Peace Печатните букви нали знаеш, че не се ползват за писане, а само за четене, докато с ръкописните пишеш  Peace БРАВО за цигарите! Първите 2 дни са най-трудни, от сега нататък ще става по-лесно и по-лесно  Hug

Тали, това наистина е смешно! Ще погледна дали във вестниците има информация за подобни бисери на Кадафи  Thinking

Ели, мерси! Аз съм виждала, че и деца даряват костен мозък, така че трябва да се стегна в кръста  Blush

Тигър, дааа, връзката не се губи  Wink

# 175
  • T"A

Жаки, честита да ви е годишнината и нека със всяка година бракът ви става по-хубав, любовта - по-силна, уважението и приятелството - по-дълбоки!!!

Basis, весел празник и на вас!

Пожелавам и на теб, и на 2 годишния рожденик, много здраве, много обич и усмивки, и попътен вятър напред в живота!!!

# 176
писъмце от Меди за татко й  Laughing. По принцип се справя по- добре, но от лятото не е писала на български и е омешала нещата, мамина сладка  Hug! (и-то така като тя го е писала е мем "м" на иврит)

балеринка
плие

Ще ме прощавате за качеството, нямах светкавица  Whistling, отивам да си прибирам мишлетата.

# 177
  • София-България, Израел - където си поискам
Помня,че всички букви символизираха нещо,даже учителката от буквата изписана на дъската рисуваше какво означава, за да ги запомним по-лесно Peace, но  аз се сещам сега само до гимел.Друго,което ми се е набило в главата,че най-важните думи в иврита започват с алеф - напр. има /майка/, аба /баща/, ахава /обич/ и т.н.
Тали, разсмяме с тези изказвания на Кадафи Joy
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:35 от jakinik

# 178
  • На дивана, под юргана
Тали, в такива писъмца човек може да открие години от живота си...

Относно Алеф и Айн - аз си спомням, че с алеф започват думите, които имат материален израз, а с айн - тези които имат духовен... например пожеланието "Ошер ве ошер" първото с алеф - материално богатство, а второто с айн - духовно богатство...

# 179
Тали израдвах се на балеринката-чаровница. Heart Eyes  ама и плие прави..още малко да отвори крачетата и опъне раменете..и е перфектна Joy ама и аз ...кой ме пита...куку Crazy на балет ли я водиш?

честито на празнуващите днес !10г.брак...е само началото Peace, а детенцето, което става на 2..здраво и щастливо.!      много хубава тази малинова торта

Общи условия

Активация на акаунт